Şimdi Ara

kan bağışı yapana tansiyon aleti hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30-31 temmuz arası,ümraniye mediamarkt ın önünde
    http://www.mediamarkt.com.tr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelMarketInfo?storeId=33351&WT.ac=benim+ma%C4%9Fazam&WT.ac=%C4%B0stanbul+%C3%9Cmraniye&navigationId=mystore

altta karınca duası gibi yazı var,okuyabıldıgım kadarıyla ilk 100 kişiye,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 27 Temmuz 2011; 19:43:07 >

• Hayır işlenecekse karşılıksız olmalı. Parayla satılan kandan hayır gelmez.
  • Aynen katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

Hayır işlenecekse karşılıksız olmalı. Parayla satılan kandan hayır gelmez.

İnsanları teşvik için hediye güzel düşünülmüş.Sağlık içinde yılda 1 kez kan verilmeli.
  • Saçmalık.
  • küçük bir manüpülasyon da olsa kana ihtiyacı olanlar için güzel uygulama.sağlık bir gün herkese lazım olur unutmayalım
  • karşılıksız verelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

Hayır işlenecekse karşılıksız olmalı. Parayla satılan kandan hayır gelmez.

hediye gibi düşün kardeşim,
    kan verdikten sonra madensuyu ve çiklatada veriorlar,onu da alma o zaman
  • Tansiyon aletine ihtiyacı olan ancak alacak durumu olan kimseler de olabilir...
    Yada kanını satmak isteyenlerde olacaktır.
  • kanı toplayan gavur MM değil

kızılay....

sen ver kanını, hedıyenı ıstemıyorsan alma...

ayrıca kan satmak ne kadar ıgrenc bı terımdır...

burdakı amac, kızılay a kan vermeye teşvik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 27 Temmuz 2011; 21:35:10 >
  • Mediamarkt güzel bir işe destek olmuş.

hayrına kan bağışı yaparsınız,

hediye edilen tansiyon aletini de tansiyon hastası bir yakınınıza hediye edersiniz.

ama eminim ki bu konu başlığı altında "satılık tansiyon aleti, isteyen pm den ulaşsın" gibi mesajlar görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4638581F3 -- 27 Temmuz 2011; 23:58:51 >
  • Kızılay topladığı kanları ihtiyacı olanlara ücretsiz mi veriyor?
  • ankara kızılayda annesıne kan bulmakta zorlanan en son metroda anonsla kan bulabılen bı doktor olarak sızden rıcam ne olur kan bagıslayın
    kahraman olmak hayat kurtarmak ıcın 5 6 kısı dovmeye felan gerek yok 1 torba kanla bı hayat kurtarabılırsınız
  • Vücuttaki kan yanlış hatırlamıyorsam 6 ayda bir kendini yeniler. Eski kan hücreleri de vücut tarafından yıkılır. Bu yüzden kan merkezlerinde bu süre tespit edildikten sonra bu sürelerde insanlar tekrar kan vermeye çağrılır, boşuna yıkılacağına kan vermeniz daha mantıklıdır. Sağlık falan açısından fayda gibi şeyde yoktur. Sadece boşuna vücut bu kanı yıkıcağına bir amaç uğruna kullanılması herkes için daha faydalı olur.
  • Kızılay kana ihtiyaç olduğunda ücret almıyor.

Kan verdikten sonra verilen meyve suyu ve kek hedi olduğu için verilmiyor. Kendini toparlaman için veriliyor.

Benim kızılayda kaydım var, ara ara etkinlik yapıyoruz toplu kan veriyoruz.
  • Hocam siz de aleti alırsınız ihtiyacı olan birine verirsiniz bölece iki defa hayır işlemiş olursunuz ülkemizde bir sürü tansiyon hastası var sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k35 -- 27 Temmuz 2011; 23:27:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

kanı toplayan gavur MM değil

kızılay....

sen ver kanını, hedıyenı ıstemıyorsan alma...

ayrıca kan satmak ne kadar ıgrenc bı terımdır...

burdakı amac, kızılay a kan vermeye teşvik

harbiden de,çok iğrenç bi terim,kanını satmak,
    milletin amacı ortalığı karıştırmak,adamın sıcak fırsatla ilgisi yok
  • organ bağışını sabote eden zihniyet, kan bağışına bile bir kulp buluyor arkadaş

İNŞALLAH GÜN GELİR ihtiyacınız olur da.. BU YAZDIKLARINIZI HATIRLARSINIZ
  • Ilk kan verdigimde kizilay'in mobil otobus kadar buyuk degil ama bir araci vardi, o gun AVM'de bir isim vardi, cikista araci gorunce, gidip kan vereyim dedim, kani verdik, meyve suyu ile topkek verdiler, yok dedim sagolun ac degilim dedim, bi hisimla aractan indim, daha saniyesinde yere kapaklanmistim, kafa goz :) tam AVM girisi oldugundan herkes dondu bana bakiyor :) sonra tekrar araca bindirdiler beni, doktor evladim bi rahat dur dedi, valla dedim bilmiyordum maymun gibi olmustum :)
    --
    Belli araliklarla kan vermek lazim arkadaslar, bunun sicak soguk firsati olmaz, allah ihtiyac sahibi yapmasin.
  • çok yakınımada hiç tanımadığımada kızılayada kan verdim.
    Tamamen Allah rızası için ve karsımdaki insanın sağlığına kavuşması için.

Bu tarz kampanya yapanlarıda tebrikler diyorum. altında bir bok aramaya gerek yok. örnek olsun herkese..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.