Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
5
Favori
34.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Narki


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

    kargo firmasının zarar vermediğini nasıl anlamışlar ?


    anlaşmalı şubeleri olduğu için toz konduramıyorlar muhtelemen ama ne yapacagimi bilemiyorum..

    kargonun kırık çıkmasının tek suçlusu kargo firmasıdır ,çünkü senden teslim alırken kontrol etmesi gerekirdi
    diğer türlü firmalar bize ne diyor ?
    gelen kargoyu kargocunun yanında açın ,hasar varsa tutanak tutturunuz
    bu durumda onlar nasıl haklı çıkıyorsa sende haklısın

    kargocular sadece orijinal ambalajında ve orijinal vakumlu poşet vs. ürünleri alırken o şekliyle alırlar ,diğer türlü olanları açıp bakmaları gerekir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerosol 34

    hepsiburada yeniyılda galiba sadece aras kargo ile anlaştı son 2 yıl neredeyse tüm siparişlerim yk kargoya verilirdi. bu ay 2 sipariş aras'a verdiler.

    https://eksisozluk.com/hepsiburadanin-yurtici-kargo-ile-calismama-karari--5282315

    hayır bu mümkün değil ,çünkü kendileri y.içi kargonun şubelerinden birisi zaten :)
    çok fazla şikayet olduğu için bazılarını başka firmalarla gönderiyor olabilirler




  • Bizim burada da en iyileri (kötünün iyisi) Yurtiçi ve UPS. Sonra ARAS. En kötüsü de Sürat ve MNG.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abi -- 2 Şubat 2017; 0:51:53 >
  • Aras kargo salı günü hepsiburada'dan aldığım ürünü (süper hızlı gönderi) değil adresime (istanbul levent) varış şubeye bile ulaştırmayı başaramadı. Bu beceriksizliklerinden dolayı tebrik ediyorum kendilerini bu kadar zor olmamalı.
  • Hepsiburada da ayni gün kargo olayi aldatmadan baska birsey değil. Son siparislerim ayni gun kargo olan ürünler hicbir zaman siparis verdiğim gun gonderilmedi. Yurt ici kargoyla çalışırken aksam fatura duzenlendi bilgisi giriliyordu ertesi gun kargolaniyordu. Simdi ise yaptigimiz odemeye banka 24 saat icinde onay veriyormus o yüzden ayni gun kargoya verilemiyormus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi kargo herkesin maalumu...

    Önceden yaşadığım yerde en yakın şube yurtiçi kargoydu bende mecbur kardeşimle yapacağım gönderilerde onu kullanmak durumunda kalıyordum. ev şehrin 2 km kadar dışında. Neyse yurtiçi kargo 1 teslim etmiyor 2 teslim etmiyor. Kargoyu verdiğim şube eve teslim etmek zorundalar diyor. Ama teslim eden şube sürekli bir bahane uyduruyor. Bir gün ben evdeyken aynı durum yaşandı.

    şubeyi aradım neden getirmediniz dedim. Adres kapsama alanımız dışında!! dedi. mesafe 2 km. 200 metre ilerimdeki oteli söyleyip orası kapsama alanınızda mı dediğimde evet diyor.200 metre ilerisindeyim nasıl kapsama dışında deyince ses soluk yok. Adrese bakıp doğrudan atıyorlar kapsama alanı dışı diye. 3 gün boyunca aradım. 2 km mesafeye getirmediler kargoyu. Mh falan dinlemiyor adamlar. Şubeye gittiğimizde ise neden arıyorsunuz da gelip almıyorsunuz diye babama fırça atmış şerefsiz herif üstüne.

    bir firma düşünün görevini yapmayıp yapılmasını istediğini için müşterisine fırça atıyor!

    Belki bu dünyada hak hukuk adalet yok. Ama 1 kuruş bile hakkım varsa helal etmiyorum kendilerine.




  • Aras kargo ile aldığım ürünü ya kaybettiler yada karıştırdılar. Teslim aldığım görünüyor ama almadım ortada kargom da yok. üstüne yattılar resmen. Yıllardır hepsiburadadan alırdım hiç sorun yaşamazdım ilk defa başıma böyle bişey geldi, kanıt istiyorum aldığıma dair o da yok ortada rezillik
  • bunların hepsi aynı rengin farklı tonları içlerinde iyi olanı yok. bunların yanında ptt hepsinden iyi gerçekten. mng kargo ile çarşamba sabahı verdiğim gönderim dün sabah varış ili olan kocaeli de görünmekteydi, bende dedim herhalde akşama teslim edilir ama bir baktım akşam denizli aktarma da olarak değişmiş yani daha verdiğim ilden çıkmamış. bu sabah ise kocaeli'de ki adrese en yakın şubede ama dağıtımda değil. gelde delirme bu işe.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon'dan verdiğim sipariş ankaraya geleli 4 gün olmasına rağmen bir türlü adresime ulaştırılmamıştı.En sonunda adreste bulunamadı yalanını uydurdular.daha sonra şubeye gidince almak için üzerime yürüdüler,dövmeye çalıştılar,şubeden koşarak kaçtım.rahat bi 500-600 metre sprint atmışımdır.Niye yalan söylüyorsunuz niye geldik evde bulamıyorsunuz diye bağırınca ''çek o elini,bağırma,bulamamış olabilir ne var bunda'' tarzı sözler kullanarak üzerime yürümeye başladılar.dükkanın dışında ''polis çağıracağım,polisle geleceğim'' diyince de gençten 2-3 kişi üzerime doğru koşmaya başlamıştı.

    her neyse,
    şikayetvar.com,bimer ve çeşitli yerlere yazdım,şimdi BTK'dan kapıma posta geldi.Ankara valiliği,ulaştırma bakanlığı,pursaklar kaymakamlığı vs yazıyor.bu işin sonunda bişey çıkar mı sizce sevgili arkadaşlar?
    bimer,o şubeye hakettiği cezayı verir mi?

    ben evde iki ayağı da olmayan engelli babamla ilgilenirken bir taraftan da evin ihtiyaçlarını karşılamak için internetten alışveriş yapmak durumunda kalıyorum,ama o gün kargocuların yaptığı terbiyesizlik yüzünden canımdan oluyordum nerdeyse.




  • daha genel yazılsa daha iyi olur sanki. sonuçta sadece moda şubesi değil tüm şubeler aynı
  • SÜrat kargo aman deyim yanaşmayın merkez şubeye erişemiyor bile o kadar kafa rahat çalışıyor adamlar. 1 haftadır kargo ile uğarşıyorum şube telefonu açmıyor merkezi arıyorum bizde ulaşamıyoruz diyorlar. 30 kg üstü kata çıkarmadı satın aldığım yer ise anlaşmam var eve teslim diyor. Mobilya kaldı kapıda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acu540

    SÜrat kargo aman deyim yanaşmayın merkez şubeye erişemiyor bile o kadar kafa rahat çalışıyor adamlar. 1 haftadır kargo ile uğarşıyorum şube telefonu açmıyor merkezi arıyorum bizde ulaşamıyoruz diyorlar. 30 kg üstü kata çıkarmadı satın aldığım yer ise anlaşmam var eve teslim diyor. Mobilya kaldı kapıda.

    Hocam bizde geçen perşembe günü Sürat kargoya verilen ürün hala samandıra aktarmada görülüyor.
    Dedim ne zaman gelecek, belli değil. Nasıl belli değil dedim, toplu istifa ettiler dedi. Artık ne kadar doğru bilemiyorum.
    Bizim de ürünlerimizin internet satışı var, kargo firması olarak genelde mng ile çalışıyoruz böyle bir rezillik çok şükür görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 15 Ağustos 2017; 22:8:16 >
  • Bende Tokat turhal şubesi ile sürekli sorun yaşıyorum bimer ve yurtiçi merkeze şikayetler açtım çünkü 1 yıldır kargo şubeye geliyor abartısız 1 hafta dağıtıma çıktı sonra yetişmedi şubede tekrar dağıtıma çıktı evde bulunamadı yalanı ve sürekli değişen dağıtım elemanları. En son biri geldi şikayetiniz yüzünden işten çıkarıldım ceza kestiler dedi anlayacağınız olan yine gariban kuryeye oluyor ben 1 yıldır sorun yaşıyorum 2 haftalık işe girmeni güya benim şikayetimle işten çıkıyor ayıp ayıp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknobiyotikten aldığım displayport kablo hala gelmedi aras kargo sağolsun geldiğinde o kabloyla birlikte kırbaçlamak lazım bunları iade edip farklı yerden alıcam en güzeli.
  • Bir çok site için çoğu arkadaşın şikayeti oluyor. Şikayeti olanlar aşagıdaki linkte konu açarlarsa tartışabiliriz.https://www.dudulab.com/
  • "ANKARA AKTARMADAN ANKARA AKTARMAYA GİTMEK ÜZERE HAT ARACINA YÜKLENDİ."

    Mng Kargo

    Bu ne demek bilen birisi yazabilir mi? Şu an hayatı sorguluyorum, evrende bizden başka yaşayan canlılar var mıdır? Ankara Aktarmadan Ankara Aktarmaya giden bir kargo var. Bu durumda gerçek varlıktan söz edebilir miyiz?
  • Genccizer G kullanıcısına yanıt
    Alışırsınız hocam mng kargo fed ex express le yolladıkları iş belgeme ankara turu yaptırmış firmadır. 3 günde türkiye ye geldi 5 günde ülke içi teslim edemediler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PTT KARGO
    ISLEM HAREKETINE GORE KONYADAN GELME SURESI 15 GUN.

    CINDEN ISTANBULA 2 HAFTADA GELIYOR KARGO KONYADAN ISTANBULA 15 GUNDE.

     Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi)
  • aras kargo müşteri hizmetleri numara engelliyor işine gelmeyince
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.