Şimdi Ara

Karın Kası Programı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler.Direk soruma geçeyim ben göğüs kası kol kası filan çalıştırıyorum ancak şu karın kasını bir türlü çıkartamıyorum yaklaşık 3 ay oldu bayağı şişirdim göğüsle kolumu.Ama işte gel gelelim karın kası belli ama birz daha şişirmek istiyorum..

Günlük 90 şınav (30+30+30) + 120 Mekik (30+30+30+30) şeklinde.Tabi bunları yaparken 4 farklı yöntem kullanıyorum mekikte.Bacakları çekme , 90 derece açı vs.

Acaba bana karın kası geliştirmek için program hazırlayacak varmı :)

Boy 1.78 + Kilo 67 + 16 yaş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBigS -- 17 Nisan 2012; 23:03:13 >

• p90x in karın programını indirebilirsin internetten . ABX die geçer. 15 dkk lık bir programdır. ne kadar mükemmel olduğunu ilk denemende anlıcaksın zaten kolay gelsin
  • Göbek kısmında yağlanma varsa ortaya çıkmazlar. Çalıştırdın mı? Çalışırlar bu doğru. Ama ortaya çıkmaları için üstteki yağ tabakasını eritmen lazım. P90x tüm vücudu geliştirir. Uygulamanı tavsiye etmem. Sadece karın kaslarım demişsin. Karın kasların için ABS çalışman yeterli. Mekik çekerken karnındaki havayı boşalt. Hava varsa çalışırken, daha az çalışıyorlar.
  •  Karın Kası Programı ?

yav bu bölgeyi bir düz hale getiremedim orda hafif yağlanma var ne yapmam lazım....
    Yağ yakıcı kullansam hareketlere devam etsem düzelirmi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

Karın Kası Programı ?

yav bu bölgeyi bir düz hale getiremedim orda hafif yağlanma var ne yapmam lazım....

Normal spor ile yakabildiğim kadar yaktım orayı ben. Aynı sorun bende de var. Çok az bişi kaldı orda benimde ama gitmiyor, erimiyor arkadaş. Altındaki kasları çalıştırıyorum her gün. Ama üstteki yağmı artık o, etmi bende anlamadım artık gitmiyor. Burda birisi yağ yakıcı kullanmış. Belli bölgelerimde erime oldu dedi önerdi, sipariş ettim. Spordan önce kullanıyorum bakalım yağ yakıcıyı. Bu gün üniversite den gelince tekrar kullacam. 1 gün ara ile ağırlık çalışması yaptığımdan, bu gün 2. kullanışım olacak. Doktora görün dediler 2 yada 3 çeşit sorun varmış böyle. Ne tür bir yağlanma söz konusu öğren dediler. Üst bölgem gayet iyi, ama gel gelelim bu seninde gösterdiğin yer gerçekten çok canımı sıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bolu Beyi

quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

Karın Kası Programı ?

Normal spor ile yakabildiğim kadar yaktım orayı ben. Aynı sorun bende de var. Çok az bişi kaldı orda benimde ama gitmiyor, erimiyor arkadaş. Altındaki kasları çalıştırıyorum her gün. Ama üstteki yağmı artık o, etmi bende anlamadım artık gitmiyor. Burda birisi yağ yakıcı kullanmış. Belli bölgelerimde erime oldu dedi önerdi, sipariş ettim. Spordan önce kullanıyorum bakalım yağ yakıcıyı. Bu gün üniversite den gelince tekrar kullacam. 1 gün ara ile ağırlık çalışması yaptığımdan, bu gün 2. kullanışım olacak. Doktora görün dediler 2 yada 3 çeşit sorun varmış böyle. Ne tür bir yağlanma söz konusu öğren dediler. Üst bölgem gayet iyi, ama gel gelelim bu seninde gösterdiğin yer gerçekten çok canımı sıkıyor

aynen abi üst resimdeli ama altta ne var deli olucam... Normal sporla da olmuyor bir ara 6 ay deli gibi koştum.... 63'kgye düştüm orada hep bişeyler vardı... şUan 74kg'im nasldır düşünün :)

gösterilen bölgede yağı yakmama yardımcı TAKVİYE tavsiyesi alabilirim....

yada belli başlı hareketler

Plank yapıyorum, cruch yapıyorum, mekik 2 çeşit yapıyorum. Bacakları karna çekme hareketi yapıyorum başka ne yapayım...

• L-carnitine diye bir yağ yakıcı var. Bunu kullanmanı öneririm. Gerçekten işe yarıyor. Ben yakında bir doktora gidecem o gösterdiğin bölge için. Ayakta iken gözükmüyor o kadar. Ama oturunca çok belirginleşiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Barfiks ile karın kası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

L-carnitine diye bir yağ yakıcı var. Bunu kullanmanı öneririm. Gerçekten işe yarıyor. Ben yakında bir doktora gidecem o gösterdiğin bölge için. Ayakta iken gözükmüyor o kadar. Ama oturunca çok belirginleşiyor.

bende mi gtisem acaba ya x) bu yaza kadar gitmez ise bende gideceğim...

saol tavsiye için...
  • önerdiğim program göbeğinizdeki yağları yakmaz ancak taş gibi karın kaslarınız olmasını sağlar . Üstündeki yağları ise sağlam bir diyet ( az yemek değil kastım) ve güzel bir fitness programı ile göbeğine göre :) 1-2 ay içerisinde eritebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulidin

önerdiğim program göbeğinizdeki yağları yakmaz ancak taş gibi karın kaslarınız olmasını sağlar . Üstündeki yağları ise sağlam bir diyet ( az yemek değil kastım) ve güzel bir fitness programı ile göbeğine göre :) 1-2 ay içerisinde eritebilirsiniz.

nerde o program.
  • AB ripper X ..P90X in bir parçası ama sadece AB videosunu indirip haftada 3-4 gün çalışabilirsin.
  • quote:

AB ripper X ..P90X in bir parçası ama sadece AB videosunu indirip haftada 3-4 gün çalışabilirsin.

Bende p90x programı var. Arkadaşın dediği programa baktım Adamlar göl gibi terledi video da Nasıl yapacam bu hareketleri çok merak ediyorum. Yarın başlıyorum bakalım.
  • Ben de bakayım şu programa ...
  • quote:

quote:

AB ripper X ..P90X in bir parçası ama sadece AB videosunu indirip haftada 3-4 gün çalışabilirsin.

Bende p90x programı var. Arkadaşın dediği programa baktım Adamlar göl gibi terledi video da Nasıl yapacam bu hareketleri çok merak ediyorum. Yarın başlıyorum bakalım.

video lütfen x=)
  • Göbek konusunda benim de sıkıntım var ciddi boyutta.

6 aydır düzenli beslenme ve sporla hatırı sayılır miktarta kilo verdim. Son 2 aydır çok yavaşlayan kilo verme aktivitem için oxyelite yağ yakıcı kullanmaya başladım dün. 1 ay boyunca kkullanmayı düşünüyorum bakalım ne olacak, işe yarayacak mı göbek için bilemiyorum.
  • 8 dakikada karın kası diye bir program var. 2 dakikada ağlamaya başladım. O kadar ağrıyorki karınlar. Yapamıyorsun hareketi. Çok kötü çok
  • Baklava için boncuk boncuk terlemek şart gibi x)
    1 ay sonra düzenli olarak çalışacam inş
    L' Carnatine Desteği ile ...
  • L Carnatine kullanarak yapıyorum ben. Belim 85 den 81 e düştü. 2 hafta oldu kullanalı. Yarın tekrar alıp spor yapacam.
  • quote:

L Carnatine kullanarak yapıyorum ben. Belim 85 den 81 e düştü. 2 hafta oldu kullanalı. Yarın tekrar alıp spor yapacam.

çok iyi ya

mayıs 15 i bekliyorum bende alıcam başlıyacam artık

bir de yay felan da kullanıyorsun onun faydası çok mu eve bende almayı düşünüyorum. Genelde evde ip atlarım.
  • karın kası 3 ayda çıkmaz ki, benm karın kasım 11 ayda felan belli oldu ki, antremanları hiç aksatmadan yapdım, yediklerime çok dikkat ettim; diyet vs.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.