Şimdi Ara

Kanım Dondu Şerefsizim [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gözyaşları sel oldu, tüyler desen spartalı mızrağı

Kanım Dondu Şerefsizim [SS'li]

• Photoshopun zararlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya önce görmüştüm türklüğü yüceltmek için yapılmış gibime geliyor nedense.
  • yav he he
  •  Kanım Dondu Şerefsizim [SS'li]

Teknolojik Mağara
  • Merhaba, biz dünya dışı varlıklar. Biz de hayret ettik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yüzüm kız gibi (ss geldi)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • düşerken çekilmiş heralde
  •  Kanım Dondu Şerefsizim [SS'li]
  • ters ucunca noluyo?
  • Resmen fotoşok bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CambazTr -- 8 Mayıs 2013; 19:16:25 >
  • bu nasıl ss la. yabancı biri falan görse dalga geçer
  • lan işiniz gücünüz dalga geçmek gerçek bir fotoğraf o ve skorsky helikopterini ters döndürmenin teknik olarak imkansız olduğunu söylüyor firma yetkilileri bunun üzerine bizim pilotlar ters döndürüyor helikopteri ve fotoğrafı yolluyorlar
  • iddia olayını bilmiyorum ama sikorsky ları dünyada en iyi kullanan pilotlar Türk pilotları...

hatta bi haberde göstermişlerdi.Helikopterin kullanma kılavuzunda olmayan manevraları yapabiliyorlar diye...

ayrıca başka forumda şöe yazmışlar...

Bu fotograf 90'ların başında Ankara'da, Türk pilotları ile Sikorsky firması yetkililerinin girdiği bir iddia sonucu çekildi. Pilotlarımız Sikorsky S-70'e ters uçuş yaptırabileceklerini iddia ettiler, Sikorsky yetkilileri ise helikopterin bu denli ağır bir manevrayı kaldıramayacağını savundu. Sonuçta iki taraf bir çeşit iddiaya girdi. Pilotlar ters uçuşu gerçekleştirdi, ancak helikopter bir daha iflah olmadı. Sikorsky de bu helikopterin yerine yeni bir tane hediye etti ve bu fotografı uzun süre reklam kampanyalarında kullandılar...

http://www.airweb.faa.g...d409a6286256b27004967c0

buda resimdeki helikoptere ait resmi belge...

buda kaynak...

http://trmilitary.com/f...&postorder=asc&start=15

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

yav he he

hocam ayıptır sorması işsiz misin ? hangi saatte hangi konuya girsem mesajın eksik olmuyor da.
  • Yav He He
  • Arkadaşlar resmin olayı şöyle.TÜrklere bu helikopteri satıyolar.Sonra diyolar bu helikopter ters manevra yapamaz.Türklerde alıyo uçağı .gidip ters manevra yaptırtıyolar.Sonra bu uçağı 2 katı fiyatına satıyolar başka ülkelere.

Yanlışım varsa düzeltin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hani Nerde O Mübarek ?

iddia olayını bilmiyorum ama sikorsky ları dünyada en iyi kullanan pilotlar Türk pilotları...

hatta bi haberde göstermişlerdi.Helikopterin kullanma kılavuzunda olmayan manevraları yapabiliyorlar diye...

ayrıca başka forumda şöe yazmışlar...

Bu fotograf 90'ların başında Ankara'da, Türk pilotları ile Sikorsky firması yetkililerinin girdiği bir iddia sonucu çekildi. Pilotlarımız Sikorsky S-70'e ters uçuş yaptırabileceklerini iddia ettiler, Sikorsky yetkilileri ise helikopterin bu denli ağır bir manevrayı kaldıramayacağını savundu. Sonuçta iki taraf bir çeşit iddiaya girdi. Pilotlar ters uçuşu gerçekleştirdi, ancak helikopter bir daha iflah olmadı. Sikorsky de bu helikopterin yerine yeni bir tane hediye etti ve bu fotografı uzun süre reklam kampanyalarında kullandılar...

http://www.airweb.faa.g...d409a6286256b27004967c0

buda resimdeki helikoptere ait resmi belge...

buda kaynak...

http://trmilitary.com/f...&postorder=asc&start=15

artık nasıl zorladılarsa helikopteri

ama pilotlarımıza gerçekten helal olsun dünyanın en kabiliyetli en iyi eğitim almış pilotları bizdedir diye düşünüyorum adamlar doğuda zor engebeli çetin arazilerde skorsky'yi çok güzel kullanıp indirme yapıyorlar ben skorsky'yi reelde görmüş biri olarak şunu söyleyeyim helikopter hantal ve o derece bir takla attırması çok zordur diye düşünüyorum.

yukarıda da bi arkadaş atak t-129 helikopterinin videosunu paylaşmış pilot nasıl bi tecrübeliyse artık pcde oynar gibi kullanıyor helikopteri tabi helikopterin hareket kabiliyetinin de payı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 10 Mayıs 2013; 21:44:26 >

• Allah izin verirde, ölmeden önce bi helikopter alabilirsem Denemeyi düşünüyorum

Ama benimki sivil olacak

Yada denemeyeyim

Hele önce alimda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.