Şimdi Ara

**KAREKÖK MPS SERİSİ İÇİN ONERI BEKLIYORUM ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FİZİK.MAT1.MAT2 MPS SERİSİ ALICAM 12345 ALIYMMI YOKSA HEPSI FARKLIMIDIR COGU KISI COK BEGENIYO MAT2YI FELAN DIGERLERI NASILDIR ALAYIMMI SIZCE MAT1 MAT VE FIZIGI BIRI YARDIMCI OLURSA SEVNIRIM

• 1-2-3-4-5 diye ayrilmasinin sebebi her kitabin farkli konu barindirmasi yani en azindan mat 1 ve mat 2'de oyle fizigi filan bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carsii -- 28 Ağustos 2013; 20:50:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsii

1-2-3-4-5 diye ayrilmasinin sebebi her kitabin farkli konu barindirmasi yani en azindan mat 1 ve mat 2'de oyle fizigi filan bilmiyorum

GEOMETRİ VE FİZİĞİ ACABA NASIL 30 GUN SURE KALDI 5 10 GUN ALMAYI DUSUNUYORUM CEVAP BEKLIYORUM ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: craxx3131

quote:

1-2-3-4-5 diye ayrilmasinin sebebi her kitabin farkli konu barindirmasi yani en azindan mat 1 ve mat 2'de oyle fizigi filan bilmiyorum

GEOMETRİ VE FİZİĞİ ACABA NASIL 30 GUN SURE KALDI 5 10 GUN ALMAYI DUSUNUYORUM CEVAP BEKLIYORUM ?

Mps geo-mat var elimde tavsiye ederim güzel sorular var.Özellikle mat2 kitaplari muhteşem diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HaYaTiTehLiKe

quote:

Orijinalden alıntı: craxx3131

quote:

Mps geo-mat var elimde tavsiye ederim güzel sorular var.Özellikle mat2 kitaplari muhteşem diyebilirim.

çözümlümü nasıl yoksa sadece soru bankasımı ?

birde bir konuyla ılıglı kac test war mesala uçgenler ıle ılıgılı kac test war?

• Hayır sistem şöyle sana köşetaşında 1 adet örnek çözüyor sende alttaki ona benzer soruları çözüyorsun.Matematikte her köşetaşında 6 geometride 4 soru var.Ayrıca son sayfada genelde 20 soruluk 2 tane konu testi ve çıkmış sorular var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Littlebachelor -- 28 Ağustos 2013; 21:59:45 >
  • quote:

Hayır sistem şöyle sana köşetaşında 1 adet örnek çözüyor sende alttaki ona benzer soruları çözüyorsun.Matematikte her köşetaşında 6 geometride 4 soru var.Ayrıca son sayfada genelde 20 soruluk 2 tane konu testi ve çıkmış sorular var.

eywallah reıs geo mat1 ve mat2 alıcam saolasın.

fizigı nasıldır bıde onuda soleseler cok makbule gecer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hayır sistem şöyle sana köşetaşında 1 adet örnek çözüyor sende alttaki ona benzer soruları çözüyorsun.Matematikte her köşetaşında 6 geometride 4 soru var.Ayrıca son sayfada genelde 20 soruluk 2 tane konu testi ve çıkmış sorular var.

hocam mat 2 için düz soru bankası mı yoksa mps serisi mi önerirsiniz?

elimde simetri var gidip çözmeyen arkadaşlardan kalma şimdi 1 kere simetri 1 kere mps 1 kere de fen bilimleri ya da fem ya da palme gibi bi kaynaktan bitirsem mi yoksa 2 soru bankası + simetri mi?
  • Tüm soru stillerini gösterir neredeyse mps . Ama akıllı bi şekilde çözmek lazım . Çözen herkes ezbere gidiyor . Örnegi ezberleyip alttakileri çözmekle olmaz o iş . Hakkıyla çözmek lazım ki buda çok büyük bi zaman kaybettiriyor . Ara sınıflarda alıp çözmek lazım bence. Öbür türlü pek bi etki yapacagını düşünmüyorm.
  • Karekök Yerine Birey B Çözün Derim. Karekök Gereksiz Zaman Kaybına Yol Açar .
  • Mat2 iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Karekök Yerine Birey B Çözün Derim. Karekök Gereksiz Zaman Kaybına Yol Açar .

nasıl gereksız zman kaybı ? anlamadm?
  • karekök fizik mps yi bende merak ediyorum arkadaslar.. yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubai

quote:

hocam mat 2 için düz soru bankası mı yoksa mps serisi mi önerirsiniz?

elimde simetri var gidip çözmeyen arkadaşlardan kalma şimdi 1 kere simetri 1 kere mps 1 kere de fen bilimleri ya da fem ya da palme gibi bi kaynaktan bitirsem mi yoksa 2 soru bankası + simetri mi?

Bence kitap bitirmekten önce konuları çok sağlam bir şekilde oturtmalısın.Simetri hiç kullanmadığım için birşey diyemem fakat karekök mps serisinden konuyu öğrenip üstüne farklı kaynaklardan tarama yaparak soru çözersen iyi olur.Ayrıca arkadaşlar zaman kaybı demiş fakat o kişinin kendiyle alakalı bir durum eğer ki yapabilirsen anlayarak hızlı ilerlenilebilen bir kitaptır mps.

• fiziği önermem çok iyi sayılmaz hakeza kimyayı da önermem ama karekök matematik çözmeden sınava gireyim deme eğer mpsleri tam hakkını vererek çözersen güzel netler alabilirsin tabi herşey sana kalmış
  • ben 11. sınıfta karakök3 fizik almıştım. çok ta iyi bi kitap değildi. şuan lys matı var ama gerçekten kaliteli bi kitap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.