Şimdi Ara

Karbonhidrat tozu ile kilo alabilen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
71.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • harline progainer 4.5kilo 2 adet devirdim.11 kilo aldım yağ olarak. kesince de geri verdim. Yani gereksiz birşey. 1 karbonhidrat porsiyon alacagına 2 tabak makarna ye

Orijinalden alıntı: VagueMan

Bu bana da lazım. + bir sorum olacak. Mesela kilo aldık ama göbek olarak mı alıcaz biz bu kiloyu. + aldığımız kiloyu hemen kaybeder miyiz acaba?

yok kardeş içmeden önce programı var sen seçiyosun nereye alman gerektiğini :)

Orijinalden alıntı: Crash47

harline progainer 4.5kilo 2 adet devirdim.11 kilo aldım yağ olarak. kesince de geri verdim. Yani gereksiz birşey. 1 karbonhidrat porsiyon alacagına 2 tabak makarna ye

Bodybuilding yaptın mı peki?

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Orijinalden alıntı: Crash47

harline progainer 4.5kilo 2 adet devirdim.11 kilo aldım yağ olarak. kesince de geri verdim. Yani gereksiz birşey. 1 karbonhidrat porsiyon alacagına 2 tabak makarna ye

Bodybuilding yaptın mı peki?

yaptım.

sana önerim bu sporda 5-6 ayını doldurduysan. Protein Tozu+Creatin. Cok temiz kilo alırsın.

Orijinalden alıntı: Big-Long-Pink-Strong

Ben kullandım,8 kilo aldırdı.

dostum kaç kglik kullandınız ne kadar süre kullandınız ve günlük kullanım miktarınıız ne kadardı? hangi marka kullandınız? en büyük merakım, kiloları aldıktan sonra tozu bırakınca geri verdiniz mi kiloları? bir şey daha toz kullanırken spor yaptınız mı acaba ? ben yapmayı düşünmüyorum baya zayıfım çünkü önce belli bir kilo ya çıkmak istiyorum . resmen vucudumda dolgu maddesi eksik onları yerine koymak istiyorum. siz ne tavsiye edersiniz bana? ilginiz ve cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Bir ayda 9 kilo aldım. Antrenman başına 2 saatten haftada 16 saat antrenmanla birlikte. 63'ten 72'ye. Yağlanmadım da.

Orijinalden alıntı: selonya

Bir ayda 9 kilo aldım. Antrenman başına 2 saatten haftada 16 saat antrenmanla birlikte. 63'ten 72'ye. Yağlanmadım da.

markası neydi peki?

Orijinalden alıntı: Don Mattrick

quote:

Orijinalden alıntı: selonya

Bir ayda 9 kilo aldım. Antrenman başına 2 saatten haftada 16 saat antrenmanla birlikte. 63'ten 72'ye. Yağlanmadım da.

markası neydi peki?

Olimp. Gain bolic 6000 olması lazım.
    s7edge
    traxxas summit 1/8
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

1 ayda hardline ile tam tamına 5 kilo aldım..............50 den 55

ben de hardline kullandım ama bir faydasını göremedim. Şuan DYMATIZE Super Mass Gainer kullanıyorum, gayet etkili.

@selonya

teşekkür ederim hocam
  • kilo aldırıcı protein tozlarını kesinlike tavsiye etmiyorum 2tane kocaman kutu bitirdim aldığım kilo 1.5 ve günde 3kere içiyordum karbonidrat tozunu bütün sporcular kullanıyor ve çoğu kişidede etkisini gösteriyor spor yapıyorsan tavsiye ederim kesinlikle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.