merhaba arkadaslar motor dunyasına ılk adımımı KANUNI ROKKO 150 ıle atıyorum sızce nasıl bı motor ben hep olumlu seyler duydum bırde sızlerden duyayım dedım
standart 150lik çinli ama güçlü bir motor sağlamlık olarak bende kanuni kullıyorum ve hor kullanmadıktan sonra o motor seni uzun yıllar idare eder zaten tecrübelerime dayanarak söylüyorum çin malı motosikletlerin sadece işçilikleri kötüdür o da 30dolara işçi çalıştırdıkları için büyük ihtimalle şu ana kadar motorlarında sorun olduğunu görmedim şikayetler genelde işçiliklerinden kaynaklanıyor...
@furkanzkaya kardeşim dikkatli kullanmanı öneririm 150lik rokko güçlü bir motor hayırlı olsun güle güle kullan
150 cc gaz'a dokundurmaz ha dikkat et bak sonra uğraşma..
Cok tskler arkadaslar yorumlarını dıkkate alıcam saten hız yok
S.a dostum bende kanuni 150 rokko kullanıyorum gercekten cok guclu ve hos motor hele ön far stili adamı bıtırıyo tercıhın dogru hayırlı olsun allah kaza bela vermesın
ama scooter bu
150 cc ye güçlü motor diyorsunuz ya :) Burgman a binseniz uçak sanarsınız artık. Kanuni Storm 150 kullandım geçen sene sıfır aldım 3 ayda 3 kez egzoz değişti garantiden Koltugu yırtıldı. Subap yaktı.
Bulasma çinmalına 1 sene daha bekle para biriktir iyi birşey al.
150 cc ye güçlü motor diyorsunuz ya :) Burgman a binseniz uçak sanarsınız artık. Kanuni Storm 150 kullandım geçen sene sıfır aldım 3 ayda 3 kez egzoz değişti garantiden Koltugu yırtıldı. Subap yaktı.
Bulasma çinmalına 1 sene daha bekle para biriktir iyi birşey al.
Arladaşım sen hor kullanıyosun demekkı motoru bendede var 4. ayı tek birkere bile tamire gitmedi motor
20 haziran 2007 de aldım rokkoyu depoyu fulledim gösterge hala boş servise gittim gösterge bozuk, garantiden gelicek dediler 1 ay bekledim gelmdi bende baska motor göstergesi taktım 10 numara da oldu hani onun dışında başka bir sorun çıkarmadı bana kullandığım 5 ay içerisinde..uzun zmaandırda kullanmıyorum garajda duruyo(malum hava şartları) ehliyetide kazandık artık çıkarırım yavaş yavaş
merak ettiğim bi konu var rokko tarzı motorlarla yani 150 cc lik scooter motorlarla uzun yol çekilirmi ? mesela 150-200 km lik yol ?
quote:
Orjinalden alıntı: zayzay
20 haziran 2007 de aldım rokkoyu depoyu fulledim gösterge hala boş servise gittim gösterge bozuk, garantiden gelicek dediler 1 ay bekledim gelmdi bende baska motor göstergesi taktım 10 numara da oldu hani onun dışında başka bir sorun çıkarmadı bana kullandığım 5 ay içerisinde..uzun zmaandırda kullanmıyorum garajda duruyo(malum hava şartları) ehliyetide kazandık artık çıkarırım yavaş yavaş
merak ettiğim bi konu var rokko tarzı motorlarla yani 150 cc lik scooter motorlarla uzun yol çekilirmi ? mesela 150-200 km lik yol ?
Ben zonguldak - istanbul arası yaptım 2 saat kalip döndüm toplam 700 km ancak yolda da kaldım :) buji kablosu sorun cıkardı. süpriz gibi birşey bu :) sorun cıkarabilirde cikarmayabilirde. yanında bindonda benzin taşı ne olur ne olmaz ne zaman biteceği belli olmuyor bunların
ben scootor tarzı motorlarda kymco yu seçerim ama kanunide başlangıç için güzel
quote:
Orjinalden alıntı: Fatih!
quote:
Ben zonguldak - istanbul arası yaptım 2 saat kalip döndüm toplam 700 km ancak yolda da kaldım :) buji kablosu sorun cıkardı. süpriz gibi birşey bu :) sorun cıkarabilirde cikarmayabilirde. yanında bindonda benzin taşı ne olur ne olmaz ne zaman biteceği belli olmuyor bunların
Vay bee o kadar gitti heee
evet arkadaslar bendede o sorun var benzın gostergesı su ana kadar baska hıc bır sorun cıkmadı allaha sukur 400 km deyım gayet memnunum
Benimkide şuan 6557 km de bakımlar zamanında yapıldı ilk günkü gibi halan müthiş atak !
yav arakadaşlar şu rokkomu satsam diyorum kaç para eder acaba ? 2007 model 4000km'de sadece daha öncede dediğim gibi göstergesini değiştirdim başkada sorunu yok. Şöle daha sıkı bi motor alsam diorum vitesli falan
Bugün motoru arkadaşa verdim park etmiş bi yere geri döndüğünde motoru yerde bulmuş sol tarafa düşmüş 3-4 yerinde çizik var bu çizikleri nasıl kapatırız arkadaşlar bildiğiniz gibi rokko mat siyah
Bu işaretli yerler çizik arkadaşlar ama diğer tarafı bu eski foto..sticker yapıştırsam nası olur sizce ? gri renkte dama deseni falan ???
quote:
Bu işaretli yerler çizik arkadaşlar ama diğer tarafı bu eski foto..sticker yapıştırsam nası olur sizce ? gri renkte dama deseni falan ???