< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Çoğu araç sahibinin kış lastiği kullanmadığını düşününce, karlı havada araçla çıkmaya korkuyorum. Ya biri kayar gelir sana vurur ya bir eğimde çıkamaz tüm yolu trafiğe kapatır diye düşünmeden edemiyor insan.
|
Değil
|
Geçen YouTube da bir adam gördüm, Ankara'ya kar yağmış Siyah BMW almis sağa sola savurup duruyor. En son gidip bir yerde kara saplandı.
Böyle iş bilmez tipler varken, ülkemde karda araba sürmek mi ? Edit: Borusan Motosport , bu tip bmw mini jaguar sahiplerini Çıldır gölünde bir etkinlik duzenlenis. En azından eğitim alsinlar yollarda heder olmasinlar diye.. https://www.bomakademi.com/kar-ve-buz-surus-egitimi.aspx |
İstanbul'dan sedan aracımla İzmir'e gelirken akşam saatlerinde Bursa civarlarında kar yağışına denk geldim. İnanılmaz keyifli oluyormuş.
İlk ve tek sefer o zaman kar yağışında araç kullandım. :) Araçta kış lastiği yoktu ve kar bastırmadan güneye inmem gerektiğinden durup keyfini süremedim ama hala tadı damağımdadır. Bu arada araçta Lassa Greenways lastik vardı, yeni yağan karda hiç falso vermedi. Tabi ki normalden de yavaş kullandım mecburen. Öyle kaydırayım uçayım kaçayım heveslerim yoktur ama yeni yağan karda da araç pamuk yorganlar üzerinde gidiyormuş hissi vermişti acayip keyif aldım. :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 8 Şubat 2020; 10:4:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 8 Şubat 2020; 12:15:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Şubat 2020; 13:28:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 8 Şubat 2020; 18:20:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |