Şimdi Ara

kapı barı yada kum torbası hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet başlıktaki gibi hangisini seçerdiniz ? yalnız kum torbası insan tipi hacıyatmaz şeklinde olanlardan.

• Kum torbası sıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapı barı kesinlikle evde var zaten hem daha ucuz hem daha faydalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecegezgini*

kapı barı kesinlikle evde var zaten hem daha ucuz hem daha faydalı

hepsiburada.com da bi sürü var hemen hepsi aynı fakat fiyatlar farklı hangisi alsam kararsız kaldım, marka olarak hangisi iyidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MetalHead

Kum torbası sıkar.

haklısın zaman sonra insan sıkılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Citizen

quote:

hepsiburada.com da bi sürü var hemen hepsi aynı fakat fiyatlar farklı hangisi alsam kararsız kaldım, marka olarak hangisi iyidir ?

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKnv2R3UJc13j7P76j_gFu-G-uL3oAt2FnJodGTjE21nSlQvi7eW1gy6sM
    ben bunun tıpatıp aynısını kullanıyorum sahibindenden 15 tl ye aldım hep bundan var zaten görürsün gayette memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Değişiklik olsun -- 23 Ağustos 2012; 15:37:58 >

• Kapı barfiksi sipariş verdim ben.İmkanın varsa ikisini de al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hafif Çelik Ev kullanan varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKnv2R3UJc13j7P76j_gFu-G-uL3oAt2FnJodGTjE21nSlQvi7eW1gy6sM
    ben bunun tıpatıp aynısını kullanıyorum sahibindenden 15 tl ye aldım hep bundan var zaten görürsün gayette memnunum

19 liraya bu var nasıldır ?

bu daha fonksiyonel gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: MJoNuRr

Boşa yumruk çalışmak torbaya çalışmakdan daha iyidir.Muah Thai hocası söylemişti.(Baya iyi geçmişi başarılı bir hoca)Bu durumda kapı barı daha uygun bence.

aynen bende boksa gidiyorum birsürü kumtorbası var dokunduğumuz yok sürekli gölge boksu yapıyoruz
  • Eger teknik olarak yumruk atmayı biliyorsan tabiki kum torbası.Kum torbası kilosuna göre sana güç ve hız sağlayacakdır.Ancak tekniği bilmiyorsan kapı barfiksi al daha iyi olur.ancak ben birşeyi anlamadım o adam gibi olan kum torbaları en az 700-800 lira diye biliyorum.700-800 liran varsa bi 15 lira daha koyup ikisini birlikte alsana
  • quote:

quote:

quote:

Boşa yumruk çalışmak torbaya çalışmakdan daha iyidir.Muah Thai hocası söylemişti.(Baya iyi geçmişi başarılı bir hoca)Bu durumda kapı barı daha uygun bence.

aynen bende boksa gidiyorum birsürü kumtorbası var dokunduğumuz yok sürekli gölge boksu yapıyoruz

Kum torbası yavaşlatır hamlatır gibime geliyor çünkü boşa çalışırken pat pat pat yumruklar gidip geliyor ama torbada 1 vuruyon vurduğun orda kalıyor

Hayır.Zaten eger bakarsanız torbalara kilolara göre ayrılıyor.Bunun nedeni vuruş amacıdır.Mesela hafif torbalar hızlı vuruş yapmak içindir vurdugunuzda diger agır torbalara göre fazla sallanır yumruklarınızla onu yakalamaya calışırsınız.Agır torbalar ise daha cok güçlü vuruslar yapmak içindir.Gölge boksu ise insanın kendi eksigini görmesini saglar.Gölge boksu yaparken ayna karsısına geceriz ve kendi eksiklerimizi görürüz.Birde boşa calıstıgımız için bizi daha cok yorar buda direncimiz artrır.Sonucta boşa atılan yumruk hedefi bulan yumruktan daha fazla yorar

• quote:

evet başlıktaki gibi hangisini seçerdiniz ? yalnız kum torbası insan tipi hacıyatmaz şeklinde olanlardan.

Kum torbasıyla nizami yumruk atamayınca bi anlamı olmaz insan tipi dediğine o yumruğun karşısında duramaz zaten :(

Kapı barı isabet olur çok işlevlilerden hem evdekiler de yararlanır eklemlere omuriliğe acayip faydası varmış..
  • Dostum eğer satın almak anlamında söylüyorsan kapı barı çok ucuz zaten yani...Kum torbası alan onuda alır lafı bile olmaz, çünkü ayaklı torbalar mağlum pahalı..

Yarar olarak söylüyor isen bence asıl barfiks adamı sıkar al görürsün :)
    İkisini kıyaslamak olmaz dostum ikisiinde yeri ayrı..torba daha lüks herkes evine koyamıyor malesef hem yeri olmuyor hemde gürültüden komşular rahatsız oluyor..

Kum torbası alıpta öylesine vurayım değilde bir program dahilinde intervaller, başka hareketlerle kombineler sonucunda dövüş kondisyonunu muazam artırıyor, bileklerin demir gibi oluyor, kum torbası dövüş sporlarında olmaz ise olmazdır, mma, muay thai, kickboks, boks vb sert sporlarda olmalı değil bir tercih değil zorunludur olması..

Arkadaş demiş boşa atılan yumruk daha çok yorar :) yahu bilmiyorsanız konuşmayın bari, isteyen denesin bütün gücünle torbaya atılan yumruk 10 tane diyelim karşığı 1000 tane boşa yumruktur, torbaya yumruk atmadan darbe adaptasyonu ve alışkanlığı kazanamazsın, gölge boksu refleks hız kondisyon vb sağlar doğrudur ancak yumruk gücü ve kuvveti için torba şart vede torba çalışması açık ara farkla daha zor ve yorucu birinde maks güç harcıyorsun diğerinde rahat gevşek takılıyorsun..zaten yeni başlayan birine kum torbası çalıştırmazlar kaç kişini eli çatladı salonda, bilek ağrısından gelemedi hemde kaç aylık sporcular yani...yukarıda sübüş 14-15 yaşında çocuklara kum torbası çalıştırmıyorlar diye torba işe yaramaz demezler mi? döveceksin bunları işte, boksörler, mma, muay thai, kickboks al sana şampiyon porcular, çalışanlar vesaire daha ne diyeyim, boks eşittir kum torbası mecbursun bukadar basit..yoksa dama vurursun bir gün boşa atmaya benzemezmiş görürsün..

İki tanede dumbell almanı tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

Dostum eğer satın almak anlamında söylüyorsan kapı barı çok ucuz zaten yani...Kum torbası alan onuda alır lafı bile olmaz, çünkü ayaklı torbalar mağlum pahalı..

Yarar olarak söylüyor isen bence asıl barfiks adamı sıkar al görürsün :)
    İkisini kıyaslamak olmaz dostum ikisiinde yeri ayrı..torba daha lüks herkes evine koyamıyor malesef hem yeri olmuyor hemde gürültüden komşular rahatsız oluyor..

Kum torbası alıpta öylesine vurayım değilde bir program dahilinde intervaller, başka hareketlerle kombineler sonucunda dövüş kondisyonunu muazam artırıyor, bileklerin demir gibi oluyor, kum torbası dövüş sporlarında olmaz ise olmazdır, mma, muay thai, kickboks, boks vb sert sporlarda olmalı değil bir tercih değil zorunludur olması..

Arkadaş demiş boşa atılan yumruk daha çok yorar :) yahu bilmiyorsanız konuşmayın bari, isteyen denesin bütün gücünle torbaya atılan yumruk 10 tane diyelim karşığı 1000 tane boşa yumruktur, torbaya yumruk atmadan darbe adaptasyonu ve alışkanlığı kazanamazsın, gölge boksu refleks hız kondisyon vb sağlar doğrudur ancak yumruk gücü ve kuvveti için torba şart vede torba çalışması açık ara farkla daha zor ve yorucu birinde maks güç harcıyorsun diğerinde rahat gevşek takılıyorsun..zaten yeni başlayan birine kum torbası çalıştırmazlar kaç kişini eli çatladı salonda, bilek ağrısından gelemedi hemde kaç aylık sporcular yani...yukarıda sübüş 14-15 yaşında çocuklara kum torbası çalıştırmıyorlar diye torba işe yaramaz demezler mi? döveceksin bunları işte, boksörler, mma, muay thai, kickboks al sana şampiyon porcular, çalışanlar vesaire daha ne diyeyim, boks eşittir kum torbası mecbursun bukadar basit..yoksa dama vurursun bir gün boşa atmaya benzemezmiş görürsün..

İki tanede dumbell almanı tavsiye ederim..

Kendi ipini kendin doluyorsun.Sende yazmışsın oraya gölge boksu refleks hız kondisyon sağlar diye.Ben şahsen bu sene maçlara cıkmayı düşünüyorum ve 1.5 senedir muay thai ile iç içeyim.Antremanlardan önce gider 3 dakikadan 4 raund torba çalışması yaparım.Bazı günler ise yine aynı şekil gider 3 dakikadan 3 raund gölge boksu yaparım.Gölge boksunda attıgım terin 4 te 1ini atarım torba çalışmasında.Senin dediğin o torbaya bütün güçle vurma olayı prof.lar için gecerlidir.İlk 2-3 sene boyunca sadece hız için çalışırsın ve torbaya yumrugu hızlıca dokundurup çekersin itme gücü uygulamazsın.Bu arada yaşım 16 ve 14 yaşından beri bu sporu yapıyorum 2 ayda sonra torba çalışmaya başladım.1 seneyle yırtmışım heralde sübüş sıfatını

• yapılan yorumlar için herkese teşekkürler kapı barfiksi almaya karar verdim yanında ağırlık eldiveni alıyorum inşaallah elime oturur o biriken puanlar sayesinde bedavaya geldi

bunların haricinde 2+2=4 Kg ve 5+5=10 Kg olmak üzere dumbell'lar mevcut elimde. artık sıkı bir ev sporuna başlamalıyım

Cosfer Çok Fonksiyonlu Deluxe Kapı Barfiksi + Mekik & Şınav Çekme Aleti

Ravel Deri Body ( Ağırlık ) Eldiveni

• quote:

Orijinalden alıntı: hsyseven

quote:

evet başlıktaki gibi hangisini seçerdiniz ? yalnız kum torbası insan tipi hacıyatmaz şeklinde olanlardan.

Parkta da barfix çekebilirsin ama kum torbası ile dövüşemezsin. Bence kum torbası al

bize yakın park yok buralarda en yakını sahilde var oraya barfiks için gidemem
  • quote:

yapılan yorumlar için herkese teşekkürler kapı barfiksi almaya karar verdim yanında ağırlık eldiveni alıyorum inşaallah elime oturur o biriken puanlar sayesinde bedavaya geldi

bunların haricinde 2+2=4 Kg ve 5+5=10 Kg olmak üzere dumbell'lar mevcut elimde. artık sıkı bir ev sporuna başlamalıyım

Bence o barfiks,şınav,mekik denen alet yerine sadece normal bir barfiks cubugu al.Bence o diger mekik,şınav eklentisi hem gereksiz hemde onu takmak için kapının biraz sağlam olması gerek diye biliyorum.Bide bana kalırsa bi tane de göğüs yayı al.Ben şahsen evde dumbell çalıştıktan sonra.3 set abanıyorum bicepslere yayla ve dumbellda almadığım verimi alıyorum diyebilirim

• Kapı barını tavsiye ederim, ben koridora monte ettim, her koridordan geçişimde canım çekiyor, eğlendiriyor insanı, kum torbası sıkar bence.
  • quote:

yapılan yorumlar için herkese teşekkürler kapı barfiksi almaya karar verdim yanında ağırlık eldiveni alıyorum inşaallah elime oturur o biriken puanlar sayesinde bedavaya geldi

Bir tanede 75 cm pilates topu al bench sehpası olarak kullanırsın, üst göğüs, bench press açış vb hareketleri yaparsın, pahalı birşey değil, hem vücudunu dengede tutmaya çalıştığın için denge kaslarında gelişiyor, setin tamamlanmış olur, ha bench sehpası yerine kullanacak birşeyin varsa, yada sadece şınav çekerim diyorsan çokta önemli değil ama mekik için bile top alınır bence...

hayırlı olsun setin güle güle kullan..

• quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

quote:

Bir tanede 75 cm pilates topu al bench sehpası olarak kullanırsın, üst göğüs, bench press açış vb hareketleri yaparsın, pahalı birşey değil, hem vücudunu dengede tutmaya çalıştığın için denge kaslarında gelişiyor, setin tamamlanmış olur, ha bench sehpası yerine kullanacak birşeyin varsa, yada sadece şınav çekerim diyorsan çokta önemli değil ama mekik için bile top alınır bence...

hayırlı olsun setin güle güle kullan..

pilates topu var evde onuda dediğin gibi bench press hareketi için kullanıyorum 2 kilo dumbell ile yapıyorum o hareketi. cidden çok faydalı şu anda göğüs kaslarım ağrıyor bu akşamda çalışmalımıyım ağrıyor ama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.