|
Merhaba binamızda merkezî uydu var . LG oled2018 kullanıyordum 4.5 senedir sorunsuz LG oled2022 aldım kanallarda sinyal sorunu başladı . Birinci kanal aciyorum 2 yani ATV ye geçiş yapıyorum sinyal yok uyarısı veriyor 20 saniye kadar sonra sinyal geliyor bazı kanallar direk açılıyor . Uyducu geldi buattan direk kablo çekti fark yok ölçüm yaptı biraz düşük dedi ne kadar sormadım merkezi uydu kutusuna baktı TV yi servise gosterin dedi servis ise test etti merkezi uyduda test ettik sorun yok ded bu cihaz 2022 islemcisi biraz daha sinyali iyi istiyor seçici gibi birşeyler söyledi .Tek çanak taktırın dedi . Sormak istediğim mevcut merkezi sistemlere sinyal güçlendirici takiliyormus bu uzun vadede sorunsuz çalışır mı. Yoksa Canak mi taktırmak lazım . Merkezi sistemin oradaki kablo ile bağlantı yapıp mevcut hat üzerinden ayrıca Antalya Türksat için cap ne olmalı 60+75+85+100 cm diye gidiyor. Türk kanallarida çeksin ama yabancı kanallarda çekerse de olur tek çanakla bu mümkünmü. Not. Binada ben hariç kimsede sorun yok. Benim kabloyu farklı bir portada taktik değişiklik olmadi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 14 Ağustos 2022; 13:37:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt