Şimdi Ara

Karizmatik olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
6.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler erkeklerde karizma olmak için yapılması gereken işler nelerdir? Kendinizden yola çıkarak söyleyin konuşalım.başınızdan geçen deneyimlerinizi yazarsanız iyi olur.

Ben kendim için söylemem gerekirse bence karizma yapan özelliklerden üçü; az konuşmak ve espriyi günde 2 kere dogru zamanda yapmak ve az gülmek. Sizce??

• quote:

Orijinalden alıntı: srkn27

Beyler erkeklerde karizma olmak için yapılması gereken işler nelerdir? Kendinizden yola çıkarak söyleyin konuşalım.başınızdan geçen deneyimlerinizi yazarsanız iyi olur.

Ben kendim için söylemem gerekirse bence karizma yapan özelliklerden üçü; az konuşmak ve espriyi günde 2 kere dogru zamanda yapmak ve az gülmek. Sizce??

alakası yok birincisi ses tonu 2.giyim 3.hal ve hareketler az konuşursan salak zannedebilirler ancak doğru konuşursan..
  • Cool olcaksın bebeğimKimseye yüz vermeyeceksin yakışıklı ve iyi giyimli olcaksın
    Ancak tipsiz ve kötü giyimli olup cool davranmaya çalışırsan sonucu böyle olur

Karizmatik olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 9 Ocak 2012; 14:48:46 >

•  Karizmatik olmak
  • Tip ve para varsa karizma kendiliğinden gelir. Bunlardan biri veya ikisi yoksa boşuna uğraşmana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Purgatory_

quote:

Beyler erkeklerde karizma olmak için yapılması gereken işler nelerdir? Kendinizden yola çıkarak söyleyin konuşalım.başınızdan geçen deneyimlerinizi yazarsanız iyi olur.

alakası yok birincisi ses tonu 2.giyim 3.hal ve hareketler az konuşursan salak zannedebilirler ancak doğru konuşursan..

evet katılıyorum az konusursan da bu sefer aptal muamelesi yersin zamanında konusmak ve dogru şeyler söylemek önemli olan.

• evet başka fikri olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşık olmak çok güzel
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk 20 sn yi dinleyin adam anlatmış
    http://soundcloud.com/grupsesbeats/karanl-k-maracas-remix
  • İlkokullu tiplerle takılıp her moktan espiriye gülmezsen Karizman artar.Şuan sınıfta ben ağır hareketler sergiliyorum 3 haftadır felan.Gerizekalılar bana Tapıyorlar.

Okulda kantine felan girdiğimde arkadaşla herkes bana bakıyor nedense ? Kızlar v.s ..

Edit: Azıcık ta fiziğin iyi olacak.Boyun 1.75'ten az ise olmaz bu iş.Belki de olabilir yani .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcanon -- 9 Ocak 2012; 23:52:06 >
  • uzun boylu olmak

sakin ve serin kanlı olmak

herkese laf ve cevap yetiştirmeye çalışmamak
  • Buradan bir cevap alamazsın dostum herkes karizmayı kendisinde olmayan şeyleri sayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

İlkokullu tiplerle takılıp her moktan espiriye gülmezsen Karizman artar.Şuan sınıfta ben ağır hareketler sergiliyorum 3 haftadır felan.Gerizekalılar bana Tapıyorlar.

Okulda kantine felan girdiğimde arkadaşla herkes bana bakıyor nedense ? Kızlar v.s ..

Tanrıları olmayasın?
  • yakışıklı giyimin iyi ve cool olman lazım ama cool olunmaz doğulur kardeşim boşuna kasma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

İlkokullu tiplerle takılıp her moktan espiriye gülmezsen Karizman artar.Şuan sınıfta ben ağır hareketler sergiliyorum 3 haftadır felan.Gerizekalılar bana Tapıyorlar.

Tanrıları olmayasın?

Hâşâ
  • quote:

Orijinalden alıntı: |NiqhTBLueS|

İlk 20 sn yi dinleyin adam anlatmış
    http://soundcloud.com/grupsesbeats/karanl-k-maracas-remix

adamsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: no prayer

Buradan bir cevap alamazsın dostum herkes karizmayı kendisinde olmayan şeyleri sayar

aslında cevaplardaki ortak maddeleri buluyorum. Mesela geneli uzun boylu olmak demiş 1.87 boyum var. Üni okuyorum son sınıftayım. yaş 25. Eskiden tip ortaydı sivilce felan şimdi sivilceler geçti sakallar çıktı tip güzel oldu. giyinimde var. Arabada var, özel okulda okuyorum. Fakat karizma olmak için başka ne gibi özellikler olabilir onları merak etmiştim.Başka cevaplar?? Sizin en çok begendiginiz karizma yapan etkenler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inso -- 10 Ocak 2012; 0:13:48 >
  • quote:

quote:

Buradan bir cevap alamazsın dostum herkes karizmayı kendisinde olmayan şeyleri sayar

aslında cevaplardaki ortak maddeleri buluyorum. Mesela geneli uzun boylu olmak demiş 1.87 boyum var. Üni okuyorum son sınıftayım. yaş 25. Eskiden tip ortaydı sivilce felan şimdi sivilceler geçti sakallar çıktı tip güzel oldu. giyinimde var. Arabada var, özel okulda okuyorum. Fakat karizma olmak için başka ne gibi özellikler olabilir onları merak etmiştim.Başka cevaplar?? Sizin en çok begendiginiz karizma yapan etkenler?

Şahsen konuşursam 192 boyum var ama kısa boylu olup da karizma olan tanıdığım çok var.Bence sana yakışanı giymektir.Giyinmesini bilmelisin,soğukkanlı olmalısın ve nerede ne konuşacağını bilmelisin.

• quote:

quote:

Arkadaş nasıl yakışıklı olunur değil, nasıl karizma olunur demiş. sizde uzun boy yakışıklılık tan bahsetmişsiniz. bunu hangi mantıkla söylediniz yada düşünüyorsunuz ilginç. Karizma adam fazla konuşmaz, giyinimi ve bakışları farklıdır sert bakmak gibi. şimdi konu'ya ekleyeceğim daha önce bu adamın hakkında bi konu açmıştım ve resimler eklemiştim ama burayada koyayım.

Mesela bu adam, 1.90 boyunda mı? değil. kaslı yada güzel vücutlu mu? değil. yakışıklı mı? değil. giyini mi çok mu güzel? değil. ama farklı sert bakışları, kendi belirlediği farklı giyinimi var.

Karizmatik olmak böyle karakter ister. ve bu yapıda vardır.

Karizmatik olmak

• bana kalırsa sert bakış ve sert konuşma her şeyin başında geliyor.
  • 1) kilik kiyafet duzgun olucak (bilhassa ütu)

2) renk uyumuna dikkat edilicek

3) her lafa atlanmicak

4) istediginiz kadar konusun ama bos ve gereksiz konusmayin

5) kiz istemeye gitmis gibi oturmicaksin

6) yaninizda kiz varsa, kolunuz bosta olmicak. (Ben yeni tanistigim biride olsa kolumu gosteririm, anlamazsa elinden tutar ben sokarim koluma, bu zamana kadarda tersliyeni gormedim)

7) konusurken gozlere bakican

8) maco olmican, espiri yetenegin iyiyse espiriyi patlatican

9) arabada amele gibi durmican

10) dik yuruyeceksin

Ben pek bunlara dikkat etmem, hep siradan yaptigim seyler ama cevrem cok karizmatiksin, ayri bir havan var derler. O yuzden kendi yaptiklarimi yazdim. Ben renkli gozlu degilim ama renkli gozlu olup bunu yapanlar super karizma olur.

Bide eger takim elbise giyip davete gitme durumunuz varsa, sinek kaydi tras ve cok hafif fondeten sizi film yildizi gibi gosterir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.