Şimdi Ara

Kangoo ve Mokka Ncap sonuçları. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yok yani şundan sordum benim yazdığım 5 yıldız alan modeller 2007 - 2021 arası GM üretimi olan modeller (şu an sıfır olarak satılan insignia ve astra GM ürünü)

Ona göre euroncap videosu atacaktim çünkü adamlar her zaman guvenliği on planda tutuyor. Aynı arabayı İngiltere (Vauxhall) , Amerika (Buick) ve Avusturalya (Holden) da da satıyorlar. O yüzden tek ve tüm ülkelerin güvenlik standartları çerçevesinde geliştiriyorlar.

Şimdiki psa üretimi olanlar sadece avrupada satılıyor, Amerika nın IIHS testleri daha ciddi yapılıyor, bu sebeole general motors kasıyordu bu konuya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel sanki her tarafından kalite akan bir markaydı da pejo'ya geçince kalitesi mi düştü?Sürekli zarar edip ortalık malı gibi birinin alıp diğerine sattığı bir marka.Ayrıca hep sorunları ile bilinen bir marka.

Hiç araştırdınız mı ?
    Tonla modeli olan GM e platform üretim durdular rüsselsheim da
    Bir şeyi bilipte konuşmak gerek

Ortalık malından şu anlaşılır
    Herhalde marka 3-4 kez el değiştirdi
    Yoo
    Açıp okuma araştırma zahmetine girdinizmi
    Bakın bakalım GM / Opel ilişkisi kaç yıllık

Opel kötü olduğundan değil , kötü ticaretten psa ya satıldı
    Yoksa pejo getir götürünü yapar
    Flex ride olan insignia astra gibi kaç aracı var muadil markaların

Opel eti gitti dağdan seçip getirdi , iyi yemek yaptı
    Ama tüccarlığı beceremedi
    Yoksa o işler öyle anlatıldığı gibi kulaktan dolma olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 7 Temmuz 2021; 22:7:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 207m kullanıcısına yanıt

Sadece güvenlik donanımları değil yetişkin ve çocuk koruması da çok düşük. Sahibi olduğum b suv kamiq %96 yetişkin koruma sunarken mokka %75 de kalmış.

Gunes balcikla sivanmaz. Opel şaptı şeker oldu yani. Ncapten 5 yildiz alan nice araba var, vebadan kacar gibi kacilan.

Orijinalden alıntı: vetenes

Sadece güvenlik donanımları değil yetişkin ve çocuk koruması da çok düşük. Sahibi olduğum b suv kamiq %96 yetişkin koruma sunarken mokka %75 de kalmış.

Şimdi kontrol ettim, 208 ve 2008 modellerinde o konuda sıkıntı yok. Corsa’ da fena değil ama Mokka ve C4 cidden çuvallamış.

İslam ÇUPİ
  • Bencede

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

* mesaj ironi içermektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 8 Temmuz 2021; 1:5:34 >
  • Işte yine o bahsettiğim yıllarda IIHS, Small overlap testini de yapmaya başlayacağını söylemişti ve Euroncapten 5 yıldız arabaların çoğu dökülmüştü. Fakat Euroncap, "Ben bu testi yapmayacağım, zaten bu kazalar olmuyor. Ekstra koruma eklemek emisyonu arttırıyor" diye saçma sapan bir açıklama yapmıştı. Ama sonra tıpış tıpış yapmaya başladı. O yüzden dediginiz gibi IIHS çok daha güvenilir bir firma ama bazı markaların da ABD versiyonları ile AB versitonlari farkli oluyordu, Opelde durum nedjr bilmiyorum hocam.

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • https://forum.donanimhaber.com/arac-buyuklugu-agirligi-ve-yuksekliginin-guvenligine-etkisi-iihs-euro-ncap--149099109

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 8 Temmuz 2021; 8:54:58 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.