Şimdi Ara

Kar Lastiği Kumho ızen KW27 225-4018

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Aracımda 225/40/18 Continental Lastik Sport Contact serisi lastik takılıydı yaklaşık 6 ay oldu takalı ve lastiğin yeni olması kışın aracın kaymayacağı anlamına gelmiyor tabiki. Kış dır gelir geçer desekde ansızın aracımızla çıkmamız gerekebiliyor ve karda buzda çektiğimiz malum. Kar yağdığı zaman Aracımın Dansöz gibi kıvırtması beni iyice sinirlendiriyor ve aracımdan soğuyordum çünkü kar yağıyordu ve aracı park yerinden bile çıkaramıyordum. Taki bugün Ankarada Tekrar Kar Yağışına Yakalanıp Şaşmazın Yolunu tutana kadar. Aracıma Kumho Izen Kw27 225-40-18 kar lastiği taktım michelin - continental- dunlop - kumho arasında kalmıştım kararımı kumho'dan yana kullandım nedeni ise fiyatı makul geldi diğerlerine nazaran. Ve Akşam 18:30 da şaşmazdan çıktım Lastiği Tam test etme İmkanım Oldu İstanbul yolunda kayan arabalar doluydu bazıları gidiyor bazıları patiye vura vura bi hal oluyordu. Fakat benim araçda en ufak kayma yoktu işte o an anladım lastiğin önemini. Bugün Ankaradaki Arkadaşlar Yolların Halini bilirler bu Yollarda en ufak bir kayma yapmadı bunu niye yazdım ben gibi kararsız faydası olurmu olmazmı diye düşünen arkadaşlar var ise belki faydası olur. Kumho 225-40-18 kw27 4 adetini 930 TL ye aldım. Daha ucuza bulabilirmiydim bilmiyorum az çok nette baktım bu fiyatdan aşağısı yok gibi.
    Marka takıntınız yok ise bence iyi bir seçim. Saygılarımla...

• Bende de Kumho kw17 modeli var. Feci derecede memnunum lastiklerden. Kar lastiği konusunda oldukça başarılı Kumho.
  • Kumho kış lastiği konusunda oldukça iyidir. İsabetli bi tercih olmuş... Bendeki Kumho Powergrip lastikleri 2006 üretimi olmasına rağmen hala randıman veriyor Ankara kışında...
  • kesinlikle artik buna eminim esenboga havalimanina geldim cevre yolundan ve yol tamamen kar ile kapali ve buzluydu ayriyeten kar yagisi araliksiz devam etmekde.saat suanda 02:10 ve hava -5 derece yollarin halini düsünün yani ama banamisin demedi otoyolda bostu zaten fren yaparak durusuna baktim kesinlikle bu lastik mükemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poweredTKM -- 29 Şubat 2012; 2:09:30 >
  • Bende de Kumho Izen Kw 17 var ve Ankara'da Keklikte oturuyorum. Bu karda kışta beni sorunsuz bir şekilde evime kadar ulaştırdı. En kötü kış lastiği bile en iyi en pahalı yaz lastiğinden daha iyi yol tutacaktır bu gibi karlı havalarda.
  • Kış lastiğinin kötüsü olmaz. Ben bunu bilir, bunu söylerim. Tüm kış lastiklerinin hamuru aynıdır. Sadece desenleri ve hız katsayıları farklıdır. Ben yıllardır ( yaklaşık 11 yıl ) yazın yaz, kışın kış lastiği takan ve nedense kış lastiği alma gereksinimi duymayan, anadan doğma mükemmel sürücülerimizin iddia ettiği gibi, kış lastiğine verdiğim para dolayısıyla ( kuyruk acısı ) kış lastiğinin önemini savunan bir insanım. Ben 15 yıldır her hava koşulunda ve her gün Esenboğa Havalimanına giden biri olarak kış lastiklerim ( ve bagajımdaki zincirim ) sayesinde hiç yolda kalmadım. Tedbirsiz fakat kendisini mükemmel sanan sürücüler sayesinde işime ya da evime geç gittim fakat yolda kalmadım.
    Bu gece gerçekten Ankara'da yollar çok kötüydü. Ama ben işten çıkıp evime dönebildim.
    @poweredTKM arkadaşım, sanırım siz giderken ben dönüyordum Havalimanından. Ama olumsuz havaşartları dolayısıyla hava ulaşımı sekteye uğradığından umarım yolcunuz ya da siz en kısa sürede gideceğiniz yere ulaşırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: xprtg

Kış lastiğinin kötüsü olmaz. Ben bunu bilir, bunu söylerim. Tüm kış lastiklerinin hamuru aynıdır. Sadece desenleri ve hız katsayıları farklıdır. Ben yıllardır ( yaklaşık 11 yıl ) yazın yaz, kışın kış lastiği takan ve nedense kış lastiği alma gereksinimi duymayan, anadan doğma mükemmel sürücülerimizin iddia ettiği gibi, kış lastiğine verdiğim para dolayısıyla ( kuyruk acısı ) kış lastiğinin önemini savunan bir insanım. Ben 15 yıldır her hava koşulunda ve her gün Esenboğa Havalimanına giden biri olarak kış lastiklerim ( ve bagajımdaki zincirim ) sayesinde hiç yolda kalmadım. Tedbirsiz fakat kendisini mükemmel sanan sürücüler sayesinde işime ya da evime geç gittim fakat yolda kalmadım.
    Bu gece gerçekten Ankara'da yollar çok kötüydü. Ama ben işten çıkıp evime dönebildim.
    @poweredTKM arkadaşım, sanırım siz giderken ben dönüyordum Havalimanından. Ama olumsuz havaşartları dolayısıyla hava ulaşımı sekteye uğradığından umarım yolcunuz ya da siz en kısa sürede gideceğiniz yere ulaşırsınız.

Kesinlikle Çok Haklısınız. Bu işler Söförlükle Olmuyor Nice Şöförler var Şu Anda Aramızda Yoklar. Kar ve Buz Şakaya Gelmiyor Sonuçda Dört Teker Üstünde Gidiyoruz. Bunun Yanında Bir de Şu Var Aslında Kar Lastiğinin İşe Yaramayacağı Düşüncesi. Çoğu İnsan Tatmir07 rumuzlu arkadaşında dediği gibi Pahalı olduğu zaman yazlık lastik olsada, kışında işe yarıyacağını düşünüyor nede olsa dünyanın önde gelen lastik firması pahalı bir lastik adamlar herşeyi düşünmüştür :) Fakat Karda yolu tutmayınca morel bozukluğu okadar para ver ama kaysın oldumu şimdi :) Aslında işin özü şu Nasıl yazın kösele Kışın Bot Giyiyorsan Araçdada aynısını uygulamak gerekir. Tabi Herkesin Bir Bahanesi Vardır Kimi Aracına Güvenir 4x4 tür esp si W si kış modu vardır ama lastik yoksa bunlarda sökmüyor malesef. Şunu Da bilirim Servet Değerinde 4x4 jipe binip kışın yokuşu çıkamayan jip sahibinin buna anlam verememesini aslında o jipde kar lastiği olsa hertürlü çıkacaktır o yokuşu yanından çıkıp giden normal araçlar gibi. Ve nasıl olur demeyecektir bu bi servet ama kaldı evet kalıyor papuç yoksa kalıyor :)

Sayın xprtg Yolcumu Aldım Biraz Beklemek Zorunda Kaldım Dediğiniz Gibi Oldu Uçak 2 Saat Kadar Geç Geldi. Malum Bende Esenboğa Havaalanı kapısına gelmeden 4 lüleri yakıp sağ şeritte bekleyenler arasında yerimi aldım :) samimi Dileklerin içinde Teşekkür ederim
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poweredTKM -- 29 Şubat 2012; 3:52:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim araçta da arkalarda kışlık Kumho takılı. Modelini tam bilmiyorum bakarsam yazarım. 225/45/17 ebatı. Ben de gerçekten çok memnunum. Keşke önlerde de olsaydı tadından yenmezdi.
  • her yer ne güzel kar olmuş diye çıktım sabah ama yollar açıktı

gayet iyi fiyat bence marka ürünler 500 falan o ebatlarda sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweredTKM

Hangi kış lastiğini aldığınızdan ziyade, bu kış şartlarında, kış lastiğinin nimetlerini görmeniz beni sevindirdi.

inşallah diğer üyelerimiz de, kendi ve trafikteki diğer insanların can ve mal güvenliğini düşünür de kış lastiği kullanmaya başlar....
  • Bende öğlen 15.30 da işten cıktım yolların halini düşünerek, yolda kalanlar yüzünden 1,5 saatte evime varabildim, bende size katılıyorum kış lastiğinin kötüsü olmaz, bende ucuz sayılabilecek bir marka olan GT Radial lastiği aldım bu kışın, 4 tanesine 800 lira verdim, 215-65-16 ebadında, çok şükür o kadar kar yağdığı halde hiç yolda kalmadım , dünde gayet güzel yollarda kaymadan kalmadan çankaya birlik mahallesine cıktım,
  • Kış lastiğinde Kumho ilk 3e rahat girer.
    Kw17 ve Kw27 serisi kış lastikleri oldukça iyidir
  • Mesajım bulunsun seneye alacağım fiyat biraz pahalı geldi, ben de 195 65 r 15 lastik var şu an hankook.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweredTKM

Öncelikle Aracımda 225/40/18 Continental Lastik Sport Contact serisi lastik takılıydı yaklaşık 6 ay oldu takalı ve lastiğin yeni olması kışın aracın kaymayacağı anlamına gelmiyor tabiki. Kış dır gelir geçer desekde ansızın aracımızla çıkmamız gerekebiliyor ve karda buzda çektiğimiz malum. Kar yağdığı zaman Aracımın Dansöz gibi kıvırtması beni iyice sinirlendiriyor ve aracımdan soğuyordum çünkü kar yağıyordu ve aracı park yerinden bile çıkaramıyordum. Taki bugün Ankarada Tekrar Kar Yağışına Yakalanıp Şaşmazın Yolunu tutana kadar. Aracıma Kumho Izen Kw27 225-40-18 kar lastiği taktım michelin - continental- dunlop - kumho arasında kalmıştım kararımı kumho'dan yana kullandım nedeni ise fiyatı makul geldi diğerlerine nazaran. Ve Akşam 18:30 da şaşmazdan çıktım Lastiği Tam test etme İmkanım Oldu İstanbul yolunda kayan arabalar doluydu bazıları gidiyor bazıları patiye vura vura bi hal oluyordu. Fakat benim araçda en ufak kayma yoktu işte o an anladım lastiğin önemini. Bugün Ankaradaki Arkadaşlar Yolların Halini bilirler bu Yollarda en ufak bir kayma yapmadı bunu niye yazdım ben gibi kararsız faydası olurmu olmazmı diye düşünen arkadaşlar var ise belki faydası olur. Kumho 225-40-18 kw27 4 adetini 930 TL ye aldım. Daha ucuza bulabilirmiydim bilmiyorum az çok nette baktım bu fiyatdan aşağısı yok gibi.
    Marka takıntınız yok ise bence iyi bir seçim. Saygılarımla...

Hocam şurası da var, bundan sonra yılın 5-6 ayında kış lastiği kullanacağın için yazlık lastiklerinin de ömrü otomatikman iki katına çıkıyor. Maddi anlamda kayıp yok...

• En iyi yaz lastiği kardada iş görür düşüncesine sahip insanlar varmı hayret yaşları kaç acaba, eyitim almışlarmı dünya nasıl bir yer diye sorsak ne derler merak ettim ettim doğrusu, en iyi çamaşır makinası na acaba tabak çanak koysak yıkarmı diye sorsak düşünürlermi acaba, yazık ki ne yazık,soğuk hava sıcak haca kar buz don,yazın sıcakdan eriyen sakız gibi olan yollar.
  • 225 45 17 kw17 kullanıyorum iki kıştır memnunum ucuz ve sağlam (sert) lastik performansıda iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

225 45 17 kw17 kullanıyorum iki kıştır memnunum ucuz ve sağlam (sert) lastik performansıda iyi.

marshal Izen kullanıyorum 2 kıştır oldukça memnunum. yazın bile kullandım.
  • bendede 225/45/17 kw 27 var sanki kw 17 daha iyiydi gibi geldi bana ama daha tam test edemedim...
    bu arada kumho kış lastikler tam f/p lastiği hayatta gidip micheline veya good year a o kadar para vermem, ne olcak 1 sezon erken eskisin sertleşsin,nede olsa yarı fiyata...
    4 adet alpine 1600 dediler ben 4 adet kw27 yi 820 tl ye aldım ...
  • dakturk kullanıcısına yanıt
    bende bugun kw 23 yaaa kw27 alicam. aslinda kw23 bana daha basarili bir lastik gibi gelmisti ama demekki kw27 daha iyi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

225 45 17 kw17 kullanıyorum iki kıştır memnunum ucuz ve sağlam (sert) lastik performansıda iyi.

bugün taktırdım. 3.kışını yaşayacak lastik canavar gibi. hamuruda gayet iyi kalmış. hava 34 bastım yumuşak bir sürüşü var şu an. yazlık lastikler daha gürültülü ve sertti kw17 şu an ilaç gibi geldi. Bir daha kış lastiği alacak olursam kumho'yu rahatlıkla seçebilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.