Şimdi Ara

kanal düzenleme nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bizim alet goldmaster sat - 4450 türksatta ve hortbirde bazı kanallar ''yayın yok veya şifreli'' bazıları ''sinyal yok'' diyor. bunları nasıl düzeltecez. bir ikincisi gs maçını türksatta Az tv yayınlıyormuş. bunu izleyebilme şansımız var mı?

kanal aramada yaptım. atıyorum 500 kanal varken 1000 oldu. hepsi karışık ve yukarda dediğim gibi bazıları yayın yok şifreli falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: babyface06

arkadaşlar bizim alet goldmaster sat - 4450 türksatta ve hortbirde bazı kanallar ''yayın yok veya şifreli'' bazıları ''sinyal yok'' diyor. bunları nasıl düzeltecez. bir ikincisi gs maçını türksatta Az tv yayınlıyormuş. bunu izleyebilme şansımız var mı?

kanal aramada yaptım. atıyorum 500 kanal varken 1000 oldu. hepsi karışık ve yukarda dediğim gibi bazıları yayın yok şifreli falan.

TÜRKSATTA AZ TV YOK AZ TV AZERSATTA
    BİSS BÖLÜMÜNE GİRİNİZ
    Şampiyonlar ligini izlemek için

1TV (Georgian Tv)
    Frekans :11472 H 23450
    Biss ID :1FFF
    BİSS KEY : 00 20 05 25 00 19 56 6F
  • quote:

Orijinalden alıntı: babyface06

arkadaşlar bizim alet goldmaster sat - 4450 türksatta ve hortbirde bazı kanallar ''yayın yok veya şifreli'' bazıları ''sinyal yok'' diyor. bunları nasıl düzeltecez. bir ikincisi gs maçını türksatta Az tv yayınlıyormuş. bunu izleyebilme şansımız var mı?

Kanal tarama yaparken FTA konumunu seçiniz ,şifreli kanalları kaydetmez ,daha sonrada taşıma konumuna gelerek kanalları istediğiniz sıralamaya tabi tutabilirsiniz,kalın sağlıcakla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi Nasıl Yapılır?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.