Şimdi Ara

Kargalar tarafından takip ediliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bomboş bir parkta yürüyordum, bolca karga mevcuttu. Elimde siyah kapalı bir küçük şemsiye, bi baktım yerde ölü karga var. Biraz baktım yürümeye devam ettim. Karga sesleri gelmeye başladı, kafamı bir kaldırdım 20-30 tane karga peşimden geliyor, yakınımdaki ağaçlara konuyor, tepemde çember dönüyorlar. Ben de korktum tabi hemen kaçtım oradan şu an da evdeyim.

Neden peşimdeler? Aklıma 2 ihtimal geldi... Ya şemsiyeyi ölü bir karga sandılar, ya da yerdeki ölü kargayı ben öldürdüm sandılar. Dışarıda beni bekliyorlar sanırım imdat

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kargalar Tarafından Takip Ediliyorsanız

Kargalar, genellikle meraklı ve zeki kuşlardır ve belirli durumlarda insanları takip edebilirler. İşte kargaların insanları neden takip ettiğiyle ilgili bazı olası nedenler:

• Yiyecek Arıyor Olabilirler: Kargalar, fırsatçı kuşlardır ve sürekli yiyecek ararlar. Bir karga sizi takip ediyorsa, yiyecek artığı veya atık için umut ediyor olabilir.

• Tehdit Algılamış Olabilirler: Kargalar, bölgelerine tecavüz edilmesinden veya yavrularının tehdit edilmesinden endişe duyabilirler. İnsanları bu tür durumlarda takip ederek potansiyel tehditleri uzaklaştırmaya çalışırlar.

• Oynaklık: Kargalar, özellikle genç kargalar, oynak olabilir ve insanları takip etmeyi bir eğlence biçimi olarak görebilirler.

• Merak: Kargalar, çevrelerini keşfetmekten ve yeni şeyler öğrenmekten hoşlanırlar. Bir karga sizi takip ediyorsa, sadece merak ediyor olabilir.

Yukarıdaki nedenlerden dolayı bir karga tarafından takip ediliyorsanız panik yapmayın. Kargalar genellikle zararsızdır ve sizi takip etmek yalnızca geçicidir. Takip edilmekten rahatsızlık duyuyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• Hareketlerinizi Değiştirin: Karganın sizi takip etmesini engellemek için yolunuzu değiştirin veya hızınızı artırın.

• Ses Çıkarın: Kargaları korkutmak için yüksek sesler çıkarın veya elinizi çırpın.

• Nesne Atın: Kargaları uzaklaştırmak için küçük taşlar veya kum torbaları gibi küçük nesneler atın.

• Yiyecek Vermeyin: Kargaları beslemek, onları insanların etrafında dolaşmaya teşvik edebilir. Bu nedenle, kargaları yemek artıkları veya atıklarla beslemekten kaçının.

Genel olarak, kargalar tarafından takip edilmek endişe verici bir durum değildir. Ancak, takip edilmekten rahatsız oluyorsanız veya kargalar agresif davranıyorsa yukarıdaki adımları deneyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben karganin kondugu diregim olay dogru.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis peygamber misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müstakil evde yaşarken bir tane karga aylarca beni takip etti. Eve gidiyorum bacaya konmuş, bahçedeki ağaca konmuş beni izliyor.Ama yakınıma gelemiyor korkuyor. Ben böyle manyaklık görmedim hayatımda sonra ne oldu ona bilmiyorum ama uzunca bir süre etrafımda dolandı durdu.
  • Dikkat et hocam Tywin Lannister göndermiş olabilir.

• ben ordaki ağaçtım haber doğru

• Bir keresinde bir tane karga da bana saldırmıştı. Merdivenlerden inecektim baktım yavru karga var onu korkutmadan kenarından inmek istedim ama yavru karga korkup kaçtı nedense. Bunun annesi de beni gördü yakınımda ki ağaca kondu gak gak ötüyor bana bakarak. Tabi korkmaya başladım derken birden kafama doğru saldırdı sonra koşarak eve girdim. Birde oruçluydum kötü bir anıydı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kargalar tarafından takip ediliyorum

kediler beni sevyo

• Hayki-kargalar şarkısını aç

• kargalar kin tutan hayvanlar
  • felak nas oku
  • Hocam bunlar peygamberlik işaretleri olabilir yakında vahiy gelebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.