Şimdi Ara

Kapşonlu Aldım Ama Büyük Geldi Ne Yapayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün kapşonlu almaya gittim kalıpları çok büyüktü normalde m veya l giyen ben xs ye tam oldum. Ama m beden bir model çok hoşuma gitti bikaç sene durur en fazla sonra giyerim diye almaya karar verdim ikisini de aldım fakat eve gelince düşünmeye başladım o kadar büyüyebilirmiyim diye. Baya bir büyük geliyor. Bunu küçültmenin yolu var mı? Terzi yapabilir mi ya da çok sıcak suda yıkarsak baskısına falan zarar vermeden çektirebilirmiyiz?

• Ver fakire
  • Yahu verecek olsam almazdım. Belki 10 yıl sonra olsa yine giyerim ama sonunda giyerim bunu. Amacım olabildiğince yakın zamanda giymek.
  • aynı durum benimde basıma geldi simdi m sini aldım ama kolları çok bol duruyo ya içimi sinmedi simdi bunun darltmanın yolu yok mudur
  • Sabret. Zamanı gelince giyersin yeğen.
  • Bu ne ya büyüyünce giyerim diye kıyafet mi alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyy

aynı durum benimde basıma geldi simdi m sini aldım ama kolları çok bol duruyo ya içimi sinmedi simdi bunun darltmanın yolu yok mudur

Valla baskısı yoksa at kaynar suya çeksin. Benimkisi baskılı olduğu için olmaz sanırım.

@AnotheRDie; Çok güzeldi ama ya hiç bir yerde bulamamıştım böyle bir şey. Orda da uykulu kafayla çok büyük gibi gelmedi. Aldım ikisini de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Ulrich -- 14 Eylül 2010; 14:26:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Kapşonlu Aldım Ama Büyük Geldi Ne Yapayım?

Kaçarın yok oğlum
  • İsteyen varsa satabilirim aldığımın 5 lira altına.
  • No SS nO Güven

173 boyum var işte hesaplayın siz. Bence çok büyük geldi. Webcam balık gözü gibi çektiği için biraz kötü ama ne yapalım imkanlar bu kadar.
  • Boydan giy kanka.
  • yok ben bunu satayım en iyisi küçülmez bu
  • Kaça aldın? %75ine senden alırım.
  • 30 liraya veririm. 35'e aldım bunun yol parası falan da var. Ciddiysen pm at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

173 boyum var işte hesaplayın siz. Bence çok büyük geldi. Webcam balık gözü gibi çektiği için biraz kötü ama ne yapalım imkanlar bu kadar.

yaş kaç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

yaş kaç.

17 niye?

• Yazıp sildiğin şeyi merak ettim açıkçası.
  • Yok mu almak isteyen. 30 lira avcılar çevresi elden teslim. Sözde medium ama large tam uyuyor hatta zorlanırsa xlarge bile olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.