Şimdi Ara

Karın kası diyetinde...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şahsen karın kası yapmak istiyorum uzun zamandırda diyetteyim ama pek saglıklı oldugu söylenemez , çünkü sgk da stajerim orda ögle yemeginde yaglı yemekler çıkıyo.Bende şöyle birşey düşündüm ihh nin altın ekmeginden öglen 1 tane bu bahsettigim ekmekten yesem (50 gr. ) akşamda haşlanmış sadece makarna yerine bu ekmekten 2 tane yesem sıkıntı olurmu ? İçinde 12.05 yag var bu beni çelişkide bırakıyo lütfen fikirlerinizi yazın ? Bide anteraman sistemim haftada 2 günde 1 kez evde agırlık çalışması 2 günde anca koşmaya gidebiliyorum . Malum son senemiz Ygs - Lys saolsun kafamızı dersten kaldıramıyorum bu gidişat yaza kadar karın kası yapabilirmiyim ? Boyum 1.78 kilom 66.7 Verceginiz cevaplar için şimdiden tşk
     Karın kası diyetinde...

• günlük vücudun protein karbonhidrat ve yağ ihtiyacı var yağı karbonhidratı kesemezsin zaten :) alacağın yağ kaliteli yağ olmalı tereyağ zeytin yağı son olarak çiçek yağı. karbonhidratlarda ise glisemik endeksi düşük kana geç karışan kompleks karbonhidratlar tüketmelisin şeker türü nişasta türevi şeylerden uzak durucaksın.
    Yağlıysan diyeti günlük harcadığın toplam kaloriden 300kalori azaltarak diyet yap yavaş yavaş bu kalori açığını çoğalt
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemihCebraiL

günlük vücudun protein karbonhidrat ve yağ ihtiyacı var yağı karbonhidratı kesemezsin zaten :) alacağın yağ kaliteli yağ olmalı tereyağ zeytin yağı son olarak çiçek yağı. karbonhidratlarda ise glisemik endeksi düşük kana geç karışan kompleks karbonhidratlar tüketmelisin şeker türü nişasta türevi şeylerden uzak durucaksın.
    Yağlıysan diyeti günlük harcadığın toplam kaloriden 300kalori azaltarak diyet yap yavaş yavaş bu kalori açığını çoğalt

cevap için tşk :)
  • SemihCebraiL S kullanıcısına yanıt
    peki bu ekmegi tüketmemde sizce fazla zarar varmı yüzde 12 yagın içindeki fınbdık üzüm pekmezden kaynaklandıgını düşünüyorum yane büyük ihtimalen saglıklı yaglar ?
  • AngelDeaD kullanıcısına yanıt
    Yağ yemeden yağ yakamazsın.
  • Hocam fazla okumadim ama bu diyet bana sacma geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Bnm burda sordugum bu ekmekten yemek diyetimde sikinti yaparmi ? Yag orani gozumu korkutuyo?

• Hocam 180 boya 66 kilo ne diyeti allaasen. Dahada vereceksin diyetle olacak 62-63. Karın kası olsa ne olmasa ne. Ayrıca ekmek ne yav. Öğle ekmek akşam ekmek. Ölür gidersin doğru düzgün yemek ye, hacme yönelik beslen, haftada en az 4 gün salona git.

• Gidebilsem gitcem kardesim ama ygs belasi var kosmaya bile dun gece 03 32 gibi gidebildim anca kilomda 66 olabilir ama karnim sarkiyo bu konuda fazla hassazim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.