Bildirim
Kanuni GT250 R & Hyosung GT 250 R ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kanuni gt250r enjeksiyonlu Hyosung`lar karburatorlu ve sanirim st lerde devir kesici de bulunuyor eski 1 gt250 r kullanicisi olarak sana 2007 model veya uzeri siyah saseli temiz kullanilmis hyousng gt250r tavsiye ederim malum yaz mevsimide geliyor fiyatlar artabilir.bende eski motorumu tekrar satin almayi dusunuyorum su siralar -
2010 Model kanuni 250R fiyatları daha uygun gibi 2010 Model 7000 civarı.. Hyosung'lar ise 8bin civarı nedir böyle aradaki fark motor aynı kasa aynı anlamadım... -
Hyosung al kanuni şu an çin malı ürünler kullanıyor ben de gt250 comet alacam inş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2008 den sonra avrupa standartları gereği injeksiyona geçildi
Kaliteli markaların hepsi avrupa piyasasına girebilmek adına bunu yaptı
Eski hyosung yeni adı ise ST motordur, Türkiye de ise ST kanuni oluyor
Aralarındaki en büyük fark budur , bana sorsan injeksiyonlu al az benzin tüketsin -
quote:
Orijinalden alıntı: modifci
Hyosung al kanuni şu an çin malı ürünler kullanıyor ben de gt250 comet alacam inş
vay anasini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisi de aynı
2008 öncesi hyosunglarda devir kesici yok kalıplı motora binince kendini bir halt sanan zibidiler bol bol krank kırmıştır bu yüzden 2. elde dikkat etmek mümkünse uzak durmak lazım
ST Kanuni çin malı değildir öz kore malıdır eski Hyosung hangi fabrikadan çıkmışsa bu da aynı fabrikadan çıkmıştır
Distribütörlüğü alırken Kanuni kendi adının da motora verilmesini istemiş bu yüzden ST Kanuni olmuştur adı
sadece üstünde fazladan etiket barındırır yani -
FikirLer çok yardımcı oldu Hyosung kafama yattı iyice verdiğimize değer inş. -
quote:
Orijinalden alıntı: linkin_park20
quote:
Orijinalden alıntı: modifci
vay anasini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X