Şimdi Ara

Kaldırımda yürürken sigara içmek yasaklanmalı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
2
Favori
33.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
595 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu yazmak bayadır aklımdaydı lafı ağzımdan aldınız hocam. sonuna kadar katılıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonuna kadar haklısın. Sana katılmamak zor. Bir de araçla karşılaştırmaya çalışmaları yok mu? İyice komikleşiyorlar. Zaten yazanların çoğu max 20.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı konu tartışmaya kapalı
  • Ülkede o kadar keko, saygısız insan var ki bunu birine insan gibi söylesen bile seninle kavga etmek için yer arar.
  • Otobüs durağı gibi kapalı bir mekan yapsınlar sigara içecekler içeri girip içsinler daha hızlı ölürler artık. :)
  • Bende montum yanmasın diye uğraşıyorum bir sağa bir sola kaçıyorum sallaya sallaya geliyor ****ler

• İÇMEYİN aga 26 sene üzerine sigaraya başlamıştım
    6 aydır içiyordum nalet bişey ömrünüzün sağlığınızın değerini bilin
    şimdi paket görünce zor zapdediyom kendimi ben sağlıklıydım niye başladım şu zıkkıma güya bi heyecan değişiklik heves
    sebebine ama boş işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EE2524EE -- 20 Aralık 2019; 22:51:3 >
  • Sigara içen biri olarak ben bile tiksiniyorum sabah işe giderken kaldırımda yada duraklarda içilen sigaradan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş ne garip ülkede yaşıyoruz kaldırımda yürüyorum öküzün teki kafama izmarit atıyor sönmemiş olsa kafam yansa mutlu mu olacaksınız. İyi ki yanıyorsun Fuat abi olmadık. Harbiden yaşanılacak ülke değil ya.

• bazı öküzler pazarın ortasında içiyor eğitim şart bu ülkeden bi şey olmaz

• Günlük sigara konusuna hoşgeldiniz...

Sigara içen biri olarak konu sahibine katılmakla birlikte bu konudan önce düzeltilmesi çok daha önemli bir milyon konu varken bunu çok takmayınız..

Salam ve sosis ile..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle katılıyorum
  • Yasaklanıcak. Sokaktada sadecd belli alanlarda içilebilecek. Ama biz toplum olarak benimseyemedik mesela geçen gün vapurda açık alanda sigara içen iki velet vardı bir ablayla oğlu onlardan rahatsız olup yerlerini değiştirdiler gidip ben söyledim ve söndürttüm. Hakkınız olanı savunun.

• eski yıllarda yolcu otobüslerinde sigara içiliyordu ,siz birde onu düşünün :)
    hatta sigarasız servis başlatılmıştı ama çok rağbet görmediği için başarılı olmamıştı ,ayrıca birisi sigara içen diğeri içmeyen kişiler varsa genelde sigara içilen otobüsler tercih ediliyordu

yani buradan da anlaşılacağı üzere ,bir şeyi tamamen yasaklamadan tam sonuç alınamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gregar

11 sene sigara içtim. Kimse ne içtiğimi bilmiştir, ne de görmüştür. Ne bir kapalı mekanda içmişimdir, ne de kimse elimde doğru düzgün sigara görmüştür. Üstelik Günde bir paket bitirirmeme rağmen. Şimdi ise bakıyorum millet umursamıyor. Sabah 6'da evden çıkıyorum, yan apartmandan adam benle beraber o da çıkıyor. Adam Apartmandan çıktığı gibi hemen yakıyor bir tane. Tam da önüme denk geliyor. Aynı güzergahlarda yürüyoruz. Adam tren bacası gibi tüte tüte sabahın karanlığında beni de zehirliyor. Ya arkadaş sabahın 6'sı. Ulan bir izin ver vücudun kendine gelsin, içiyor o zehiri, gidiyor pastaneden poaça alıyor yağlı yağlı. Bir de yanına zift gibi çay. Değmeyin paşamın keyfine. Akciğerini zehirliyor, yediği sağlıksız yiyeceklerle ve beraberinde tüttürdüğü ile midesine de eziyet ediyor. Adam kendini düşünmüyor kalitesiz yaşamının içerisinde beni de zehirliyor. Git geber kendi halinde ne halin varsa gör.

Peki ben ne yapıyorum. Adam önüme düştüğü gibi bir an önce önüne geçeyim de dumanında kalmayayım diye depar atmak zorunda kalıyorum. 5 yıldır her sabah aynısı, hem de her sabah.

Bırakmak isteyen ve bırakamayan arkadaşlara tek bir tavsiyem var. Ben sigarayı bir anda bıraktım. Cebimdeki pakette 10 dal daha vardı. Onları bile içemeden bıraktım. İçtiğim son sigaramın, son sigaram olduğunu bilmiyordum bile. Kayınpederim mide kanseriydi ve ben yurtdışından çölün ortasından herşeyimi geride bıraktım da geldim. 2 gece onkoloji biriminde refakatçi olarak kaldım. Gördüklerimden sonra bir daha ağzıma sürmedim. Yapmayın kendinize eziyet etmeyin.
    Helal be

• Kaldırımda sigara içmeye karşı olanlara kaldırım yasaklanmalı.

• Daia07 D kullanıcısına yanıt
    Saka gibi, uzaktan yuru diyor. Bide bunu artilayan iki kisi, ne guzel anasini satayim bende sokakta insanlari aci cektirerek katledecek zehir salacagim, icinize cekmek istemiyorsaniz gidin uzaktan yuruyun hadi. Beyin yoksunu seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamperouge -- 21 Aralık 2019; 1:19:38 >
  • Kesinlikle haklısınız

• Şuana kadar forum da açılmış en yararlı bulduğum konudur.
    Açanın eline sağlık.
    Heleki otobüs duraklarında sigara içilmesi...
    Bir de wc de sigara içenler yok mu?!!!

• Daha Cafelerde sigara nargile yasaklanmadı. İlk önce orayı yapsınlar razıyım. Püfür püfür sigara nargile içiliyor cafelerde

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.