Şimdi Ara

Kalorifer böceği (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eski televizyon vardı içini açtım bunlarda 15-20 tane vardı aq
  • Kalorifer böceği sarı ve ufanan türden bir böcek elimi deyiyordum bazen hemen parçalanıyordu ama bu hamam böceği bildiğin aga bunlarla nasıl yaşıyon korktuğumdan değil ama baksana o kadar alışmışsınki masadayken bile çekmişsin

Orijinalden alıntı: The@Thing

Kalorifer böceği sarı ve ufanan türden bir böcek elimi deyiyordum bazen hemen parçalanıyordu ama bu hamam böceği bildiğin aga bunlarla nasıl yaşıyon korktuğumdan değil ama baksana o kadar alışmışsınki masadayken bile çekmişsin

Aynen alıştım artık, full ilaçlama lazım sanırsam.

Orijinalden alıntı: by.diamond

quote:

Kalorifer böceği sarı ve ufanan türden bir böcek elimi deyiyordum bazen hemen parçalanıyordu ama bu hamam böceği bildiğin aga bunlarla nasıl yaşıyon korktuğumdan değil ama baksana o kadar alışmışsınki masadayken bile çekmişsin

Çok büyük sevap işliyorsun ama bilgin olsun

• quote:

quote:

quote:

Çok istiyosan sanada yollayayım 15-20 tane günahlarından arın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kargo benden gönder tosunları uyuz olduğum komşuya saldırı düzenlicem Biraz sevap işlesin belki düzelir

• hamamböceğinin ciğerini bilirim
    Oryantal olanıyla aynı yatağı kaşığı bıçağı tabağı çok paylaştık
    Kurtulmaksa imkansız
    Hele almancıdan imkansız kurtulamazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

Valla bizdede aynı sorun olmuştu.Rain vs süper marketlerde satılan haşere öldürücüyü denedim banamısın demedi.Sonra tarım ilaçları satan yerden sıvı olan suya karıştırılan falan denedim.Kesin ölürler diye banamısın demedi.Sıktığım ürün ilaçlamaya gelen adamların sıktığı üründendi.O kadar maske falan taktım ölürler diye tabi ilaçlamacılar gibi eşyaları çekip sıkmadığım içinde işe yaramamış olabilir.Ama Belli bir maliyetten sonra işe yarayan mükemmel ilacı buldum sonunda :) Kullanması çokl kolay ve kesin çözüm.Bayerin (diğer markalarında var ama bu iyi) maxforce jel .
    Videosu: http://www.youtube.com/watch?v=tyJ7kk30E0A
     Kalorifer böceği

Not:İlaç süpermarketlerde veya eczanelerde satılmıyor.Tarım ilaçları satan yerler ve internetten temin edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deleteextra -- 25 Nisan 2013; 18:52:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bymfs

şöyle oralara koli bandını ters çevirip yapıştır yada.bi kartonun üzerine bali dök gelsin yapışsın huurlar

faremi yakalıyon hacı :)

A true Warsong spits in the face of death
  • eve mutlaka bir yerden giriyorlardır. poliüretan köpük veya silikonla tüm çatlak-aralıkları doldurman lazım. poliüretan köpüğü sakın eline bulaştırma.

çatlakları kapattıktan sonra da tarım ilaçları satılan yerden ilaç alacaksın. adını bilmiyorum ama çok kuvvetli ilaçlar var, ddt gibi birşey olabilir. onunla tüm evi ilaçlayacaksın. tüm camları kapıları kapat, ilaçlama sırasında maske tak kesinlikle. içine çekmemeye çalış. ev tahta döşemeyse araları falan iyice ilaçla.

evi o şekilde bırak 1 saat falan. sonra heryeri aç havalandır.

bu işlem canlıları öldürür ama önemli olan tekrar girmelerini önlemek. onun için evdeki tüm çatlakları araları bulup doldurmalısın.

Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
  • Birkaç yıl önce bende aynı sorunu yaşamıştım evim pastanenin üst katında olduğu için sürekli haşerelerle uğraşmak zorunda kalmıştım bir arkadaşımın önerisiyle pestgo cihazlarından kullanmaya başladım etkisini de gördüm sağ olsunlar. Kullanmanızı öneririm. Kullandığım günden itibaren hiçbir haşere sorunum olmadı. En küçük haşereleri bile önledi karıncaya kadar.
  • Yahu kardesim delimisiniz manyakmisiniz su konuyu uste tasiyip duruyosunuz?araknofobim var bocek orumcek duyunca delleniyorum hala su aptal konuyu yukariya tasiyorsunuz mesaj atarak.Kardesim burasi bocek forumumu?Yas ortalamasi 15 olan forumdan ne medet umuyorsun bu konuyla ilgili?Yeter artik kufur etcem konudisi ozele giremez oldum yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 353dönem

quote:

Orijinalden alıntı: bymfs

şöyle oralara koli bandını ters çevirip yapıştır yada.bi kartonun üzerine bali dök gelsin yapışsın huurlar

faremi yakalıyon hacı :)

ben yaptım oldu sonra kartonu ters çevirip üstünde zıpladım

• quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

Yahu kardesim delimisiniz manyakmisiniz su konuyu uste tasiyip duruyosunuz?araknofobim var bocek orumcek duyunca delleniyorum hala su aptal konuyu yukariya tasiyorsunuz mesaj atarak.Kardesim burasi bocek forumumu?Yas ortalamasi 15 olan forumdan ne medet umuyorsun bu konuyla ilgili?Yeter artik kufur etcem konudisi ozele giremez oldum yahu

sırf senin için up

Orijinalden alıntı: Oturan Boğa Artık Ayakta

quote:

Yahu kardesim delimisiniz manyakmisiniz su konuyu uste tasiyip duruyosunuz?araknofobim var bocek orumcek duyunca delleniyorum hala su aptal konuyu yukariya tasiyorsunuz mesaj atarak.Kardesim burasi bocek forumumu?Yas ortalamasi 15 olan forumdan ne medet umuyorsun bu konuyla ilgili?Yeter artik kufur etcem konudisi ozele giremez oldum yahu

sırf senin için up

çınlama varmı?

quote:

Orijinalden alıntı: Oturan Boğa Artık Ayakta

quote:

sırf senin için up

çınlama varmı?

bi daha up o zaman

• Arkadaşlar ben burada Pestgo haşere kovucular hakkında yorumda bulundum fakat bazılarının işine gelmediğinden yorumlarım kaldırılmış. Yaptığım yorumlar galiba birkaç şirketin reklamını yapmaya çalıştığı ürün için iyi olmamış. Ben burada sadece aldığım üründen memnun kaldığımı belirtmek ve tavsiye etmek için yorum yapmıştım. Burada konu açıp ürünlerini tanıtmaya çalışanlar arkadaşlar sadece iyi yorumları bulundurup başka marka tavsiye edildiğinde diğerlerini siliyorlar. Herkesi saygıya davet ediyorum.

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AntiAsosyal

hamam boceklerını arastir radyasyonu sverler

Modemde radyasyonda var, nasıl yok edebilirim peki bu tür böcekleri ? İlaç filan faydası olurmu tabletlerden.

çözüm yokmudur

Hamam böcekleri radyasyonu sever diye birşey yok radyasyona dayanıklıdır sadece.

Katılıyorum radyasyon sevmekle alakası yok. Böcekler elektrik devrelerini, elektrik kablolarını ve küçük elektromanyatik alan oluşturan bu akımları severler. Karıncalar özellikle bunları kemirir koparır ve iyi ihtimalle cihazın bozulmasına, kötü ihtimalle de yangınlara sebebiyet verebilirler.

Tahminimce düşük elektrik akımlarını tutup kafalarını güzel yapıyorlar bu yüzden seviyorlar böyle şeyleri kemirmeyi.
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.