Yüzbaşı
25 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
26 üye
Görüntülenme
Toplam: 98 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Merhaba, posta kutuma gelen e-maillerin çoğu kod olarak gözüküyor. Win 11 sistem ve windows postasını kullanıyorum yahoo.fr , hotmail ve google adreslerinden gelen emiallerine bakmak için.Bazı mailler düzgün çıkıyor ön izleme kısmında ma çoğu kod olarak gözüküyor, neden acaba ? Çözümü ne olabilir ?

ekran görüntüsü aldım :

Slm, yurtdışına çıktım 10 gün , geri geldim pc den facebook açılmıyor , şifre mifre değiştirdim, tarayıcıyı temizledim, çerezleri sildim vs vs ama " geçersiz dilim " diye bir hata veriyor. Fakat telefondan bağlanabiliyorum ekran resmi de aldım : ne yapmalı ?

Slm, ekran kartım rx 570.Dun 4 aydır sorunsuz yeni Philips monitör ile display porttan aldığım görüntü gitti.Hdmi ile görüntü var.

Kablo olarak da en pahalısı olan paugge marka 1.4 displayport kablo kullanıyordum.

Amazon iadeyi kabul etti ama tekrar ayni markayı mı satın alayım yoksa TC bulunabilen en iyi ve iyi ikinci kablo nedir ?

Öğlen çalışan kablo öğleden sonra bozulabilir mi PC gerileme modunda iken ?

Slm, Lubrico marka 5w40 yağ satın adım ACEA C3 özelliği var diye araca koyduk ama 1 gün sonra yağ kapkara oldu. Araç benzinli 2015 model punto 1.2 Bu normal mi ?
Bu kadar çabuk mu kapkara olur yağ ?

ek : Yağ motora 1.2 litre fazla konmuştu. Bunun bujilere zararı olur mu , yeni taktırmıştım bujileri , şimdi tekrar mı söktüreyim yenileri ile değiştireyim mi tekrar ?
tşk ler yardım için
slm,
lenovo marka laptop ( flex 2 ),14", eski bir model, n2820 işlemci intel, 2in 1 hem dokunmatik hem de normal.TV ye bağlı olarak (hdmi ile) kullanıyorum.

Geçenlerde lazım oldu diz üstüne aldım ama ses çalışmıyordu.
Bluetooht hoparlör ile ses var, tv de ses var , kulaklık ile ses var ama kendi hoparlöründen ses alamıyorum. Genelde yapılacak şeyleri yaptım.
ses kartı kaldır yükle, sürücü sil yükle, win 10 onarım denedim başarısız oldu.
Aklıma başka bir şey gelmiyor, artık en son format atayım diyorum taa eskiden olduğu gibi :-)

Başka ne yapabilirim,donanım arızası ise hoparlör değiştirmesi zor mu ?
slm,
beyaz renk, benzinli, 1.4 motor.8 valve.Çok ekonomik.Düz vites.4 lastik geçen sene değişti.Motor yağı iki ay önce değişti.Buji geçen sene değişti.Şanzıman yağı üç ay önce değişti.vs vs
LPG hiç kullanılmadı ve zaten gerek kalmıyor çok az yaktığı için.
100.006 km de 2009 model, değişeni YOK
Boya 4 adet rötuş ( resimleri var)
Borcu YOK. Muhayenesi 27.07.2020 e kadar.
Çok diri ve bakımlı bir araç.
Fabrika çıkışı, alaşım 16 " jant, city mode direksiyon sistemi, spoiler, marş an piye, ön göğüs karbon kaplama vs vs
Diğer 2009 model Grande Puntolar gibi değildir , fire fun modeli (sport)
42.750 TL
Takas olur yüksek model ile.
Daha çok resim isterseniz whatsapp dan atabilirim.Plaka açık tramere bakabilirsiniz.

slm, bu tablet-notebook Everest Everpad dc-1101 modelde klavyeçok ağır , acaba gömülü bataryası mı var ? Eğer var ise bu batarya tablet takılı iken işe yarıyor mu yoksa sadece klavye için mi ? yardımlarınızı bekliyorum
slm,
Çin den geldi. özellikleri 4 gb ram 64 gb disk vs vs model TC de yok. Enjoy 9 .Fakat Y6 2019 ve y7 2019 kasa ve özellik olarak birebir benziyor.

Cihaza Google play yükleyemediğim için global rom flashlamak istiyorum. TC deki Huawei y6 ve y7 romlarını yüklemek istiyorum ama nereden indirebilirim ?
tşk ederim
slm, aksam yatarken calısan klavye (k330) sabah pc yi actım çalısmıyordu. Pil sandım ama degil. Baska cihazda da denedim calışmadı. 5 senelikti. Acaba klavye çöp mü oldu ?
Slm,

Reeder marka , A10İX Air (eski model) bir tablet satın aldım 2. el. İlk olarak Teknosa' dan satın aldım " outlet " olarak fakat cihaz çok kötüydü ve de bataryası 8000 mah olması lazımken ( Reeder sitesinde ve Teknosa' da böyle yazıyordu ) kontrol ettiğimde sadece 4950 mah çıktı. İade ettim. 2. el olarak daha temiz ( kozmetik ) bir cihaz buldum ve satın aldım. satan üniversiteli bir kişydi fazla takılmadım ezik vuruk çizik vs... Lakin batarya yine 5000 mah ve yine ne Google Chrome ne de Facebook açılmıyor...

Reeder firmasından satın aldığım diğer cihaz (sıfır) A8İ Q2 de de wi-fi ve düğme sorunu vardı. Teknik servise gönderdim ama cihazı garantili olmasına rağmen ücretsiz tamir etmediler.
İki kere git gel ve şikayet.com a yazdıktan sonra " garanti dahilinde " ücretsiz tamir oldu ( 1 ay bekledim)

Şimdi benim satın aldığım cihazda arkada A10İX Air yazmasına rağmen ve Reeder firmasının sitesinde " 8000 mah " batarya göstermesine rağmen bu model için benim satın aldığım her iki A10İX Air de neden 5000 mah batarya çıktı ?

Bu marka türk markası mıdır ? Google Chrome ve Facebook neden çalışmaz ? Android 4.4.4 sürüm

Yardımlarınız için teşekkürler
Hakkında
Meslek: Turist Rehberi
İlgi Alanları: BİLGİSAYAR, TEKNOLOJİ,SİNEMA
Forum İmzası:
INTEL Core4 i5 2500K, ASUS Z77 , G-SKİLL 2 X4 GB DDR3 1600 mhz, ASUS 2 GB R9 270,W.D. 2 TB CAVİAR GREEN +SAMSUNG 1 TB + SEAGATE 2 TB SATA 7200.10, AOC LCD 27', LG 20X DVD-RW SATA X2 , CORSAIR CX750 W Win 7 ULTİMATE 32 + LENOVO flex 2 14 " + ONDA 9,7" tablet + AİNOL MİNİ TABLET+ ASUS 10,1 " tablet
Forum İkinci El İmzası:
Alışveriş Yaptıklarım :
AbsoluteZero, dirkpitt19788, AMFİBİ, kimikönen, mülo26, hiperalp, VISION, Hıdır, aliseker, EBRAR22, mülo26, cupra, heromurat, cemguls, mettoler, xkadir61, jakoo23, broker, Jermaine723, Katafalk101, MENEME2002, Hunter_Soldier, xolo, rockerroll, emrebozuyuk, wireless_hacker, AKARSU 61, grileo, baltimorro,Blckhm, Corny, qwertydevil34, bado6100,Muneccim, kecan, lomion1, Canuckss, sél@h@ttin, eros2999, bulent1234, kachus, Storm Bringer
Bedava da satsa alışveriş yapmayacaklarım :ibraxi , Baran18,
Sistemim :
[INTEL Core4 i5 2500K, ASUS Z77 , G-SKİLL 2 X4 GB DDR3 1600 mhz, ASUS 2 GB R9 270,W.D. 2 TB CAVİAR GREEN +SAMSUNG 1 TB + SEAGATE 2 TB SATA 7200.10, AOC LCD 27', LG 20X DVD-RW SATA X2 , CORSAIR CX750 W Win 7 ULTİMATE 32 + LENOVO flex 2 14 " + ONDA 9,7" tablet + AİNOL MİNİ TABLET+ ASUS 10,1 " tablet
Hakkımda:
[INTEL Core4 i5 2500K, ASUS Z77, G-SKİLL 2 X4 GB DDR3 1600 mhz, ASUS 2 GB R9 270W.D. 2 TB CAVİAR GREEN +SAMSUNG 1 TB + SEAGATE 2 TB SATA 7200.10, AOC LCD 27', LG 20X DVD-RW SATA X2 , FSP 800+ W, Win 7 ULTİMATE 32 + PROBOOK 13.3 LED

Alışveriş Yaptıklarım :
AbsoluteZero, dirkpitt19788, AMFİBİ, kimikönen, mülo26, hiperalp, VISION, Hıdır, aliseker, EBRAR22, mülo26, cupra, heromurat, cemguls, mettoler, xkadir61, jakoo23, broker, Jermaine723, Katafalk101, MENEME2002, Hunter_Soldier, xolo, rockerroll, emrebozuyuk, wireless_hacker, AKARSU 61, grileo, baltimorro,Blckhm, Corny, qwertydevil34, bado6100,Muneccim, kecan, lomion1, Canuckss, sél@h@ttin, eros2999, bulent1234, kachus
Bedava da satsa alışveriş yapmayacaklarım :ibraxi, Baran18, Muneccim, kecan, lomion1, Canuckss
INTEL Core4 i5 2500K, ASUS Z77 , G-SKİLL 2 X4 GB DDR3 1600 mhz, ASUS 2 GB R9 270,W.D. 2 TB CAVİAR GREEN +SAMSUNG 1 TB + SEAGATE 2 TB SATA 7200.10, AOC LCD 27', LG 20X DVD-RW SATA X2 , CORSAIR CX750 W Win 7 ULTİMATE 32 + PROBOOK 13.3 LED
Alışveriş Yaptıklarım :
AbsoluteZero, dirkpitt19788, AMFİBİ, kimikönen, mülo26, hiperalp, VISION, Hıdır, aliseker, EBRAR22, mülo26, cupra, heromurat, cemguls, mettoler, xkadir61, jakoo23, broker, Jermaine723, Katafalk101, MENEME2002, Hunter_Soldier, xolo, rockerroll, emrebozuyuk, wireless_hacker, AKARSU 61, Muneccim, kecan, lomion1, Canuckss, sél@h@ttin, eros2999, bulent1234, kachus, Storm Bringer

Bedava da satsa alışveriş yapmayacaklarım :ibraxi , Baran18
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
CUCUKO PC
Otomobil
Fiat
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Vodafone
Takım
Beşiktaş
TV
Toshiba
Ses Sistemi
Ses Sistemi
Tablet
Asus
Notebook
Lenovo
GPS, Navigasyon
Tomtom
İşlemci
Intel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.024
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.253
Konularının görüntülenme sayısı: 105.101 (Bu ay: 455)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 163 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.