ilk olarak konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum..değilse lütfen uygun bir başlığa taşıyınız..
ben arab almak istiyorum ama aklımı okadar karıştırdılarki karar veremiyorum.. elimde fazla bir miktar yok en fazla 12 - 13 bin ytl ye çıkabilirim..ikinci el oto düşünüyorum..bir bayan arabası ve şehir içi kullanımda aktif ve başarılı bir araba olmalı..yakıtı önemli ve parçalarını servis hizmelterini kolayla temin edebilmeliyim.bursada yaşıyorum ve acilen yardım istiyorum :( diyeceksiniz ki ne kadar ekmek okadar köfte ..bu fiyata çok şey istiyorsn diye ama ne yapayım öğrenci bütçesi :)
muhtemelen modeli çok yüksek olmaz km side fazla olur.. ama yinede bu konuda bilgi yardımına ve tavsiyeye şiddetle ihtiyacım var :) bu modellerin dışında önerebileceğiniz modeller varsada tavsiyeleriniz varsada değerlendirebilirim
şimdiden teşekkür ediyorum
1-clio 2-corsa 3-kalos 4-palio
bu sıralamayla tavsiye ederim, ancak özellikle ilk ikisini... atosu boşver bence
Hocam 3 yıl renoda calıstım bu arabanın herseyı mevcut parcaları dıger yazdıklarına gore uygun az yakar helede dızelını bulursan super olur yada 1.2 motorlusu var onlarıda secebılırsın kesınlıkle clıo
teşekkür ediyorum bilgiler için umarım iyi bir fiyata temiz bir clio bulabilirim.. çevremde yaptığım küçük çaplı bir araştırmaya göre atos öneren olmadı servis sorunu yaşayabilirmişim. sitedeki yorumları okuduğumdada kalos pek cazip gelmedi sevilmeyen bir araba olduğu kanaatindeyim.. corsa yı öneriyorlar ama benim bütçeme göre km olayı baya uçmuş.uçmayanlar ise beni aşıyor.. sanırım clio yüksek olasılıkla..daha olmadı palio olabilir sanırım..
peki clio ve palio yu kıyaslamaya kalkarsak ne gibi tavsiyeleriniz olabilir ?
yedek parça fiyatlarının bilmiyorum ama clio ve palio kullanan arkadaşım var.
clio kullanan yakıtından çok memnunken, palio kullanan çok yaktığı için lpg dönüşümü yaptırmayı düşünüyor.
Ekonomik, konforlu ve sağlam oluşu yönüyle kesinlikle clio derim. palio sarfiyat ve kalite konusunda clionun yerini tutamaz, tek artısı belki parçası kısmen cliodan daha ucuzdur.
Accent e göre 2-3 yıl daha yaşlı da olsa aynı paraya Toyota Corolla da 2.tercih olabilir. Yine aradığınız özelliklere cevap verecektir kanaatimce. Şimdiden hayırlı olsun.
hachback clio III ü olan bir tanıdığım uzun yolda 90 km yi geçmemek şartıyla benim lpg li arabamdan daha az yakıyor. şaşırtıcı geldi ama 130-150 km lere çıkıncada arabasında gezme savrulma vs. hissetmiyormuş. vs. vs.
renaulttan pek hoşlanmasamda clio almak daha mantıklı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme