Şimdi Ara

Karekök 20li Matematik ve 25 li Geometri Denemeleriyle İlgili Görüşleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru bankasını çözmedim o yüzden almak ve soruları görmek istiyorum. Lys ile karşılaştırdığınızda zorluk derecesi nasıldır almam faydalı mıdır? Onu alma şunu al dediğiniz bir yayın var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapabilirsin -- 12 Mayıs 2017; 15:25:59 >

• Geometrsini cozdum sadece. Sanirim soru bankasiyla fazla alakasi yok. Seviye olarak orta veya bir tik ustu diyebilirim. Zor sorulari var ama genel olarak zor bir deneme degil. Cozumlu olmasi ozellikle mezun arkadaslar icin bir avantaj ama.
    Edit: bahsettigim seviye lys ile kiyaslama degildi bu arada. Lys sorularini daha cozmedim bu yuzden yorum yapamam o konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylvana -- 12 Mayıs 2017; 15:29:30 >
  • Matematiği biraz kolay kaçıyor ama geosu gayet güzel. Özellikle geometrin zayifsa emin ol çözümleriyle sana çok şey katar. Kendimden biliyorum
  • Geosu orta seviye matı ise kolay , limit türev integral soruları hep kalıp sorular. 40+ hedefliyorsan matını çözme. Geosu alınabilir.
  • Sağ ol hocam. 40+ derken 80 üzerinden diyorsun değil mi? Şimdi soru bankasını çözmeyince üçimde ukte kaldı. Tavsiyen ne olur peki yayın ve denemesi olarak?
  • fouineur kullanıcısına yanıt
    sağ ol hocam :) mat için tavsiyen nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukylm34

Geosu orta seviye matı ise kolay , limit türev integral soruları hep kalıp sorular. 40+ hedefliyorsan matını çözme. Geosu alınabilir.

Hocam ben 30 hedefliyorum çözülür mü ?
  • Sylvana S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam dikkate alacağım :)
  • Yapabilirsin kullanıcısına yanıt
    Yok, sadece matematiği kastetmiştim. 50 üzerinden 40 yani. 80 üzerinden 40 hedefliyorsan çözebilirsin karekök pek zor değil.
  • shuskhun S kullanıcısına yanıt
    30 hedefliyorsun peki şuanki seviyen nedir ? Eğer 25+ bandına sabitlediysen çözme bence. Onun yerine mat+geo birleşik denemelerin geoları ile devam et. Sonuç derece , metin , 345 yayınları gibi.
  • Anladım hocam. Sadece matematik için 40+ yapmak istiyorum evet. Olmazsa alayım üzerine üç dört beş çözerim. Senin tavsiye edeceğin bir deneme var mı?
    Ben şuan endemik çözüyorum , güzeldir tavsiye ederim. Bu bitince ise 345 almayı düşünüyorum. Ondan sonra ise zaten sınav zamanı gelir :)
    matematiğin düşükse karekökten devam et matematiğe diğerleri biraz kasıntı olabiliyor.motivasyonu etkileyebilir hocam.biraz karekök çözdükten sonra 3-4-5i öneririm
    Hocam metin nasıl sence ?
    tamamdır hocam, öyle yapacağım çok sağ ol
  • Çok teşekkürler hocam :) şimdiden başarılar dilerim
    Eyvallah , sana da başarılar.
  • baymezun kullanıcısına yanıt
    Sen daha iyi bilirsin bal yapan arı
    Rica ederim
  • geosunu henuz cozmeye baslamadim matematigi pek zor degil ama 50de 35-40 icin iyi bence de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.