Şimdi Ara

Kar suyu geçirmeyen bot önerisi olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kışın karın içinde çalışıyorum resmen ayaklarıma hep kar suyu giriyor içine hiçbir şekilde su almıycak kuru ve sıcak tutacak bir bot arıyorum 600 tl ye kadar limitim var önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cat-colorado

• darkwood

• cat alma cok kayiyo

• Merrell botlarından al 2 sezondur giyiyorum banamısın demedi valla 550 tl almıştım hakkını fazlasıyla verdi bileğime kadar suya giriyorum hiç bişey yok kar çamur hiç dinlemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renji Abarai -- 25 Ocak 2017; 2:11:6 >
  • https://www.eksiduyuru.com/files/1423/1423426993.jpg

Bende olan bot bu

• Arkadaşlar benim zaten su geçirmez botum var ben KAR SUYU geçirmeyen bot arıyorum tam marka model verebilecek varsa yazsın lütfen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yds, polis asker botlarını üretiyor adamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eatkml

Arkadaşlar benim zaten su geçirmez botum var ben KAR SUYU geçirmeyen bot arıyorum tam marka model verebilecek varsa yazsın lütfen.

kar suyu ile normal su arasindaki fark ne laa? ikiside H2O degilmi?

asagidakilerden hic biri gecimiyor ve cok guzeller, -40 ta giyiyorum problem yok

https://www.timberland.com/shop/mens-6-inch-premium-waterproof-boots-wheat-10061024

• Timberland 'in goratex botu var bende. 2 senedir giyiyorum daha 1 kere su geçirmedi tavsiye ederim ve oldukça da rahat.
    Edit. Sorel bot alcam bugun yarın da, denemelere göre haberdar ederim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntas -- 25 Ocak 2017; 11:30:14 >
  • dockers
    bu arada polo'nun botuda güzel
  • kar suyunun molekülleri daha ince olduğu için her su geçirmeyen bot kar suyunuda geçirmez diye bi kaide yok gore-tex teknolojisi ile üretilmiş botlar geçirmiyor bende bunu soruyorum gore-tex botu olupta karın içinde saatlerce durup su geçirmeyen bot markası soruyorum. bizzat ben kullanıyorum karın içinde saaatlerce duruyorum dıyosanız paylaşın benimle o botu alıyım .
  • Hocam kendinizi maşuk olarak adlandırır mısınız kar ile iç içesiniz sonuçta

• Greyder kar botu

• 600 liran varsa cat timberland gibi amele botlarina hic bakma.

The North Face M Hedgehog Hike Mid Gore-Tex öneririm 595 lira ama ben nakit 500'e aldim.Tek kotu yanı var bu botu giydikten sonra spor ayakkabilar bile rahatsız ediyor.

• Çok uzun sürelerde goretex modeller dahi kar suyu geçirebilir. Yine de hangi marka olursa olsun ben goretex bir model almani tavsiye ederim. Fiyatlarını pek bilmiyorum ama the north face ve merrell gercekten iyi markalar, denk getirebilirsen solomon'un da bazı güzel modelleri olabiliyor

• Dechatlon firmasının kar botları süper fiyatı 99 lira olması gerekiyordu kesinlikle kar suyu geçirmiyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.