Şimdi Ara

KANUNİ ROKKO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
12.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar motor dunyasına ılk adımımı KANUNI ROKKO 150 ıle atıyorum sızce nasıl bı motor ben hep olumlu seyler duydum bırde sızlerden duyayım dedım

• standart 150lik çinli
    ama güçlü bir motor sağlamlık olarak bende kanuni kullıyorum ve hor kullanmadıktan sonra o motor seni uzun yıllar idare eder zaten tecrübelerime dayanarak söylüyorum çin malı motosikletlerin sadece işçilikleri kötüdür o da 30dolara işçi çalıştırdıkları için büyük ihtimalle şu ana kadar motorlarında sorun olduğunu görmedim şikayetler genelde işçiliklerinden kaynaklanıyor...

@furkanzkaya kardeşim dikkatli kullanmanı öneririm 150lik rokko güçlü bir motor hayırlı olsun güle güle kullan
  • 150 cc gaz'a dokundurmaz ha dikkat et bak sonra uğraşma..
  • Cok tskler arkadaslar yorumlarını dıkkate alıcam saten hız yok
  • S.a dostum bende kanuni 150 rokko kullanıyorum gercekten cok guclu ve hos motor hele ön far stili adamı bıtırıyo tercıhın dogru hayırlı olsun allah kaza bela vermesın
  • ama scooter bu
  • 150 cc ye güçlü motor diyorsunuz ya :)
    Burgman a binseniz uçak sanarsınız artık.
    Kanuni Storm 150 kullandım geçen sene sıfır aldım
    3 ayda 3 kez egzoz değişti garantiden
    Koltugu yırtıldı.
    Subap yaktı.

Bulasma çinmalına
    1 sene daha bekle para biriktir iyi birşey al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kuba mı mondialmı?
    10 yıl önce açıldı
    MONDİAL-KÜBA-YUKİ????
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih!

150 cc ye güçlü motor diyorsunuz ya :)
    Burgman a binseniz uçak sanarsınız artık.
    Kanuni Storm 150 kullandım geçen sene sıfır aldım
    3 ayda 3 kez egzoz değişti garantiden
    Koltugu yırtıldı.
    Subap yaktı.

Bulasma çinmalına
    1 sene daha bekle para biriktir iyi birşey al.

Arladaşım sen hor kullanıyosun demekkı motoru bendede var 4. ayı tek birkere bile tamire gitmedi motor
  • 20 haziran 2007 de aldım rokkoyu depoyu fulledim gösterge hala boş servise gittim gösterge bozuk, garantiden gelicek dediler 1 ay bekledim gelmdi bende baska motor göstergesi taktım 10 numara da oldu hani onun dışında başka bir sorun çıkarmadı bana kullandığım 5 ay içerisinde..uzun zmaandırda kullanmıyorum garajda duruyo(malum hava şartları) ehliyetide kazandık artık çıkarırım yavaş yavaş

merak ettiğim bi konu var rokko tarzı motorlarla yani 150 cc lik scooter motorlarla uzun yol çekilirmi ? mesela 150-200 km lik yol ?

• quote:

Orjinalden alıntı: zayzay

20 haziran 2007 de aldım rokkoyu depoyu fulledim gösterge hala boş servise gittim gösterge bozuk, garantiden gelicek dediler 1 ay bekledim gelmdi bende baska motor göstergesi taktım 10 numara da oldu hani onun dışında başka bir sorun çıkarmadı bana kullandığım 5 ay içerisinde..uzun zmaandırda kullanmıyorum garajda duruyo(malum hava şartları) ehliyetide kazandık artık çıkarırım yavaş yavaş

merak ettiğim bi konu var rokko tarzı motorlarla yani 150 cc lik scooter motorlarla uzun yol çekilirmi ? mesela 150-200 km lik yol ?

Ben zonguldak - istanbul arası yaptım 2 saat kalip döndüm
    toplam 700 km
    ancak yolda da kaldım :) buji kablosu sorun cıkardı.
    süpriz gibi birşey bu :) sorun cıkarabilirde cikarmayabilirde.
    yanında bindonda benzin taşı ne olur ne olmaz ne zaman biteceği belli olmuyor bunların

• ben scootor tarzı motorlarda kymco yu seçerim ama
    kanunide başlangıç için güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih!

quote:

20 haziran 2007 de aldım rokkoyu depoyu fulledim gösterge hala boş servise gittim gösterge bozuk, garantiden gelicek dediler 1 ay bekledim gelmdi bende baska motor göstergesi taktım 10 numara da oldu hani onun dışında başka bir sorun çıkarmadı bana kullandığım 5 ay içerisinde..uzun zmaandırda kullanmıyorum garajda duruyo(malum hava şartları) ehliyetide kazandık artık çıkarırım yavaş yavaş

Ben zonguldak - istanbul arası yaptım 2 saat kalip döndüm
    toplam 700 km
    ancak yolda da kaldım :) buji kablosu sorun cıkardı.
    süpriz gibi birşey bu :) sorun cıkarabilirde cikarmayabilirde.
    yanında bindonda benzin taşı ne olur ne olmaz ne zaman biteceği belli olmuyor bunların

Vay bee o kadar gitti heee

• evet arkadaslar bendede o sorun var benzın gostergesı su ana kadar baska hıc bır sorun cıkmadı allaha sukur 400 km deyım gayet memnunum
  • Benimkide şuan 6557 km de bakımlar zamanında yapıldı ilk günkü gibi halan müthiş atak !
  • yav arakadaşlar şu rokkomu satsam diyorum kaç para eder acaba ?
    2007 model 4000km'de sadece daha öncede dediğim gibi göstergesini değiştirdim başkada sorunu yok.
    Şöle daha sıkı bi motor alsam diorum vitesli falan
  • Bugün motoru arkadaşa verdim park etmiş bi yere geri döndüğünde motoru yerde bulmuş sol tarafa düşmüş 3-4 yerinde çizik var bu çizikleri nasıl kapatırız arkadaşlar bildiğiniz gibi rokko mat siyah
  • Bu işaretli yerler çizik arkadaşlar ama diğer tarafı bu eski foto..sticker yapıştırsam nası olur sizce ? gri renkte dama deseni falan ???

KANUNİ ROKKO
  • quote:

Bu işaretli yerler çizik arkadaşlar ama diğer tarafı bu eski foto..sticker yapıştırsam nası olur sizce ? gri renkte dama deseni falan ???

KANUNİ ROKKO

süpeer bir fikir izler kaybolur gider tabiki de..
  • Başka önerisi olan varsa memnun olurum
  • Mat boya spreyi varmı acaba onuda arastır :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.