Şimdi Ara

Karabük mü Sakarya mı ( Acil Konu )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben meslek lisesi mezunuyum ve tercih listemdeki okulların hepsi teknoloji fakültesi.İlk 3 sırada marmara üniversitesi var daha sonra ise 4 ve 5 inci sıralara sakarya üni yazmıştım fakat sakarya hakkında hiç iyi şeyler okumuyorum bu yüzden kararımı değiştirip 6 ve 7. sıradaki karabük üniversitesiyle 8.Sıradaki Gazi üni imalat mühendisliğini sakaryanın önüne aldım.Ben istanbulda oturuyorum yakınlık açısından ilk başta sakaryayı yazmıştım bugün tercihlerde son gün bide sizin fikrinizi alıyım dedim.Bu arada 4. sıradaki mekatronik 5. sıradaki makine karabük üniversitesindeki bölümlerde mekatronik.Sizin yorumlarınızı bekliyorum

• Kişisek seçimim Karabük yönünde olurdu, 2 sene önce çok kapsamlı bir kuzey Türkiye seyahati yaptık yakın bir arkadaşımla ve nispeten daha çok beğendim Karabük'ü. En azından şehir olarak. Sakarya hakkında ben de iyi şeyler duymuyorum pek.
  • Karabük hakkında bir iki şey söyleyebilirm,5 gün önce oradaydım bir kardeşim orada üniversite okuyor memnun olduğunu söylemiyor orayı bıraz canlandıran öğrencilermiş ayrıca bildiğin köy gibi biryer dağ,taş,tarlalar ve inanılmaz sıcak bunlar olumsuz yönleri.
    en azından bu yer hakkında biraz bilgin olsun istedim yolun açık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

Karabük hakkında bir iki şey söyleyebilirm,5 gün önce oradaydım bir kardeşim orada üniversite okuyor memnun olduğunu söylemiyor orayı bıraz canlandıran öğrencilermiş ayrıca bildiğin köy gibi biryer dağ,taş,tarlalar ve inanılmaz sıcak bunlar olumsuz yönleri.
    en azından bu yer hakkında biraz bilgin olsun istedim yolun açık olsun.

Bilgilendirme için sağol.Sakarya da pek canlı değil bildiğim kadarıyla bu yönüyle birbirine yakınlar zaten İstanbul dan giden biri olarak İzmir e ve Eskişehir e gitmediğim sürece her yer hareketsiz gelir gibime geliyor.Bence dağ taş olması apaçi ve maganda olmasından daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tesla- -- 6 Ağustos 2010; 2:15:00 >
  • bende karabükde kayıt yaptırıp bırakm ıştım. ancak 1 hafta ordaydım gecvenlerde tatıl yaptım arkladasımda. serseri pislık su bu kımse yok. hıckımse senı rahatysız bıle etmıyor. bence on numara kafa dınlersın. arkadas sıcak demısde ıstanbulda hergun terlerken ordayken pek terlemedım rakım yuksek zaten. bence rahat takılayım sukunet dersen gıt. sakarya ıstanbula yakın belkı ama karabnuk kadar sakın olmayabılır sana kalmıs sakarya sana daha uyar gıbı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakLEE

bende karabükde kayıt yaptırıp bırakm ıştım. ancak 1 hafta ordaydım gecvenlerde tatıl yaptım arkladasımda. serseri pislık su bu kımse yok. hıckımse senı rahatysız bıle etmıyor. bence on numara kafa dınlersın. arkadas sıcak demısde ıstanbulda hergun terlerken ordayken pek terlemedım rakım yuksek zaten. bence rahat takılayım sukunet dersen gıt. sakarya ıstanbula yakın belkı ama karabnuk kadar sakın olmayabılır sana kalmıs sakarya sana daha uyar gıbı

karabük merkez çok sakindir üni kurulduğu yerde biraz dağ taş bir yer.safranbolu karabükten çok daha canlıdır güzel sanatlar fakültesi saranboluda
  • karabuk. Kocaeli sakarya gibi yerlerde yasanmaz. Apaci dolu insanlari kotu ne biliyim ozenti kasinti dolu vs omuz omuza carpis k bakma de genede kavga cikar. Sevgilinle git bir yere sacma sapan bakanlar olur. Turkiyede Ankara,Istanbul,Izmir,Antalyada yasanir rahat olarak.
    (kocaelide yasiyorum ama gidiyorum artik allahtan)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.