Şimdi Ara

Su altında geçen, yüzülen bir oyun var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da dediğim gibi, Su altında geçen, yüzülen bir oyun var mı ? Ps3 için
    ve birde fazla eski olmasın ve grafikleri iyi olsun tabi varsa böyle bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 29 Eylül 2014; 22:01:46 >

• PS2 için vardı.

Dalış yapılan ve su altında fotoğraf çekilen bir oyundu.

Everblue 2 ismi.
  • PS3 için pek de bilinmeyen Aquanaut's Holiday var. Herkese göre değil kesinlikle ama ben keyifle oynamıştım. İlgilenirsen oyunu satıyorum ilanımda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Shepard kullanıcısına yanıt
    ps3 için lazım teşekkürler yinede
  • canikoblivan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, ign puanı 8 miş biraz bakıyım oyuna hoşuma giderse indiririm, benim ps3 kırık dolayısıyla ilanla ilgilenmiyorum teşekkürler tekrar

EDIT

ps1 için çıkmış aynı isimde bir oyunun puanı 8 miş düzeltiyim dedim, bu oyun hakkında ise pek bir veri bulamadım youtube'dan video izledim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 29 Eylül 2014; 17:38:19 >
  • gta 5 olabilir. genis bir su altı dünyası var

• gta 5 elimde var daha oynamaya fırsat bulamadım :) teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GTA 5 tabi ki.
  • Büyük İskender B kullanıcısına yanıt
    gta diyen 2 oldu şuan oynadığım oyun bitince gta 5 e başlıyım bari önceden indirmiştim zaten
  • Adali mario

•  Su altında geçen, yüzülen bir oyun var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: histrio

Başlıkta da dediğim gibi, Su altında geçen, yüzülen bir oyun var mı ?
    ve birde fazla eski olmasın ve grafikleri iyi olsun tabi varsa böyle bir oyun

Daha çıkmadı sanırım.Ps4 için çıkışını yapacak.
    İlginizi çekermi bilmem

• NECO ksk kullanıcısına yanıt
    hocam ben komple su altı temalı arıyorum
  • ilgimi çektim teşekkürler bu oyunu listeme aldım ps4 aldığımda uncharted 4 gibi popüler oyunlardan sonra bunu oynarım
    içinde şu tarz manzaralar olan bir oyun hayal ediyordum böyle bir oyun çıkarda onuda oynarım umarım
    http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/43159-yasam-odullu-sualti-fotograflari/18
    http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/43159-yasam-odullu-sualti-fotograflari/23

Su altında geçen, yüzülen bir oyun var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 29 Eylül 2014; 21:11:03 >

• bence bir deneyin su altında geçen bölümleri daha doğrusu oyunun tamamı harika tavsiye ederim
  • Aklima geldide wii de endless ocean vardi yanlis hatirlamiyosam cok iyiydi o :) ama ps3 de bu gibi sadece sualtina endeksli bi oyun yok diye biliyorum. Bence yapman gereken bi an once gta v e baslamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverygt -- 29 Eylül 2014; 21:14:01 >
  • NECO ksk kullanıcısına yanıt
    lara croft filmlerini zevkle izledim oyununun da güzel olduğunu duymuştum elimdeki oyunlar bitince bunu da oynarım teşekkürler
  • silverygt kullanıcısına yanıt
    elimde 15 tane falan daha oynamadığım ps3 oyunu var gta v bunların arasından ilk oynayacağım olcak anlaşılan :)
  •  Su altında geçen, yüzülen bir oyun var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 29 Eylül 2014; 21:46:27 >
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Ps3 versiyonu var mı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.