Şimdi Ara

Kalıcı parfüm neden bulamıyorum ? ( açık )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mad , bargello , Esans deposu 3 yerden aldım. 3’üde 15 dakika dan fazla kalmadı üstüm de.

Hepsi kalıcı olduğunu söylüyor boşa para verip duruyorum. Sizin öneriniz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kalici olmasini saglayan maddeler maliyetli ve ulasilabilir degil sadece buyuk firmalar uretiyor tedarik edebiliyor limonene gibi

parfum gercek ozlerden ve yaglardan yapilir

gul yagi limon yagi vs

esans baska bir seydir yapaydir yogun degildir

kisaca kaziklanmayin

internette kaziklar sivridir cogu sahte birazi da tester dir tester size kokuyu verir o kadar hemen ucar gider tabii paraniz da...
    ucuz yollusu iyi marka deodorantlari kullanabilirsiniz az da olsa bunlari icerirler.

iyi marka bir eau de perfume bulursaniz o kalicidir ama paranizi ucurur gerek yok.ciftlesme sayisi kokunuza degil paraniza baglidir cebinizden ucmasin karsidakine hediye almiyorsaniz tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 7 Ağustos 2022; 4:23:48 >

• Kalıcılık parfümün ağırlığına göre değişiyor aynı marka olsa dahi farklılık oluyor yani ama ben forumda parfüm satan tutasteden alıyorum kuzenlerim de alıyor daha memnun kalmayan yok

Ayrıca 15 dakika tespitini nereden yaptınız en kalıcı parfüm de olsa siz üstünüze sıktıktan sonra o kokuyu duymazsınız dışarıdan size yaklaşan biri rahatlıkla duyar.

• Belki parfümü yanlış kullanıyor olabilirsin. Parfüm kıyafete değil , direkt olarak cilde sıkılmalı.

• bunlara para verene kadar orjinal alırdın.

• Sansiro ve Tutaste parfüm (forumda konusu var) bak istersen

• mad narcotic,yanımdan geçen kızların kafasını çevirip baktıgına sahit oldm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Açık parfüm tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • açık parfümlerin icat öncesini gördüm ben 95'te ankarada.adamlar sıvıları karıştırıyordu bir de sıvı zamk gibi bir şey sıkıyordu bekletiyordun 2 hafta ondan sonra kullandığında üzerine yapışıyordu çıkmıyordu koku.sonra ixora vs fabrikasyon olanları çıktı ama o zamk yoktu ve kokular anında uçuyordu.ben her markanın ihtisasını yapıyorum her kokusunu alıyorum.bu arada orijinal de kullanıyorum ama çok pahalı askari ücretin 1/3'üne falan geliyor bazıları o yüzden ben de senin gibi ucuz yollu bir çözüm aradım yıllarca.bir ara güzeldi yurt dışından baya hesaplı parfüm getirtebiliyorduk onu da yasakladılar.sonuçta bıraktım deo ve markalı mum gibi sürülen deolardan kullanmaya başladım.

açık parfümler kimyasal olduğu için cildine sıkamazsın mecbur kıyafete sıkacaksın.parfüm ısınırsa kokar kıyafeti zor ısıtırsın cilt daha kolay ısınır ve koku yayılır.orininaldeki saçmalık da avrupa birliği gibi kurumlar yüzünden o yasak hayvansal madde yasak diye reformule ede ede su oldu bütün parfümler.aynı o ankaralı parfümcülerin zamkı gibi bunlar gidince artık uçuk pahalı parfümlere kaldık onları da her gün işe mesela ciddi ciddi kullanırsan anında bitiyor.hugo extreme var mesela biraz kullanayım dedim yarısı gitmiş.her aradığını da bulamıyorsun bulsan bayat olabiliyor ki sahte parfüm nasıl alınmaz zaten ayrı bir zanaat.tenin nasıl benimki emer atar kimine ne sürse yakışır falan karışık bu iş.bir de zamanına göre parfüm sürmek var yazlık kışlık yani bir 100 liraya açık parfüm olsa da yaz kış hepiniz kullanın desek öyle bir şey yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.