Şimdi Ara

KANUNİ ROKKO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
12.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazıyorum :D 3.600 deyım ve ıstanbul ıcınde gıtmedıgım yer kalmadı gibi birşey motor dan memnunum yanlız garantı dışı bırakın motoru servıs yerıne paranıza kıyın guzel bır motorcuya götürün neyi var neyi yok yaptırın motoru modifiye etmenin zamanı geldi şöyle güzel bir metal egsoz taktırım diyorum vede güzel sticker yaıştırsam bunlarla ilgili bilgisi olan varmı nerden bulurum kaça taktırırım
  • anlatılacak birşeyi yok zaten hepsinin motoru aynı sadeece kasaları değişik
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanzkaya

evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazıyorum :D 3.600 deyım ve ıstanbul ıcınde gıtmedıgım yer kalmadı gibi birşey motor dan memnunum yanlız garantı dışı bırakın motoru servıs yerıne paranıza kıyın guzel bır motorcuya götürün neyi var neyi yok yaptırın motoru modifiye etmenin zamanı geldi şöyle güzel bir metal egsoz taktırım diyorum vede güzel sticker yaıştırsam bunlarla ilgili bilgisi olan varmı nerden bulurum kaça taktırırım

Sanayiye git aksesuarcılarda doluuu
  • İsim müthiş yaa. rokko rocco siffredi denmi gelme acaba ?
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENDE 2007 MODEL ROKKO 150 VAR HİÇ BİR SORUNUM YOK VE ŞÜAN 11000 KM HER BİNDE BİR YAGINI DEGIŞTIRIYORUM:
    VE 100 GRAM KATKI KOYUYORUM 2 BG MOTORU GÜCLENDIRIYOR:
    SÜPER BİR MAKINE COK İYİ BAKIYORUM:
    ÖNDEN SES GELIYOR DİYEN ARKADAŞLAR :MOTORDA SORUN YOK SERVİSLERDE SORUN MOTORDA 22 HAVA BASIYORLAR YANLIŞ MOTORA SERT GELIYOR DÜZ YOLDA CUKURLARDA SES YAPIYOR 19 HAVA BASILMASI GEREKIYOR BEN LASTIGI DEGIŞTIRDIM PIRELLİ BEREZİLLA MALI LASTIK TAKTIM:
    SÜPER GÜZEL:VEDE MONDIAL ASYA DİGER MODELLERDEN ROKKO 14 SN UZUN:VEDE BG FAZLA:
    MOTORUM DURMADAN ARZA YAPIYOR DIYEN ARKADAŞLAR SORUNU KENDINDE ARICAKLAR:
    BEN GAYET MENNUNUM:MAŞALLAH:
    :UNUTMAYIN SIZ MOTORUNUZA MAKARSANIZ MOTORUNUZDA SIZE BAKAR:
  • quote:

Orjinalden alıntı: fastuzi

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE 2007 MODEL ROKKO 150 VAR HİÇ BİR SORUNUM YOK VE ŞÜAN 11000 KM HER BİNDE BİR YAGINI DEGIŞTIRIYORUM:
    ÖNDEN SES GELIYOR DİYEN ARKADAŞLAR :MOTORDA SORUN YOK SERVİSLERDE SORUN MOTORDA 22 HAVA BASIYORLAR YANLIŞ MOTORA SERT GELIYOR DÜZ YOLDA CUKURLARDA SES YAPIYOR 19 HAVA BASILMASI GEREKIYOR BEN LASTIGI DEGIŞTIRDIM PIRELLİ BEREZİLLA MALI LASTIK TAKTIM:

Merhabalar arkadaşlar bendede kanuni rokko var ama malesef hasarlı ve ben yaptırmak istiyorum istanbulda tanıdığınız iyi bir servis varmı nakliye sorun değil fastuzi arkadaş sana mail attım ama cevap yazmadın gelmedi herhalde bana yardımcı olabilirmisiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: jozefgoodmorning

quote:

Orjinalden alıntı: fastuzi

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE 2007 MODEL ROKKO 150 VAR HİÇ BİR SORUNUM YOK VE ŞÜAN 11000 KM HER BİNDE BİR YAGINI DEGIŞTIRIYORUM:

Merhabalar arkadaşlar bendede kanuni rokko var ama malesef hasarlı ve ben yaptırmak istiyorum istanbulda tanıdığınız iyi bir servis varmı nakliye sorun değil fastuzi arkadaş sana mail attım ama cevap yazmadın gelmedi herhalde bana yardımcı olabilirmisiniz

arkadaşim sanayi mahalesinde kayalar var süper iyi ustaları girenajından başla stop lambasına kadar temizliyorlar ve shell yag koyuyorlar cogu servisler araba yagi koyuyorlar motorlarımızda hiç bir suc yok bisikletciye servis veriyorlar adam gidiyor ben servis olcam diyor kağıdı imzalıyor gidiyor önüne motor gelinde akünün yerini dahı bılmıyorlar:
    ben motorumun yagını her 1000 kmde bir kendim degişdiriyorum ve katgı koyuyorum motorun içindeki metal parçalarını gideriyor motorunda gücünü 2 bg güclendiriyor::km saatındeki beyzin gösderme sorunuda bendede oldu şamandıra ayarını yapdım oldu motorda sorun yok servislerde::

• quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

İsim müthiş yaa. rokko rocco siffredi denmi gelme acaba ?

Hadi bu motosiklet!

Rocco şekere ne demeli..?
    Bide keyifle emiyorlar onu.. (!)

• Bende rokko var.ramzey kalipsoların göstergelerinden takmak istiyorum ama devir saati var rokkoda yok bu göstergeyi taksak devir saati nasıl çalışır ? Ateşlemeden kablomu cekmek gereliyor nasıl olucak bu iş ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zayzay

Bende rokko var.ramzey kalipsoların göstergelerinden takmak istiyorum ama devir saati var rokkoda yok bu göstergeyi taksak devir saati nasıl çalışır ? Ateşlemeden kablomu cekmek gereliyor nasıl olucak bu iş ?

Direk motorun içindeki türbine bağlantı yapmak gerekli. Uzun iş, kirli iş. Boşu boşuna motoru açtırma derim ben.
    Boşver, devir saati çalışmasın. O şekilde kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayı Baba -- 15 Mayıs 2009; 17:40:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NovariX

quote:

Orjinalden alıntı: zayzay

Bende rokko var.ramzey kalipsoların göstergelerinden takmak istiyorum ama devir saati var rokkoda yok bu göstergeyi taksak devir saati nasıl çalışır ? Ateşlemeden kablomu cekmek gereliyor nasıl olucak bu iş ?

Direk motorun içindeki türbine bağlantı yapmak gerekli. Uzun iş, kirli iş. Boşu boşuna motoru açtırma derim ben.
    Boşver, devir saati çalışmasın. O şekilde kullan.

Uğraşılmaz :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.