Şimdi Ara

Karatay Belediyesinin 78 Ton Köpek Yemi Döktüğü İlçede 2,Yaşındaki Bir Kız Çocugu Parcalandı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
1
Favori
4.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edirnekapı surlarında psikopatın biri genç bir kızın kafasını kesip aşağı atıyor.

İnsanları da öldürelim o zaman

Böyle kansızlara cevap nasıl verebiliyorsunuz helal doğrusu. Hedef göstermeden objektif şekilde tüm siyasileri yazdığınız halde hala kendi tuttuğunu savunup diğerine laf atmaya uğraşıyor.

Maalesef bazı konularda taraftan bağımsız siyasetçilerin popülist tavırları beni inanılmaz soğutuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kopekleri itlaf etmeyi biz tedbir olarak istiyoruz. Evi ilaçlıyorsun ya, onun gibi bir şey.
    Parçaladıkları insanlara karsı verilecek bir ceza degil bu. Iradesi olmayan bir canlı cezalandırılamaz, ama işte sizin kafanizda cok farklı bir gerceklik var. Topluluk histerisi degil bu su noktada, daha ileri bir sey, bir new-age din bu.

Konuyla hiçbir alakasi yok yani cinayet isleyen insanlara verilecek cezanin. Köpekler cinayet islemiyor çünkü, tabiatlarini yerine getiriyor.
    Herhangi bir kopek"sever" evinde fare bulsa her tarafi fare zehrine bogar mesela. Sizler hayvansever değilsiniz, kopek"sever"siniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ülkede bir sorun dile getirildiğinde neden hemen ortaya başka sorunları atıp var olan sorunlara razı olmamiz bekleniyor? Öyleyse hiç bir şeyi çözmeyelim bataklığa dönsün ortalık. Sorun kıyaslamak değişik bir akıl tutulması.

Ortalık köpek dışkısından geçilmiyor. Öyleyse insanlar da yaparsa laf etmeyelim.

İNTERNET SİTEM: efeaydal.com INSTAGRAM: instagram.com/efeaydalofficial ÜYELERE ÖZEL DISCORD GRUBUMUZ: https://discord.gg/3uTx2M7hSt FACEBOOK GRUBUMUZ: efeaydal.com/grup DESTEK OLMAK İÇİN: efeaydal.com/destek ELİŞİ ÜRÜNLERİMİZ: efeaydal.com/market FİLMİMİZ HAKKINDA BİLGİ İÇİN: efeaydal.com/beyazhap KİRLİ12 NETWORK KANALLARIMIZ: efeaydal.com/kirli12 YOUTUBE ÜYESİ OLARAK PODCASTLERE ERKEN ERİŞİM: https://www.youtube.com/channel/UCjsdYhMIQ0-fJPqEjiHYlzA/join?fbclid=IwAR2Y542oeIDJLKc0RaZwki8HVmbqge6zLIL1CTIZZDU5u3l6u6sG04lQbBY
    https://www.youtube.com/watch?si=zXM4eBg44hPg0ln6&v=UUV518bcX2E&feature=youtu.be

Devlet kurumları yasayı uygulamalı artık.

Fadimeye sormuşlar güzellik mi aptallık mı diye. Aptallık demiş, "çünkü güzellik geçicidur"...

Devletin sirt cantali varliklar, kurduklari dernekler ve anlasma içerisinde bulunduklari mama firmalarini sorusturmasi lazim. Vatandaşın kendi cozumunu aramaya baslamasi fikri hele ki su anki durumda aşırı tehlikeli.

Basibos hayvanlari beslemenin yasaklanmasi, çok ciddi para cezalariyla engellenmesi lazim. Oyle 3-5K degil 100K, 200K, zaten bunların derneklerinden akan paranjn haddi hesabi yok.

Topluma mal olmus Sanatcilar TV Programlarinda cocuklarin sokakta ne isi var diyorlar. Boylelerin Yazin tatil yaptigi sahillere Kopekbaligi birakacaksin, yem olurlarsa denizde ne isi vardi diyeceksin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 11 Mart 2025; 0:17:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Colda kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen, hatta bak sana baska whataboutismler vereyim:
    Kopeklerden once kansere care bulun daha cok insan olduruyor
    Kediden bulasan parazitten bahsediyorsunuz ama gripten bahsetmiyorsunuz, kac kisi kediden parazit kapiyor kac kisi grip oluyor
    Bunları turetebilirsin ama toksoplazmozdan insanlarin zarar gormesinin sebebini kompromize immun sistemine, onu da iyi beslenememeye, onu da ustu kapali hukumete baglamak gibi bir kivrakligi turetmek zor. Senden tiksinmesem seni kutlardim.

Admine not: Bu simdi buyuk bir hirsla şikayet edecek beni, birinden tiksindigini soylemek hakaret sayilamaz. Başka sudan sebeplerle silmeye de kalkmayin lutfen tarafliymissiniz gibi algilaniyor.

Böyle bir felaketin yıllardır bu ülkenin başına bela olması ve koskoca Türkiye Cumhuriyeti devletinin hiçbir şey yapmaması hatta tam tersine sokak köpeklerine sahip çıkarcasına koruması, beslenmelerine ve çoğalmalarına hatta insanlara ve çocuklara saldırmalarına müsade edilmesi çok düşündürücü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 11 Mart 2025; 1:24:7 >

Kafa yapısı hep aynı.

Bunlar artık "sapkınlık" düzeyine geçmişler, laf maf anlatamıyorsun.

Hayır nasıl bir hareket, nasıl bir inanış, nasıl bir organizasyonsa bu, hepsi aynı söylemler, aynı argümanlarla geliyor.

Önceki gün bir arkadaşımla tartışıyorduk konuyu.. Ama mizantrop demek ki, öyle olduğuna karar verdim..

Tamamen aynı cümleler, aynı söylemler. Hepsi bu kadar mı %100 aynı olur ya. Valla helal olsun yukarıda arkadaş yazmış, bunlara laf anlatmaya uğraşıyorsunuz diye. Ben artık engelleyip geçiyorum.

"Önce katili bilmemneyi çözsünler, önce bilmemne bilmemne olsun, memleketin tek sorunu kuduz mu, bilmemne bilmemne mi olmuş.." Yeter be! Bıktık sizden ve çarpıtmalarınızdan!!!

Her haltı evirip çevirip başka bi yere getirmeye çalışıyorsunuz. Sorun öncelemesi ile sorunu yok sayamazsınız.

O zaman trafik kurallarına da uymayın kardeşim.

Kırmızıda geçin paso. Trafik polisi cezaya gelince "önce hız yapanları çözün" diye mızmızlanırsınız. Zihniyetine mantıklarına tükürdüklerim.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

+10000

Aynen ya, en nefret ettiğim şey, bunu söyleyene bi tane patlatasım geliyor.

Üstte yazdım, hepsinde aynı söylemler, aynı saçma sapan argümanlar, böyle bir şey yok ya. İnanılmaz gerçekten.

Sorun kıyaslama, sorun öncelikleme...

"Önce şu şu olsun, önce bu bu olsun".

Lan dünya üzerinde nerede sorun önceleme sorun kıyaslama yapılıyor?

Atıyorum İngiltere'de "efendim belediye şu konuda şunu yapmalı" denildiğinde, böyle bi sığ beyinli grup çıkıp "hayır efendim şimdi tek dert o mu, önce otopark sorununu çözelim" mi diyor.

Bi Avrupa ülkesinde halk bir şey istediğinde, "durun kardeşim önce bilmemne halledilsin" mi deniyor?

Böyle bir saçmalık var mı ya?

Dertler aynı anda çözülemiyor mu kardeşim? Bi yanda ekonomi ile uğraşırken, katille tecavüzcüyle uğraşırken, köpekle kediyle uğraşılamıyor mu?

Hangisine söylesen, "önce afganlar suriyeliler toplatılsın", "önce tecavüzcü katil toplatılsın". Evet tecavüzcü katil idam edilsin bence de ama o aşamaya geldiğimizde hangi bahaneyi bulacaksınız "önce bilmemne olsun" diye????

Lan hangi dergahta kafanızı birebir aynı cümlelerle yıkıyorlar böyle? Ben anlamıyorum ya.

Bu sadece "yok saymaya çalışma" çabası. Başka bir şey değil.

Öyle ya da böyle, bu hayvanlar bir şekilde bir zaman toplatılacak. Rahat edeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1420E4729 -- 11 Mart 2025; 9:16:19 >

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

olum sen ne biçim bir beyine sahipsin? o suçu işleyen insanlar hapse atılıyor, köpekleri hapse atıyorlar mı? hayvanlara caydırıcılık için ceza mı var? ne biçim beyin var sende? hiç mi çalıştırmıyorsun?

• Bu konuda müdahale için çok geç kalındı ve bir şekilde kanuna uymaktan kaçılıyor. Mesele kanun da değil aslında. Bir insan bu kadar soruna rağmen nasıl halen sokakta köpek olmasını savunabilir, aklım almıyor. Özellikle kendini sol olarak tanımlayan kişi ve oluşumların bu konuda insan hayatını hiçe sayması hayret verici. Şahsen sola daha yakın birisi olarak bu kişilerin solcu olduğuna inanmıyorum. Hiçbir insanın hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Kimse sokakta köpek korkusuyla yürümek zorunda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 12 Mart 2025; 7:47:32 >
  • Sol ya da sağ olmakla alakası yok. Fayda oranı belirleyici. Misal sokağa çöp atmanın cezası olmasa, o çöpü temizlemeyle uğraşmanın maliyeti olacak. (Personel, araç, malzeme, zaman gibi). Çöp atana ceza vermenin ise faydası ( maddi getiri ve sıfır gider). Dolaylı yoldan sorun masrafsız şekilde çözülmüş oluyor. Belediyelerde bu giderlerle uğraşmak istemediklerinden; toplayıp barınağa yerleştirmiyorlar. Sayı az iken kısırlaştırılıp barınağa konsaydı; sokağa köpek atana da yüklü cezalar verilseydi, bakmak istemeyenden bakım parası alınsaydı, köpeği sokağa atanla beraber köpeği satanada ceza verilseydi, sorun çoktan çözülmüştü. Esas sorumlu olanlar; sokağa atanlar, ama ortada gözükmüyorlar. İzmarit atanları yakalayan kameraların, nedense sokağa köpek atan sorumsuzları yakalayamaması; düşündürücü gibi.Karatay Belediyesinin 78 Ton Köpek Yemi Döktüğü İlçede 2,Yaşındaki Bir Kız Çocugu Parcalandı. 

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.