Şimdi Ara

karekök ayt mi 3D ayt mi daha zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayt matematik için hangi kaynak daha zor elimde 345 ve karekök var, 345 bir şekilde çözülüyor karekök biraz zorladı karekökten önce 3D mi çözsem diye düşünüyorum

• 3dnin ovulecek cok bir tarafi yok bence. Yeni nesil soru olayını çok abartmışlar. Biraz osymyi analiz etmeyi bilmek gerek. ÖSYM 3 yıldır tyt'de bile doğru dürüst resimli, şekilli sormuyor. 3d gibi kitaplar bunun suyunu sıkıyor ama. ÖSYM daha çok metin soruyor. Tabii resimli soru yazmak metinli soru yazmaktwn daha kolay ve resimli olunca da millet yeni nesil diye saldırıyor. O yüzden yayınevleri bunun suyunu çıkarıyorlar. En büyük artısı eyupbnin çözmesi. Bana kalırsa aydın, endemik, 345, orijinal daha kaliteli kitaplar.

• Karekök daha zor. 3d yerine endemik çözebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 19 Ocak 2021; 15:41:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam 3D yi çok övmüşlerdi o yüzden onu düşünüyordum

Benim lise zamanında bizim okulda ki fen bölümünde ki öğrencilerin kafasını yakıyordu karekök adamlar olmaz olsun böyle kitap diyordu  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 19 Ocak 2021; 14:46:25 >

Orijinalden alıntı: Guest-E9F644F03

Karekök yıllardır değişmez en kazık kitapları basan yayın evidir. Limit ve karekök neredeyse birbirine yakındır.

Benim lise zamanında bizim okulda ki fen bölümünde ki öğrencilerin kafasını yakıyordu karekök adamlar olmaz olsun böyle kitap diyordu  

Hala kazık ama LYS donemindeki gibi değil maalesef. Kolaylaştı.

Orijinalden alıntı: abçodtü

hocam 3D yi çok övmüşlerdi o yüzden onu düşünüyordum

3dnin ovulecek cok bir tarafi yok bence. Yeni nesil soru olayını çok abartmışlar. Biraz osymyi analiz etmeyi bilmek gerek. ÖSYM 3 yıldır tyt'de bile doğru dürüst resimli, şekilli sormuyor. 3d gibi kitaplar bunun suyunu sıkıyor ama. ÖSYM daha çok metin soruyor. Tabii resimli soru yazmak metinli soru yazmaktwn daha kolay ve resimli olunca da millet yeni nesil diye saldırıyor. O yüzden yayınevleri bunun suyunu çıkarıyorlar. En büyük artısı eyupbnin çözmesi. Bana kalırsa aydın, endemik, 345, orijinal daha kaliteli kitaplar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 19 Ocak 2021; 15:53:10 >

Müfredat kolaylaştı.

Şu an mesela ortaokul fen konularına baktım az temelde ki bazı kısımları hatırlamıyorum deftere geçiriyorum.

Ortaokulda benim zamanımda ki konular bile çok ağırmış.

Yani biz matematikte 7. sınıfta trigonometrik oranları görmüşüz sinüs, cos vs gördüydük şu an bunların hiç birisi yok daha kolay hepsi 9'a alınmış.

Tabii o zamanlar bunları tam anlayamıyordum Matematik temelim rezaletti şu an düzelttik Allaha şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 19 Ocak 2021; 14:53:16 >

Orijinalden alıntı: Guest-E9F644F03

Müfredat kolaylaştı.

Şu an mesela ortaokul fen konularına baktım az temelde ki bazı kısımları hatırlamıyorum deftere geçiriyorum.

Ortaokulda benim zamanımda ki konular bile çok ağırmış.

Yani biz matematikte 7. sınıfta trigonometrik oranları görmüşüz sinüs, cos vs gördüydük şu an bunların hiç birisi yok daha kolay hepsi 9'a alınmış.

Tabii o zamanlar bunları tam anlayamıyordum Matematik temelim rezaletti şu an düzelttik Allaha şükür.

Lti kuş oldu, hiçbir şey kalmadı. Müfredat gerçekten baya kolaylaştı.

Buna rağmen hala şu kadar süre kaldı yetişir mi diye soruyorlarsa harbi kendilerine ayıp ediyorlar demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 19 Ocak 2021; 14:55:58 >
  • enes02400 E kullanıcısına yanıt
    Orta düzey için mükemmel bir kitap 3d ayrıca çözümleri de eyüp b yaptığı için kitabın çok bi eksiği kalmıyor. Yeni nesil soruları da gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yksmagduruyum

Neden tertemiz kitap bence
    Hocam doğrudur begeneni çok ama ben o kitabi bitirene kadar öldüm zor sorular çok fazla 345 i daha begendim sizin fikrinize saygi duyarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes02400 -- 20 Ocak 2021; 10:59:17 >
  • enes02400 E kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil olayi bir tik abartılmış onu kabul ediyorum
  • 3d orta seviye bile değil kolay kitap kim neyini beğeniyor anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 20 Ocak 2021; 11:47:33 >
  • Geometri tamamen yeni nesil oldu ama ayt matematik son 3 yıldır doğru düzgün yeni nesil soru bile yok. Ayt ile Lys birebir aynı hiç değişmedi sadece yorum ağırlığı biraz fazla oldu. Karekök yıllardır hiçbir zaman çizgisini bozmadı.

Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.