Şimdi Ara

kangoo ön teker titremesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar bende 2001 1.4 kangoo aracım bı sorun var hareket ettıgı zaman on sol teker tıtreme yapıyo fakat esas sorun belırlı bı hıza gelınce degıl hızlanma esnasında gaza basıldıgında tıtrıyo aks bozuk dedıler degıstım yıne aynı bu arada araba sogukken yapıyo bı sure yol gıdınce ses kesılıyo yardımlarınızı beklıyorum tesekkurler..

• Aks kafasindaki bilyeler eksik bence. Aksi degistirirken aks kafasini da degistirdin mi? aks degistirilirken bijonlar iyi sikilmamis olabilir. Jant isindikca genlesiyordur bu yuzden aracla gittikten bir sure sonra titreme kesiliyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aks ı kople degıstım bılyeler falan yenı bıjonlar sıkılı hatta oylekı lastıkden yada cantdan olabılırmı dıye arkayla degıstım yıne aynı boyle gıderse arıza bulununcaya kadar on takım komple dogısecek yardımlarınız ıcın tesekkurler..
  • disk yamulmuş olabilir belki ancak bu genelde her zaman olur yada frende hissedilir çok az da olsa.
    Ancak ısınınca yok olması ilginç yani genede diskleri kontrol ettirin.
  • On lastik hava basinclari da farkli olabilor onlara da bir bak. Lastik isininca icindeki hava genlesip titremeyi kesiyordur. Once basit tetbirlere bakalim sonra zor olanlara :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balans ayarlarını kotrol ettırmenız gerekebilir.
  • hafta sonu butun seceneklerı deneyecem ınsallah sorunu cozecegız yenıden haberlesırız herkeze yardımlarınız ıcın tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motor Arka Teker Kilitleniyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araca rot-balans yaptırdınız mı ?
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    yok yaptırmadım ama rot balansdan olsa yuksek hısa cıktıgımdada tıtreme olur bu arac sogukken kalkıs ve yururken gaza basınca motor kuvvet uygulayınca yapıyo ondan rot balansdan degıldır dıye dusunuyorum aa yınede yaptıracam onuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katliam_25 -- 6 Kasım 2013; 15:05:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.