Bildirim
Kan parası için, aman dikkat!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Gaziantep belediyesi intihar girişimi demiş galiba, yeri gelmişken bende hukuki bir ekleme yapayım.
Kan parası halk tabiridir hukuken ismi destekten yoksun kalma tazminatıdır. Her tazminat gibi zarar görenin kusuru indirim sebebidir. Zarar görenin ağır kusuru (bilerek kaçınılmaz bir kazaya sebep olmak, kaza oluşması için fiile girişmek) illiyet bağını keser bir tazminattan bu durumda söz edilemez.
Önemli olan bu durumu kanıtlamak mobese olmayan bir yerde bunu yaşayabilirsiniz. Araç kamerası kullanmayı ihmal etmeyin, saygılar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç kamerasının önemini burda çok büyük. Mutlaka edinmesi lazım herkesin. Eskiden bu araç kameralarının kalitelileri Türkiye'de bulunmazdı Aliexpresten getirmek zorundaydı insanlar o yüzden sıcak bakmıyordu ama artık Hepsiburada n11 gbi sitelerde çok iyi ürünler var özellikle Xiaomi'nin kameraları çok başarılı. -
Çevremde herkese araç kamerası takmasını rica ediyorum. iş yerimde 3 kişiye aldık. Ben 4 yıldır kullanıyorum tahlisiz bir kaza geçirdim. Araç kameram olmasa iddaa edemezdim. -
bildiğin intihar -
İntihar vakası,Haber doğru değil.. -
İntihar edecek adam yol kenarında bekleyip araba seçer mi yahu? İntihar edecek adam en temiz yoldan sonuca ulaşmaya çalışır. Bu tip bir kazada ölmeme ve sakat kalma ihtimali çok yüksek.
Ülkeyi ne hale getirdiler? Bir de bu adamlar uğraşacağız. -
Hocam fiyat performans ürünü olan bir kamera tavsiyeniz var mıdır?quote:
Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka
Araç kamerasının önemini burda çok büyük. Mutlaka edinmesi lazım herkesin. Eskiden bu araç kameralarının kalitelileri Türkiye'de bulunmazdı Aliexpresten getirmek zorundaydı insanlar o yüzden sıcak bakmıyordu ama artık Hepsiburada n11 gbi sitelerde çok iyi ürünler var özellikle Xiaomi'nin kameraları çok başarılı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hbasdereli70
Hocam fiyat performans ürünü olan bir kamera tavsiyeniz var mıdır?
Alıntıları Gösterwww.hepsiburada.com
Mi 70Mai Pro Akıllı Araç İçi Kamera -140° Geniş Açı Lens - Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/mi-70mai-pro-akilli-arac-ici-kamera-140-genis-aci-lens-1944p-gece-gorusu-sesli-kontrol-global-versiyon-pm-HB00000HCZ9W
Ben bunu almıştım 2-3 ay önce çok memnunum forumda araç içi kamera konusu var yüzlerce sayfaya ulaşan ordanda yardım alabilirsiniz
-
bütçeniz ne kadar? 200 liradan 900-1000 liraya kadar var ön-arka, ön, park halinde kayıt gibi özelliklere göre diyet değişiyor.
böyle bir durum başıma gelse ve suçsuzsam uğradığım zararı da adamdan alırım. böyle intihar mı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 26 Şubat 2020; 17:22:18 >
150-200 civarı.quote:
Orijinalden alıntı: emir.ksk
bütçeniz ne kadar? 200 liradan 900-1000 liraya kadar var ön-arka, ön, park halinde kayıt gibi özelliklere göre diyet değişiyor.
böyle bir durum başıma gelse ve suçsuzsam uğradığım zararı da adamdan alırım. böyle intihar mı olur
jado d-330 bakın forumdaki araç kamerası konusu ya da facebook araç içi kamera grubunda indirim kuponları filan paylaşıyorlar az miktar üzerine koyup alabileceğiniz en iyi kameralardan
Allah belalarını versin.İti kopuğu memlekete doldurdular.Böyle birşey için kendini yola atıyorlarsa ezip geçen en iyisini yapar.Zaten bu ve buna benzer ülkelerin anlayışına göre ha it ölmüş ha insan ölmüş hiç farketmiyor.Zaten insana değer veren yanları olsaydı yiyecek ekmek bulamazken ha bire çocuk yapmazlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani meclis üyesi bu görüntüleri yayınlarken o ilin valisi ne halt ediyor anlamış değilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye’de satışı yok sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: emir.ksk
jado d-330 bakın forumdaki araç kamerası konusu ya da facebook araç içi kamera grubunda indirim kuponları filan paylaşıyorlar az miktar üzerine koyup alabileceğiniz en iyi kameralardan
2 yıldır araç kamerası var, daha önce ihmal ettiğim içim kendime çok kızdım. Olmayan en kısa zamanda edinsin.
Beyler araç kamerası olmayan veya almak istemeyen telefonla bile yolu çekebilir. Ben öyle yapıyorum.
İhmal etmeyin. -
Hocam ön, arka, park halinde kayit da yapabilen en uygun fiyatlı ne önerirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Gaziantep belediyesi intihar girişimi demiş galiba, yeri gelmişken bende hukuki bir ekleme yapayım.
Kan parası halk tabiridir hukuken ismi destekten yoksun kalma tazminatıdır. Her tazminat gibi zarar görenin kusuru indirim sebebidir. Zarar görenin ağır kusuru (bilerek kaçınılmaz bir kazaya sebep olmak, kaza oluşması için fiile girişmek) illiyet bağını keser bir tazminattan bu durumda söz edilemez. Önemli olan bu durumu kanıtlamak mobese olmayan bir yerde bunu yaşayabilirsiniz. Araç kamerası kullanmayı ihmal etmeyin, saygılar... |
İntihar edecek adam yol kenarında bekleyip araba seçer mi yahu? İntihar edecek adam en temiz yoldan sonuca ulaşmaya çalışır. Bu tip bir kazada ölmeme ve sakat kalma ihtimali çok yüksek.
Ülkeyi ne hale getirdiler? Bir de bu adamlar uğraşacağız. |
Allah belalarını versin.İti kopuğu memlekete doldurdular.Böyle birşey için kendini yola atıyorlarsa ezip geçen en iyisini yapar.Zaten bu ve buna benzer ülkelerin anlayışına göre ha it ölmüş ha insan ölmüş hiç farketmiyor.Zaten insana değer veren yanları olsaydı yiyecek ekmek bulamazken ha bire çocuk yapmazlardı.
|
Çevremde herkese araç kamerası takmasını rica ediyorum. iş yerimde 3 kişiye aldık. Ben 4 yıldır kullanıyorum tahlisiz bir kaza geçirdim. Araç kameram olmasa iddaa edemezdim.
|
Araç kamerasının önemini burda çok büyük. Mutlaka edinmesi lazım herkesin. Eskiden bu araç kameralarının kalitelileri Türkiye'de bulunmazdı Aliexpresten getirmek zorundaydı insanlar o yüzden sıcak bakmıyordu ama artık Hepsiburada n11 gbi sitelerde çok iyi ürünler var özellikle Xiaomi'nin kameraları çok başarılı.
|
Benzer içerikler
- mercedes e 200 cgi kullanıcı yorumları
- 01.06 ehliyet kodu
- 12v 220v dönüştürücü ( araç için ) tavsiye
- toyota yaris lastik basıncı
- iridyum buji
- q4 e tron menzil
- en sorunsuz elektrikli araba
- passat üretimi ne zaman durdu
- eve elektrikli araç şarj istasyonu kurulum maliyeti
- yeni skoda octavia
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X