Şimdi Ara

Kalorifer böceği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell superonlinenin verdiği 2 modemı buzdolabının üstündeki mutfak dolabına yerleştirdim kapalı dolaba yerleştirdiğimden beri kalorifer böceği oluyo dolap 1-2tanede değil bi açınca kapağı 20-25 tane küçük kaçıyorlar bunlara bi çözüm yolu varmıdır arkadaşlar ?

• havalar ısındı diye değil yani
  • alakası yok.
  • hamam boceklerını arastir radyasyonu sverler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiAsosyal

hamam boceklerını arastir radyasyonu sverler

Modemde radyasyonda var, nasıl yok edebilirim peki bu tür böcekleri ? İlaç filan faydası olurmu tabletlerden.
  • Bunlar sıcak sever tek şey haşaret ilacı koyman yada yerini değiştirmen.
  • küçükken yatılı misafirliklerde bunlar yüzünden uyuyamazdım bi bizim evlerde olmazdı uzun zamandır hiç bir yerde görmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    balkona ısıtıcı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Modemde radyasyonda var, nasıl yok edebilirim peki bu tür böcekleri ? İlaç filan faydası olurmu tabletlerden.

çözüm yokmudur
  • Tek çözüm jel ile ilaçlama başka yol yok. Hemen ilaçlayın deerim yoksa tüm evde görebilirisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

Tek çözüm jel ile ilaçlama başka yol yok. Hemen ilaçlayın deerim yoksa tüm evde görebilirisiniz.

evi sardı aynen. odamda bile var
  • bizdede vardı sarı hemen kaçıyordu p......vnkler galiba mdf dolaptan kaynaklanıyormuş ilaç sıktık 1 aya hepsi kayboldu
  • bunun tek ve öz çözümü radyasyon emici olan çam kozalağı 10 tane filan doldur cebe at kutunun yanına etkiyi gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

bizdede vardı sarı hemen kaçıyordu p......vnkler galiba mdf dolaptan kaynaklanıyormuş ilaç sıktık 1 aya hepsi kayboldu

hangi ilaçtan sıktınız link atarmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.diamond

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

bizdede vardı sarı hemen kaçıyordu p......vnkler galiba mdf dolaptan kaynaklanıyormuş ilaç sıktık 1 aya hepsi kayboldu

hangi ilaçtan sıktınız link atarmısınız ?

işte böcek ilacı hatırlamıyorum 2 yıl önce flan ama karıştırmayın sinek ilacı değil böcek ilacı

• şöyle oralara koli bandını ters çevirip yapıştır yada.bi kartonun üzerine bali dök gelsin yapışsın huurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Bu dediğin Alman Hamamböceği mi ? Eğer öyleyse onlardan kurtulmak çok zor.

Kalorifer böceği

Aynen buna benziyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Bu dediğin Alman Hamamböceği mi ? Eğer öyleyse onlardan kurtulmak çok zor.

Kalorifer böceği

Aynen buna benziyor

SENİN DEDİĞİN ALTTAKİ BOCEKLER GALİBA BU SİTEDEN İLAÇLATABİLİRSİNhttp://www.hamambocegi.name/

• yemek kırıntısı filan olursa masada anında konuyolar kendim tabletlerden denicem olmassa ilaçlamaya başvurucam işi sağlama almak lazım
  •  Kalorifer böceği

SS Eklenmiştir bundan.
  • quote:

quote:

çözüm yokmudur

Hamam böcekleri radyasyonu sever diye birşey yok radyasyona dayanıklıdır sadece.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.