Şimdi Ara

Bulundu / Kan Aranıyor B Rh (-) Negatif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İlgilenen, destek olan, yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hastane kanı temin edeceği bilgisini verdi.

Sevgili Dostlar,

Perşembe günü İstanbul'da olacağım ameliyat için 2 ünite B Rh (-) Negatif kana ihtiyacım var.

Nadir bulunan gruplardan biri olduğu için Kızılay temin edemiyor ve bağışçı istiyor.

Kan grubu uygun olan gönüllü olabilecek arkadaşların özelden bana ulaşmalarını rica ediyorum.

Lokasyon istanbul olduğu için, bağışın da İstanbul il sınırlarında yapılması gerekiyormuş. (Herhangi bir kızılay kan merkezine ya da Koç Üni. Hastanesine olabilir)

Hassasiyetiniz için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perspective -- 24 Şubat 2025; 14:10:54 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 24 Şubat 2025; 0:17:31 >

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • TEHET kullanıcısına yanıt

Muhtemelen ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Üstad çok teşekkürler desteğin için. Biraz önce haber geldi hastaneden, temin etmişler.

İlerde size de lazım olursa (ki umarım hiç olmaz) bildiğiniz gibi B Rh - negatifim ben de. Maalesef nadir bulunan bir kan..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.