Şimdi Ara

Kamuflaj daraltma suç mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acemi birligimde verdikleri kamuflaj cok bol geliyor, ben suan memlekete donuyorum yarin usta birligime teslim olucam ama gitmeden bir terziye gidip kamuflaji daralttirmak istiyorun, bu konuda bir sıkınti cikarir mi askeriye? Anlayabilirler mi daralttigimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alakası yok istediğin gibi daraltabilirsin herkez daraltıyoki zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daraltabilirsin sıkıntı olmuyor hiçbir yerde.. en azından acemilik ve usta birliğimde denk gelmedim
  • Herkes daraltıyor kimseye birşey denmiyor , ama bizim yan bölükteki bölük komutanı asteğmene kızmıştı daralttığı için , astek yeni pantolon bulmuştu.
  • Askeri malzemede değişiklik yapmak suçtur, başkalarının başına gelmemesi senin başına gelmeyeceği anlamına gelmez.
  • 58 kiloyum yaş 22 bakalım bana nasıl gelicek çok merak ediyorum umarım bedenime göre vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp Y

58 kiloyum yaş 22 bakalım bana nasıl gelicek çok merak ediyorum umarım bedenime göre vardır

Her bedene göre vardır ancak girişte komutan üstüne bakar bu sana olur der verir, gerisi allaha emanet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lenin

quote:

58 kiloyum yaş 22 bakalım bana nasıl gelicek çok merak ediyorum umarım bedenime göre vardır

Her bedene göre vardır ancak girişte komutan üstüne bakar bu sana olur der verir, gerisi allaha emanet.

ohh shit çarşdıa felan halledebiliriz dimi terziye götürüp.

• quote:

quote:

quote:

Önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi askeri malzemelerde değişiklik yapmak suçtur, özellikle acemilikte tepki görebilirsin. arkadaşlarınla malzeme değişirsin en mantıklı çözüm bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi askeri malzemelerde değişiklik yapmak suçtur, özellikle acemilikte tepki görebilirsin. arkadaşlarınla malzeme değişirsin en mantıklı çözüm bu.

Peki hocam bişey bulup giyecez artık bazen görüyorum askerin altı başka üstü başka bizim bi arkadaş gitmişti altı olmamıştı farklı giymişti sorun olmuyo diyodu neyse gidince görücez zaten sağol tekrardan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki hocam bişey bulup giyecez artık bazen görüyorum askerin altı başka üstü başka bizim bi arkadaş gitmişti altı olmamıştı farklı giymişti sorun olmuyo diyodu neyse gidince görücez zaten sağol tekrardan.

Usta birliğinde çok takmayabilirler, benim acemilikte bir arkadaş şapkasının kulakcıklarını kesitrmişti. Komutandan herkesin içinde tonla azar işitti. Ustaya geçene kadar biraz sık dişini kardeşim

• çok daraltırsan, takım komutanı teğmen çarpar. 3gün sonra bölük komutanı görür çarpar, tabur içtimada, tabur komutanına çarpıldığın anda neye uğradığını şaşırırsın. bölük komutanı bu sefer daha kötü çarpar.

askere gidince zaten paçalar uzun gelebiliyor, onu dışardaki terziler gizli lastikli paçasını yapıyor, ancak golf paça olacak şeklide çok daraltmadan ayar çektirirsin, uygun adım yürürken paçalar yukarı kalmayacak şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 14 Eylül 2012; 20:53:05 >
  • valla bizim bir arkadaş vardı bölüğün önünde iyi çarpmıştı başçavuş..Pantolonun paçalarını daralttırmış..Sonrada dediki bizim başçavuş askeri malzeme üzerinde hiçbir şekilde daraltma şu bu yapılamaz suçtur..Tutanak tutacam diye iki gün inletti çocuğu yeni bir pantolon bulduda konu kapandı yoksa harbiden ceza evine yollayacaktı ki yollardı da takıntılı bir adamdı
  • Dar kamuflaj yüzünden, başçavuş tarafından 1 km buz üstünde süründürülmüş birisi olarak, abartıya kaçmadan daralttır derim benim kamuflaj adeta damatlık gibi oturuyordu üzerime. ne dar ne bol. kıskanmıştı itoğlu it. şalvar gibi geliyorsa, çok hafif şekilde daraltabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

Dar kamuflaj yüzünden, başçavuş tarafından 1 km buz üstünde süründürülmüş birisi olarak, abartıya kaçmadan daralttır derim benim kamuflaj adeta damatlık gibi oturuyordu üzerime. ne dar ne bol. kıskanmıştı itoğlu it. şalvar gibi geliyorsa, çok hafif şekilde daraltabilirsin.

Hocam 57 kiloyum bana çok bol gelicek dimi ama şimdi body sporuna başladım belki kilo alırım. Bende bol giyip gezmeyi hiç haz edemem çok rahatsız olurum.
  • heryerde sıkıntı olmuyor
  • Cins bir bölük yada takım komutanı varsa kafayı takabilir :) Bir arkadaş vardı pantalonu öyle bir daraltmışki poposu meydandaydı, her iştimada bölük ve takım komutanı bıkmadna çocukla uğraşırdı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.