Şimdi Ara

kalem pilde en yüksek kapasite?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son senelerde bu kalem piller coştu gitti . benim bildiğim en büyük kapasitelisi 2100 mah tı..

artış oldu mu en son kaç var? fotoğraf makinesine arıyorum.cnavar gibi pil yiyor

• 3000 var
  • quote:

Orjinalden alıntı: The©em

3000 var

way be baya uçmuş hakikaten
  • Bende 9000 mAh lık Büyük pil var geçen ay almıştım tanesi 12 YTL ye 6 tane Kumandalı arabada kullandım kendi pili önceden yarım saat gidiyordu şimdi bunlar 5-6 saat gidiyor
  • büyükler öyle de ben AA arıyorum. 3000 i duyunca direk çakasım geldi.

nerden bulunur o? teknosa nın sitesinde 2500 vardı ama. ankara maltepe pazarında var mıdır ki?
  • GP 2600 rahatlıkla bulabilrsin İstanbul da karaköyde fotoğrafçılar var genelde onlarda oluyor o pillerden
  • işte ben ankaradayım o yüzden.2600 bur da da var sanırım..

bir de sitelerde gezinirken varta nın 15 dakikada şarj olanını gördüm. fiyatı 45 ytl değmez ama merak ettim.kullanan var mı? her şarj aleti oluyor mu acaba yoksa özel makinesimi var?

tabi energizer da duracell de olabilir markası yanlış bakmış olabilirim

bende 2000 lik gp vardı 4 tane 2 yıldır kullanmıyordum. rahmetli olmuşlar bugün farkettim.yeni doldurduğum halde saniyesine boşaldı.attım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 5 Şubat 2006 1:09:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2500 lük var bayağı iyi GP markası
  • bakırköy merter elektronikte 2300 mah'lik olanlar var ve yarım saatte şarj oluyor. paket fiyatı 45 ytl.
  • Duracell AA Civa, kurşun ve kadmiyum gibi çevreye zararlı madde içermeyen piller 1950 mah var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promosyon Ürünü

Duracell AA Civa, kurşun ve kadmiyum gibi çevreye zararlı madde içermeyen piller 1950 mah var.

nick-mesaj uyumu
  • ben kırtasiyenin birinden 3000 mah almıştım.
  • Promosyon Ürünü kullanıcısına yanıt
    So Hard. Kaç yıl olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clarity.

So Hard. Kaç yıl olmuş.

8 yıl 9gün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.