Şimdi Ara

Kargo Şirketlerinde Çalışan Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dağıtım elamanı olarak çalışmak istiyorum . Bir arkadaşımdan haber bekliyordum arayan soran yok . Lise mezunuyum B sınıfı ehliyetim de var ama sürücülük hak getire . Part time çalışabileceğim şirketler önceliğim olacak , birde bu şirketler nasıl eleman alıyor ? , internetten mi yoksa Ahmet Mehmet aracılığıyla mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pttye gir hemen, dağıtım falan yapmıyorlar yan gel yat ne rahat memleket..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jang

pttye gir hemen, dağıtım falan yapmıyorlar yan gel yat ne rahat memleket..

Ptt torpil olmadan nasıl olacak ?
  • adres ver gelelim
  • Zor iş ama zevkli iş olabilir. Sabit maaş, sabit saatler. Ancak bir şey kayboldu mu kesin sana kitlenir
  • Uppidik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuana kadar tanıdığım kargocuların hiç biri mutlu gözükmüyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

şuana kadar tanıdığım kargocuların hiç biri mutlu gözükmüyordu.

Normal değil mi ? 10 saat sağa sola dolaşıyon, yeri geliyor elinde 20 kiloluk paketle 5 kat merdiven çıkıyorsun. Yeri geliyor akşam 8-9'a kadar dağıtım yapıyorsun. Ay sonuda asgeri ücreti alıp oturuyorsun
    PTT kargo istisna tabi. 2000'e yakın maaş, ücretsiz ulaşım valla keyiflerinden geçilmez onların..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

şuana kadar tanıdığım kargocuların hiç biri mutlu gözükmüyordu.

Normal değil mi ? 10 saat sağa sola dolaşıyon, yeri geliyor elinde 20 kiloluk paketle 5 kat merdiven çıkıyorsun. Yeri geliyor akşam 8-9'a kadar dağıtım yapıyorsun. Ay sonuda asgeri ücreti alıp oturuyorsun
    PTT kargo istisna tabi. 2000'e yakın maaş, ücretsiz ulaşım valla keyiflerinden geçilmez onların..

Memur olarak çalışanlar mı yoksa taşeronlar mı 2 bin tl maaş alıyorlar , birde bu şirketlere nasıl iş başvurusu yapılır ?

• Kimse mi hiçbir şey bilmiyor ?
  • 2000 Maaş mı :D Ücretsiz ulaşım felan yalan. Bende bir ara giricektim. Ptt kargoda arkadaşım çalışıyor. Bende 3 gün felan çalıştım. 932 lira maaş alıyorlar. Yemek parası yok yol ücreti yok. Sabah 8.30 akşam 5.30 arası çalışılıyor.

Dağıtıma tek kişi çıkıyor araçla. Biraz yorucu bir iştir (Yorucu olması sorun değil Maaş biraz daha yüksek olsa çekilir )
  • quote:

Orijinalden alıntı: nafiz_33187

2000 Maaş mı :D Ücretsiz ulaşım felan yalan. Bende bir ara giricektim. Ptt kargoda arkadaşım çalışıyor. Bende 3 gün felan çalıştım. 932 lira maaş alıyorlar. Yemek parası yok yol ücreti yok. Sabah 8.30 akşam 5.30 arası çalışılıyor.

Dağıtıma tek kişi çıkıyor araçla. Biraz yorucu bir iştir (Yorucu olması sorun değil Maaş biraz daha yüksek olsa çekilir )

Lise mezunuyum , 19 yaşındayım askerlik tecilli B sınıfı ehliyet var Tecrübemde var Şehir içi sence başvursam alırlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicey59

quote:

Orijinalden alıntı: nafiz_33187

2000 Maaş mı :D Ücretsiz ulaşım felan yalan. Bende bir ara giricektim. Ptt kargoda arkadaşım çalışıyor. Bende 3 gün felan çalıştım. 932 lira maaş alıyorlar. Yemek parası yok yol ücreti yok. Sabah 8.30 akşam 5.30 arası çalışılıyor.

Lise mezunuyum , 19 yaşındayım askerlik tecilli B sınıfı ehliyet var Tecrübemde var Şehir içi sence başvursam alırlar mı ?

Bir başvurun ama genelde içerden tanıdık olmayınca almıyorlar. Birde 2013 te özelleşicek haberleri var. Bir şansınısı deneyin belki şöföre ihtiyacları vardır en azından numaranızı bırakın dönerler size.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.