Şimdi Ara

KAPIMIN ÖNÜNDEN AYAKKABILARIMI ÇALDILAR YARDIM EDİN ARKADAŞLAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugun an itibariyle kapımın önünden daha 2 hafta önce aldığım 150tl değerindeki yürüyüş ayakkabı çaldılar hergün aldığım ayakkabımı dün akşam dalgınlıkla içeri almadım ve sabah işe giderken ayakkabı uçmuş üstelik sitede 40 küsür dairesi olan bir binadayım ama site etrafı tamamen çevrili değil nasıl yakalarım bilmiyorum güvenlik pazartesi günü yönetime söyleriz kamera görüntülerini verirler dedi dilekçe yazıcam falan poliste gel ifade ver isteriz görüntüleri ne zaman verirlerse dediler bakarız işin peşini bırakmıcam ama evimin kapısının önüne kamera gizli bir yerine falan koydurmak istiyorum ne tavsiye edersiniz yapan kullanan varmı çok canım sıkıldı Allah belasını versin inşallah polisten önce ben yakalarım o alçağı cidden çok rahatsız edici bir durum alınteri emek verip alıyorsun ve birdefa unutmanla çalınması bir oluyor Allahtan binanın hem acil çıkışının hem girişinin kamerası var tabi ne kadar sağlıklı görüntü alıcaz bakalım..

• Polisin ilgileneceğini düşünmüyorum. Kendiniz bulmanız lazım. Siteden al kamera kayıtlarını git vur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • yok mu şu kamera işlerinden anlayan ne tavsiye edersiniz kapı başına profesyonel gizli bir kamera koyucam bu sefer 300liralık ayakkabı bulup koyucam pusuda beklicem zaten hemen çalıyorlar tam alırken yakaladım mı ....

Orijinalden alıntı: Updateman

yok mu şu kamera işlerinden anlayan ne tavsiye edersiniz kapı başına profesyonel gizli bir kamera koyucam bu sefer 300liralık ayakkabı bulup koyucam pusuda beklicem zaten hemen çalıyorlar tam alırken yakaladım mı ....

Ya yakalayamazsan. Gitti 300 liralık ayakkabı
  • siteden direk kamera kayıtlarını alabilirsem ilk etapta hiç polisi karıştırmam bakarım tararım belki çete gibi çalışıyorlardır geçen ayda komşumuzun evini girip soydular zaten bu güvenlikler bi oka yaradıgını görmedim

Polise de sikayet ettim ama bana geri donus yapmadilar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Bir ikindi vakti zamaninda benimde 1 aylik ayakkabimi camiden calmislardi. Tuvalet terligi carsidan dandik bi ayakkabi alip eve gitmistim

Polise de sikayet ettim ama bana geri donus yapmadilar.

sen o zaman şimdi beni çok iyi anlamışsındır
  • 300 liralık harley botlarımı çaldılar geçen şubatta. Bunu yapanlar kansız oğlum. Anaları varya bunları doğurmamış kitapsız köpek bunlar. Konuyu görünce aklıma geldi sinirlendim. 155 i aradım ben geldi ekipler ama kamera kaydı vs. Olmadığı için bulamayız dediler. Ben de Allaha savdım çalan şerefisizi. Şebeke bunlar ayakkabıları çalıp satıyolar. Yaşadığın yerde var mı böyle hırsızların mallarını sattığı bi yer oralara bak bulunabilir

• Ya senin en azından site kapalı değilmiş. Makşna yıkadığım koşu ayakkabımı balkonun kenarına koydum. 7/24 kamera güvenlik görevlisi havuzlu (reklamda olsun) yan komsum trafik şube müdürü üstkomşum oda emniyette bir müdür ordan ikinci eli 10lira etmez benim gözümde kinetix fosforlu grı ayakkabıyı çaldılar. Sen gizli kamera koyacanda 300liralık ayakkıyı koyup suçüstü yakalayacn falan filan gerek yok. Bundan sonra içeri almayı unutma yeter bence.

Bu arada ben kamera kayıtlarını istedim çalan çoçuk 15-20 yaş arası önce devriye atıyor kimse yokken birisini bekleyip içeri giriyor balkonun kenarından ayakkabılarını alıp sitenin ön kapısına doğru yöneliyor. Bu olaydan sonra sitede ayakkabıları dışarı bırakmayın temiz. uzattım yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ignatius

Ya senin en azından site kapalı değilmiş. Makşna yıkadığım koşu ayakkabımı balkonun kenarına koydum. 7/24 kamera güvenlik görevlisi havuzlu (reklamda olsun) yan komsum trafik şube müdürü üstkomşum oda emniyette bir müdür ordan ikinci eli 10lira etmez benim gözümde kinetix fosforlu grı ayakkabıyı çaldılar. Sen gizli kamera koyacanda 300liralık ayakkıyı koyup suçüstü yakalayacn falan filan gerek yok. Bundan sonra içeri almayı unutma yeter bence.

Bu arada ben kamera kayıtlarını istedim çalan çoçuk 15-20 yaş arası önce devriye atıyor kimse yokken birisini bekleyip içeri giriyor balkonun kenarından ayakkabılarını alıp sitenin ön kapısına doğru yöneliyor. Bu olaydan sonra sitede ayakkabıları dışarı bırakmayın temiz. uzattım yeter

eyvallah inan içime su serpildi yazını okuyunca bende vazgeçtim kapı önüne sadece ayakkabı bırakmıcam o kadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

300 liralık harley botlarımı çaldılar geçen şubatta. Bunu yapanlar kansız oğlum. Anaları varya bunları doğurmamış kitapsız köpek bunlar. Konuyu görünce aklıma geldi sinirlendim. 155 i aradım ben geldi ekipler ama kamera kaydı vs. Olmadığı için bulamayız dediler. Ben de Allaha savdım çalan şerefisizi. Şebeke bunlar ayakkabıları çalıp satıyolar. Yaşadığın yerde var mı böyle hırsızların mallarını sattığı bi yer oralara bak bulunabilir

kansız ki ne kansız içim gitti ama bugun kamera kayıtlarını isticez bakalım alabilcez mi

Orijinalden alıntı: CA18DET

Bağcılardaki dızolar yapmıştır

bağcılarda polis hırsız birlik çalışıyor kaynanın bilezikleri evin kapıyı kırıp çaldılar yakalanamadı apartmanlarında girmedikleri daire kalmamış çoğunluk kardeşlerimi tenzih ederim hırsızların alayı ya diyarbakır ya adana ya edirne gibi yerlerden çıkıyor yanlışım varsa eklemek isteyen eklesin..

Çingene pazarına git oradadır. 10 lira verip tekrar alabilirsin.

Orijinalden alıntı: Updateman

quote:

Orijinalden alıntı: CA18DET

Bağcılardaki dızolar yapmıştır

bağcılarda polis hırsız birlik çalışıyor kaynanın bilezikleri evin kapıyı kırıp çaldılar yakalanamadı apartmanlarında girmedikleri daire kalmamış çoğunluk kardeşlerimi tenzih ederim hırsızların alayı ya diyarbakır ya adana ya edirne gibi yerlerden çıkıyor yanlışım varsa eklemek isteyen eklesin..

Edirne demeyeydin iyidi kardeş

Trakya insanı yapmaz. Yapıyorsa ya çingene dir ya da k*rt

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.