Herkes sağlam sanırım...Kötü bir olay yasanmamıştr inslh...Allah korusun herkesi...
o değilde son dakikada fener gol atsa gs den gs atsa fb den bi kaç kişi pert olurdu heralde
1 kişi var diye biliyorum, eğer 35 dk. izlemeyi bırakmasaydım bende sayıyı 2ye çıkarabilirdim.
Benim merak ettiğim şey, kalpten gidenlerin hep Galatasaray taraftarı olması. Fener'den, Beşiktaş'tan, Trabzon'dan hiç çıkmadı; haksız mıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: Concrete Jungle
Benim merak ettiğim şey, kalpten gidenlerin hep Galatasaray taraftarı olması. Fener'den, Beşiktaş'tan, Trabzon'dan hiç çıkmadı; haksız mıyım?
Şu playofftaki olaylarda bende 5 kişi vefat etti 5ide Gsliydi diye biliyorum
ben büyük bir cesaret örneği göstererek izledim maçı. 90 dk sonra bıraktım tabi. uzatmalarda başka odaya geçip dua etmeye başladım. sonra arkadaştan gürültü yükselmeye başlayınca geldim.
Haberlere ara sıra göz gezdirmekte yarar var.1 kişi kalpten.1 kişi maganda kurşunu ile öldü.
Denizli,Honaz'da 47 yaşında Hasan isimli bi Galatasaraylı abimiz kalp krizinden vefat etmiş
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
quote:
Orijinalden alıntı: Concrete Jungle
Şu playofftaki olaylarda bende 5 kişi vefat etti 5ide Gsliydi diye biliyorum
sınava çalışmadan giden öğrenci hiç heyecanlanmaz; hiçbir sonuç onun için sürpriz değildir.
sınava çok çalıştığı halde kendini hazır hissetmeyen öğrenci ise tam bir stres küpüdür; bütün uğraşlarının heba olmasından tir tir titrer.
60 da izlemeye totom yedi
85. dk da çıktım yukarı sigara içtim hava aldım titredim arkadaşların bagırarak bana koşmasından sonra yıktım ortalıgı
abi kalp dayanmaz cidden,
maçta bi dayıyla konuştuk biraz;ben maç izleyemem yasak normalde ama bu maç özel 10 yıl sonra ilk defa izliyorum demişti
eli ayagı birbirine giriyordu onunda ayakta izliyodu öyle
quote:
Orijinalden alıntı: esrefemir
o değilde son dakikada fener gol atsa gs den gs atsa fb den bi kaç kişi pert olurdu heralde
düşünsene sok dakkada volkan çıktı gitti gol attı kalp krizini beklememki direk atarım kendimi 5.kattan malum 5.katta oturuyorum yeminle o tranvayla atlayabilirdim son dakka gol yemek nedir arkadaş fener gol yese okadar koymazdı son dakkada ama Gsye fazlasıyla koyardı
Allah aşkına şu olayları görsünler ve şu play-off saçmalığı kaldırsınlar!Ulan millet para kazanacak diye güzelim insanlar kalp krizinden gidiyor!
quote:
Orijinalden alıntı: Hell's Angel's
85. dk da çıktım yukarı sigara içtim hava aldım titredim arkadaşların bagırarak bana koşmasından sonra yıktım ortalıgı
maçta bi dayıyla konuştuk biraz;ben maç izleyemem yasak normalde ama bu maç özel 10 yıl sonra ilk defa izliyorum demişti
Mesajınızı okuyunca birşey dikkatimi çekti bende arkadaşlarla şampiyonluğu kutlamak için izmir/alsancag a gidecektik durakta da bir amca ile tanıştık konuştuk o da 10 yıl sonra ilk kez izledim deyince aklıma geldi acaba aynı kişiden bahsediyor olabilir miyiz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Eray-E
quote:
Orijinalden alıntı: Hell's Angel's
Mesajınızı okuyunca birşey dikkatimi çekti bende arkadaşlarla şampiyonluğu kutlamak için izmir/alsancag a gidecektik durakta da bir amca ile tanıştık konuştuk o da 10 yıl sonra ilk kez izledim deyince aklıma geldi acaba aynı kişiden bahsediyor olabilir miyiz ?
düzce/spor sokak/mahzen'deydi o amca
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme