Şimdi Ara

Stajım yandı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Stajım yandığı içinde diploma alamıyorum ve üniversiteyi kazanırsam üniversiteyede gidemicem . stajımın yandığını ailem bilmiyor. Yardım kapısı açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaley -- 6 Haziran 2014; 10:00:46 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Stajın Yanması: Nedenleri ve Sonuçları

Üniversite öğrencileri için stajlar, kariyer gelişimleri açısından değerli deneyimlerdir. Ancak, çeşitli nedenlerden dolayı stajlar "yanabilir" veya iptal edilebilir. Bu durum, öğrenciler için önemli sonuçlar doğurabilir.

Stajın Yanması Nedenleri:

• Üniversite Yanarsa: Üniversite kapanırsa veya kapatılırsa, tüm stajlar otomatik olarak iptal edilir.
    • Şirketin Finansal Sorunlar Yaşaması: Şirketin finansal zorluklar yaşaması, stajın iptaline yol açabilir.
    • Öğrencinin Performansı: Öğrencinin performansının beklentilerin altında kalması, stajın sonlanmasına neden olabilir.
    • Öğrencinin Kişisel Nedenleri: Kişisel veya ailevi sorunlar, öğrencinin stajı bırakmasına neden olabilir.

Stajın Yanması Sonuçları:

• Kayıp Deneyim: Öğrenciler, iptal edilen bir stajdan değerli iş deneyimi ve sektör bilgisi edinme fırsatını kaybedebilirler.
    • Özgeçmişteki Boşluk: Stajın yanması, öğrencilerin özgeçmişlerinde bir boşluk oluşturabilir, bu da gelecekteki iş başvurularını etkileyebilir.
    • Finansal Yük: Bazı durumlarda, öğrenciler iptal edilen staj için harcadıkları masrafları karşılamak zorunda kalabilirler.
    • Kariyer Gecikmeleri: Stajın yanması, öğrencilerin kariyerlerini geciktirebilir ve mezuniyet sonrası iş bulma arayışlarını zorlaştırabilir.

Stajı Yakmak Ne Demektir?

"Staj yakmak" terimi, öğrencinin stajı tamamlamadan kendi isteğiyle bırakması anlamına gelir. Stajı yakmanın öğrenci üzerinde olumsuz etkileri olabilir, örneğin referans almada veya gelecekteki staj fırsatlarını elde etmede zorluklar.

Staj Hangi Durumlarda Yanar?

• Öğrenci, stajdan memnun olmadığında veya beklentilerini karşılamadığında
    • Öğrenci, daha iyi bir staj fırsatı bulduğunda
    • Öğrenci, kişisel veya sağlık sorunları nedeniyle staja devam edemediğinde
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Stajın nasıl yandı anlatta ona göre bişi söyleyek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naylon staj yapmıştım aslında değilde üniversiteye hazırlanıyordum tam staj zamanında dershanede dersler başladı bende dershaneyi seçtim stajı bi şekilde yaparım dedim hocalar gelmiş inanıyorum felan demiş son gelişinde stajını yakıcam diye beni aradı. müdür yardımcısıda stajın yandı dedi.
  • Bu kafayla uni okumasanda olur naylon fatura yap sahte para basma isine gir

• Edit bende naylon staj yapmistim zamaninda sahte muhur imza basmistim staj adresi olarak okula uzak bi yer yazmistim ki kontrole gelmesinler diye staj boyu evde yatmistim 2008

• liselerde kontrole geliyolar bende yaz stajını naylon yapmıştım kontrole geldiklerinde hasta demiişlerde öyle yırtmıştım ama üniversitelerde kontrol yok

• quote:

Orijinalden alıntı: scaley

naylon staj yapmıştım aslında değilde üniversiteye hazırlanıyordum tam staj zamanında dershanede dersler başladı bende dershaneyi seçtim stajı bi şekilde yaparım dedim hocalar gelmiş inanıyorum felan demiş son gelişinde stajını yakıcam diye beni aradı. müdür yardımcısıda stajın yandı dedi.

Babana anlat bas okulu. Geleceğinle oynuyor şerefsiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş okul bitiyor ne staj yanması son hafta mı gitmiş hocan kontrole git müdür yardımcısıyla konuş anlat ders çalıştığını yalvar biraz 1 sene boşa gitmesin yazık olur
  • anladıgım kadarıyla eml ye gidiyosun hafta içi üç gün staj iki gün okul okul bu stajı daha çok ciddiye alabilir yaz stajından ama sene basından itibaren gidip sınav yaklasınca biraz aksattın diye stajını yakmazlar yakarsa tam şerefsizdir ama sanmıyorum için rahat olsun lisede 60 gün devamsızşlıgım vardı kalıcaksın dediler kalmadm

• Hak etmişsin bence.
  • diger staj yapan insanlar enayi mi? iyi olmus bence. haketmiyormussun zaten staji gecmeyi.

• kardeş bağış adı altında bir şeyler yap sen geçersin ya da bir yerlere şikayet et sene boyu gelmemişler şimdimi geliyorlar diye , babanıda al git yapacak bişey yok anlat babana yani .
  • Bu öğretmenler falan hepsi aynı mok hepsi ş.refsizler
  • Kaç kere hocan gelmişte seni bulamamış onu bir öğren ona göre rapor falan al bence stajı yakmak o kadar kolay değil yada babanla okula gidin konuşun hocayla müdür yardımcısıyla.
  • eml değil atl yim yaz stajı yazın oldu bu staj yanma işleri şimdi konusuyolar bu yaz yapıcam staj ama üniye gidemicem ki üni hayalim vardı sınavımda kötü geçmemişti. Ayrıca haketmişsin diyenler var ama üni hazırlanan bütün arkadaşlarım hazırlanıyordu onlarda naylon yaptı staj yanma işi bende patladı. hoca 4 kez gelmiş millete başka hoca gelmiş bana gelen hoca kıl mıdır nedir tanımıyorumda dilekçe vermiş stajımı yakmış
  • Çakmakla mı yaktın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Kaç kere hocan gelmişte seni bulamamış onu bir öğren ona göre rapor falan al bence stajı yakmak o kadar kolay değil yada babanla okula gidin konuşun hocayla müdür yardımcısıyla.

4 kez gelmis ama rapor icin cok gec. babam yurtdışında çalışıyo ve aile göndermekle olcak iş değil mecburen seneye ve bu sene üni yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaley

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Kaç kere hocan gelmişte seni bulamamış onu bir öğren ona göre rapor falan al bence stajı yakmak o kadar kolay değil yada babanla okula gidin konuşun hocayla müdür yardımcısıyla.

4 kez gelmis ama rapor icin cok gec. babam yurtdışında çalışıyo ve aile göndermekle olcak iş değil mecburen seneye ve bu sene üni yok

Annenle git o zaman 1 seneni çöpe atma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.