Şimdi Ara

Kardeşimi dövmüşler ne yapmam gerek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler sitede kardesimden 3 4 yaş buyuk bir çocuk istedigi şeyi yapmadığı için kardesimin yüzüne sert futbol topunu yakın mesafeden atmıs.Şuan evde olmadığımdan dolayi birşey yapamıyorum.Yarın gidip çocuğun ağzını yüzünü dağıtıcam.Daha iyi bir fikri olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Nasıl daha iyi bir fikrimiz olabilir git döv işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    Valla nasil bi fikir vıkar bilsem yapicam da cocugun psikolojisini bozmak istiyorum teror estiriyo sitedr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yalnız şimdi sen çocuğu dövünce babası da seni dövebilir haberin olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    Çocuğu temizinden bi hırpaladım.Bıçak da ayakkabılığın üstünde beklemedeyim.Malesef babam kılıbığın teki küçükken dayak yerdim de babam bana kızardı.Aileyi de temizinden bi tehdit ettim karışmasınlar diye.
  • Varsa ağabeyi, yoksa annesi babasıyla konuşun; öyle gidip de küçük çocuğu dövmeyin; bir de sülalecek dövüşürsünüz, kan davası filan çıkmasın sonra.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 8 Haziran 2017; 23:47:0 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Valla hocam vurduk artık da pişman oldum şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyisini yaptin bos ver, eger babasi falan gelirse senin ogluna ayni sey olsa ne yapardin de

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam baban dememiş ki babası demiş :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yaptın hak edene birisi verecek cezasını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı üstünde çocuk ! Çocuklar arasında olabilir böyle şeyler, gidersin çocuğu bulursun güzelce anlatırsın yaptığının yanlış olduğunu bidaha yapma diye kendi kardeşini de alırsın barıştırırsın , gidersin cocuguda kendi kardeşini de alır bi dondurma , meyve suyu ısmarlarsın sonra cocugun ailesine gidersin anlatırsın böle böle olay olmuş lütfen dikkat edin uyarın diye ama sakın çocuğunuza vurmayın dersin ! Olay bukadar basit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZOR DEGİL YANİ ! Zoruna da gitmesin kusura bakma

    Git ufak cocugu döv tehdit et bıçak taşı eee ? Bu normal insan davranışımı şunu bil senin yaptığın haraketler sana hiç yakışmamış yani böyle abi olunmaz kusura bakma ! Bu insanlık değil yani güzel kardeşim , bir gün başına bir iş açarsın sonra ben ne yaptım diye pişman olsanda fayda etmez!

    Sana kendi bizzat şahit olduğum olayı anlatayım bak semt den tanıdığım kardeşin biri evinin bahçesinde oturuyor , ufak kardeşleri de top oynuyor sokakta top park halindeki aracın camına geliyor, kırılma filen yok arabanın sahibi geldi çocuklara vurmadı bile bağırdı, sadece topu aldı kesti , bu bahçe de oturan çocuk dayanamadı sinirine girdi eve bıçağı aldı geldi adamı bıçakladı ve adam öldü ! Sonra ne oldu mahkeme de 50 yılı yedi ailesine bagrıyor kurtarın beni diye , nasıl kurtarsın ? 18 yaşında girdi 70 yaşında çıkacak tabi çıkabilirse !

    Öldürdügü adamında çocukları vardı ee o çocukların hakkı ne olacak ? O çocuk yarın bir gün derseki sen benim babamı kardeşinin topu yüzünden öldürdün bende senin kardeşini öldürüyorum sende mapustasın derse ne olacak ?

    Bu kavga , vurma etme işlerinin sonu yok yani Bu işlerden kimseye hayır gelmedi , gelmezde ! Umarım anlarsın , öfke kontrolsüzlüğün varsa psikolojik destek alabilirsin bu durum gayet normal !




  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Hocam çok haklısınız olay kendi yaşıtında biriyle olsaydı dediğiniz gibi yapardım ama kendinden büyük bir çocuğun kardeşimi ezmeye çalışması çok zoruma gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayı tarafsız ağızlardan duydum hocam.Kardeşimin hatası olsaydı emin olun savunmazdım.Kimse benim kardeşime karısamaz kafasında bir insan değilim fakat küçük bir çocuğun o anki acizliğini düşündükçe diğerinin bir ders alması gerektiğini düşündüm ve eminim ki bir daha böyle bir seye kalkışamayacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Döv hocam iyi etmişsin. Babası gelirse ona da laf koy. Ağaç yaşken eğilir. Muhtemelen babası döv oğlum camları kır oğlum aslan oğlum diye eğitmiştir. Onlar çocuk diye bişey yok. Nasıl yetiştirirsen o şekli alır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Boş yapma. Döven hem 4 yaş büyük hem de arkadaşta bişi yapmayıp amaan çocuk o diyecek. Benimde var kardeşim 3. Sınıfa geçti. Kendinden 2-3 yaş büyük biri kılına dokunsun yemin ediyorum çocuğu doğduğuna pişman ederim. Onların aklı yok mu da ufak çocuğa vururken düşünmüyorlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Boş yapma ne şaşırdın galiba... Boşuna , dolusuna anladın sen onu ! Banane kim ne istiyorsa gitsin yapsın banane... Senin kardeşinden banane allah bağışlasın, allah ayağına taş değdirmesinde ... İyide banane .. Bu konuyu açan arkadaş tavsiye istemiş kendi düşüncemi paylaştım ... Sende kendi düşünceni yazabilirsin benim düşüncemle ne alaka karışıyorsun... Bak işine gücüne kardeşim kime ne yazıyorsan yaz çiz , bana yazma !!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.