Şimdi Ara

Kan grubu kartımda a rh anti d yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
15.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• nedir
  • up !!
  • Anti D rh testine deniyor aslında kana anti d dökülüyor çökerse rh + çökmezse - olur ama sadece anti-d yi ne anlamda kullanmışlar acaba eğer içinde anti d var demekse rh(-) olur ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 13 Eylül 2013; 13:02:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Anti D rh testine deniyor aslında kana anti d dökülüyor çökerse rh + çökmezse - olur ama sadece anti-d yi ne anlamda kullanmışlar acaba eğer içinde anti d var demekse rh(-) olur ozaman

A rh pozitif (anti-d) yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

nedir

kanka senin bi fake hesabın vardı noldu ona ?
    (gerçi senin değildi ama başka biri açmıştı hesabı)
  • Bildigim kadariyla kan alip vermede bir cok sistem var. A-B-0 rh mn gibi sistemler var bunlardan bazilari kan alip vermede onemli rol oynar bazisi oynamaz anti d diye yazdiklari sey muhtemelen bu sistemlerden birisindeki senin kaninin karakteridir ancak kan alip vermede rol oynar mi bir fikrim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çarşı grubundansin heralde. Onlarda Anti everythink

• a rh pozitif veya a rh negatif yazmıyorsa anti d nin yanındaki işaret + ise pozitif - ise negatiftir rh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

a rh pozitif veya a rh negatif yazmıyorsa anti d nin yanındaki işaret + ise pozitif - ise negatiftir rh

a rh pozitif yazıyo yanında da anti d yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LG OPTIMUS

quote:

a rh pozitif veya a rh negatif yazmıyorsa anti d nin yanındaki işaret + ise pozitif - ise negatiftir rh

A rh+ tir o zaman. Anti-d bir ayıraçtır. Mesela senin kanında rh pozitifse anti-d nin üstüne döktüğün zaman pıhtılaşma olur. Onu oraya niye yazmışlar ben de anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrew_

Çarşı grubundansin heralde. Onlarda Anti everythink

Beşiktaşlıyım
  • quote:

quote:

quote:

A rh+ tir o zaman. Anti-d bir ayıraçtır. Mesela senin kanında rh pozitifse anti-d nin üstüne döktüğün zaman pıhtılaşma olur. Onu oraya niye yazmışlar ben de anlamadım

Rh ın çöktürdüğü faktöre d demişler. Yani sende rh varsa yani rh(+) isen senin anti d ye sahip olduğunu gösteriyor. Yani kanına d faktörü konsa çökeltir kanın. Bu yüzden anti d olan bir kanın var.

• Anti d negatif(-) demek

• Kanında anti d yani anti rh faktörü var fakat pozitifsin. kan uyuşmazlığı muhtemelen.

• Kan uyuşmazlığı durumlarında kullanılıyor. Çocuk falanmı yapmayı düşünüyorsun?
  • benim ab rh negatif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Kan uyuşmazlığı durumlarında kullanılıyor. Çocuk falanmı yapmayı düşünüyorsun?

yok bugun tesadufen gordum kağıtların arasında
  • up Yardım...
  • quote:

anti d nedir ?

Kan grubu testlerinde Anti A Anti B ve Anti D antikorları kullanılır. Anti A'da çökelme olursa kan grubun B. Anti B'de çökelme olursa kan grubun A. Hiçbirinde çökelme olmazsa kan grubun 0'dır. Anti D ise Rh faktörünü belirtir. Anti D'de çökelme olursa Rh(+) çökelme olmazsa Rh(-) kan grubuna sahipsin demektir. İyi akşamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.