Şimdi Ara

Karar anı! Yeni astra mı yeni c4 mü Megane 3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
5.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2010 model seat Leonumu dün itibariyle sattım.
    Ve şimdi de yeni alacağım arabanın hangisi olacağına karar verme asamasindayim. Gördüğünüz gibi 3 seçeneğim var. Dizel olacak, sıkıntı problemi olmayacak ve performanslar kötü olmayacak.
    Aslında ilk tercihim astra yönünde fakat onunda motoru konusunda tereddütlerim var. Forumda bununla ilgili cok yorum oldu.

Sizinde yorumlarınızı görmek istiyorum, hele birde kullanıcı yorumu olursa tadından yenmez... Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brooqlyn -- 24 Temmuz 2011; 20:29:28 >

• yeni astranın fiyatı diğer seçeneklere göre yüksek değil mi.
  • citroen c4 1,6 HDI 92 hp confort + style paket ile 46500
    megane 3 1,5 DCI 105 hp expression + confort paket 44500
    astra 1,3 cdti 95 hp enjoy plus paket 48000

citroen ile aralarında 1500 tl kadar fark var, cok degil sanki.
    tabiki bu 1500 tl farkı hakedecek mi astra onemli olan bu zaten
  • tekrar, 1.6 tdi dsg leon almanı öneririm. c4 ve yeni astradan mekanik ve yürüyen olarak çok üstün...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ucu arasinda Megane. Performans bariz daha iyi, problemsiz, ikinci eli iyi. Hatta ve hatta 48.000'e Astra dusuneceginize, imkan varsa bence 51.700'e Megane Privilege dCi EDC 110 hp olabilir. Yoksa da gene Megane Dynamic/Privilege 105 hp 47.700 liste fiyati. Privilege'larin ic mekan bence son derece basarili. Yakisikli arac Megane.
  • Leon düşünmüyorum pek kasasının değişecek olması dezavantaj ayrıca donanım olarakta daha zayıf .
    Megane oncellikli tercihim aslında fakat onunda yakıt tüketimi digerlerine göre daha fazla gibi.
  • Birde astradaki dizel partikul filtresi kafama takılıyor. Baya bı şikayet okudum bununla ilgili Buda kafamı kurcalıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • megane da detaylar çok atlanmış bence , çok sade ve sıkıcı bir tasarım , kalitesizlik hissi var bazı yerlerde , ama c4 te böyle bir durum yok , çok iyi bir işçilik ve tasarım var , yalıtım açısından da iyi , ekonomik araçtır 1.6HDI motoruyla , kesinlikle c4 diyorum
  • c4 un 92 hp lik motoru yeterli olur mu acaba?
    gerci 230 torku var.
  • konuyu bozmasın ama leonu neden sattınız?
  • Fazla beygir gücünden dolayı megane daha iyi bir tercih olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

tekrar, 1.6 tdi dsg leon almanı öneririm. c4 ve yeni astradan mekanik ve yürüyen olarak çok üstün...

sizinde yakında leonu satıp "c4 mü megane mı astra mı alsam?" demeniz yakın bence...
  • Biz de yeni araç alacağız sene sonunda ama sizinle aynı durumu yaşıyoruz.

308 de esp,hill holder,asr standart ama gerisi boş ne oto klima,ne sensörler ne de deri direksiyon var
    C4 te ise tam tersi esp,hill holder,asr hariç hepsi var.(92 hp lik)
    Astra ise 1.3 motor yüzünden eleniyor.
    Megane da yanlış hatırlamıyorsam C4 teki gibi esp yoktu

Karar vermek zor gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSForever -- 16 Temmuz 2011; 0:53:13 >
  • Bu üç araç arasında bir tercih yapılacaksa c4 derim.
  • Yakın bir dostum araç almaya karar verdi. kendisi yeni astra 1.3 cdti ile megan3 prilivige arasında gidip geliyordu. fakat meganın 105 hp dizeli, yeni astradan 95 hp den 1 adım öne geçti. ve megan 3 prilivige sonroof+premium paket+navigasyon ( 50.700 tl ) el sıkışıldı...alalı 1 ay oldu)... sonuç itibari ile renaultun 2. eli kuvvetli, ( bunuda düşünmek gerekli ).... en zararla elden çıkarılabiliyor. ve imzamda ki araç 115 hp. dedim benim benzinli ile senin dizel ile bir nispet yaptıralım dedim. ikimizde patinaja düşmedik. ve bana plakasını okuttu
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkrex

konuyu bozmasın ama leonu neden sattınız?

herkes tarafında bilinen bir neden... yakıt tuketimi.
    birde kasa değiştirecek yakında biliyorsunuz, bu yuzden hem cok zarar etmemek ve dizele gecmek isin sattım
  • 3 ü de kasa olarak güzel alımlı tabi yeni astradan bahsediyorum.dizel performans,güçlü motor,az yakıt ve yeni teknoloji olarak c4 rakiplerinden daha iyi.astranın motoru kötü imajı iyi.megane nın 2. eli iyi çık işin içinden çıkabilirsen.
    hocam git 3 ünü de test et.ben c4 aldım çok memnunum.isterseniz c4 forumuna göz atın.3 aracın forumunuda inceleyin hatta.hayırlısı olsun.
  • 1.3 Multijet, Astra'yı süründürür.
  • Performansı kötü olmayacak demişsiniz ve 0-100 hızlanması 15 saniye olan Astra'yı ilk sıraya koymuşsunuz. Bence Opel, kendisine ait doğru düzgün 1.6 dizel motor yapmadıkça satın alınmamalı...Zaten araçları ağır, bi de motorlar yetersiz olunca, istediğin kadar tasarımı iyi olsun, pek alınası değil...

Bütçeniz yetiyorsa ben de Golf VI TDI Comfortline öneririm.
  • yerinde olsam dizel düşünüyorum diyorsan c4 alırdım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.