Şimdi Ara

yeni passatta ön park sensör arızası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni kasa passat aracımın ön park sensörleri aldığım günden itibaren yağışlı havalarda ve aracımı her yıkattığım zaman hiç durmaksızın ikaz sinyali veriyor. bunu ben her defasında servise söylememe rağmen bir gelişme olmadı ve suan aracımın garantisi doldu. geçenlerde yine yağmur vardı ben artık çileden cıkmak üzereyim. bu konuda böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba merak ediyorum.

yarın 100000 bakımı için servise gidicem eğer yapmazlarsa bakımı yetkisiz servislerde daha ucuza yaptırmayı düşünüyorum

Dediğiniz gibi böyle bir durum galiba henüz kimsenin başına gelmedi. Sensörlerden birisi arızalanmış olmalıdır. Büyük olasılıkla içindeli manyetik bobinde ve ultrasonik alıcıda kısa devre mevcuttur. Yenisinin çok pahalı olmayacağını sanıyorum. Yetkili serviste de orjinali takılır. Neden takmadıklarını anlamıyorum. Herhangi bir durumda yetkili servisten memnun kalmadığınızda bunu muhakkak surette VW Diyalog'a iletiniz. İlgilenmek ve size cevap vermek zorundalar.

Selamlar,

Taner Göde
    bende de arkada var ve ıslakken tum ısıkları yanıyo, sılınce uyarı ortadan kalkıyo.

Orjinalden alıntı: fmaka

üzerinde su damlacıgı varsa bazen yapabılır.sadece bu aklıma geldı.
    bende de arkada var ve ıslakken tum ısıkları yanıyo, sılınce uyarı ortadan kalkıyo.

şimdi servisten geldim ordaki yetkili arasına yağmurla birlikte tozda giriyo ve ondan sonra öyle oluyo dediler yapılacak bişe yokmuş.........

jetta 1.4 tsı 122 dsg refleks gümüş
    n95 8 gb
    ps3
    toshiba a300 15b
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

quote:

Orjinalden alıntı: fmaka

üzerinde su damlacıgı varsa bazen yapabılır.sadece bu aklıma geldı.

şimdi servisten geldim ordaki yetkili arasına yağmurla birlikte tozda giriyo ve ondan sonra öyle oluyo dediler yapılacak bişe yokmuş.........

ben parksensörünü boyadım
    orjinal adam gibi park sensörlerinde böyle şeyler olmaması gerekir....

düzgün çalışıp çalışmadığını park sensörüne kulağınızı yanaştırarar duyaiblirsiniz....
    çıt çıt çıt diye çok kısık bir ses gelir (cep telefonlarının data alış verişinde yaptığı gibi)

eğer 1 tanesi farklı bir ses veriyorsa sorun olabilir...

• orjinal kendi sensörü bugün baktık elektrikçi ustasıyla hepsi normal çalışıyo

aracı teslim ederken yıkadılar yine ön sensör aracı geri vitese takınca içerde ötüyo

aracıma 100000 bakımı yaptırdım ve arka fren balatalarını değiştirdim 470 ytl tuttu normalmi acaba

Orjinalden alıntı: karantina61

orjinal kendi sensörü bugün baktık elektrikçi ustasıyla hepsi normal çalışıyo

aracı teslim ederken yıkadılar yine ön sensör aracı geri vitese takınca içerde ötüyo

aracıma 100000 bakımı yaptırdım ve arka fren balatalarını değiştirdim 470 ytl tuttu normalmi acaba

100000 bakımı için normal fiyat..

Orjinalden alıntı: srcn09

Arkadaşım sensör olayı diğer forumlardada konuşulmuştu bi ara yağmurdan veya yıkadıktan sonra işte araç ıslandıktan sonra kuru bi bezle sensörleri sil ötmez

keşke dediğiniz gibi bi yağmur yağınca araba gitmese bile durduğu yerde bile yağmur yağdığı zaman sensörler ötüyo.. bunu wv ye şikayet edicem vallaa insana bıkkınlık getirmeye başladı artık...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.