Şimdi Ara

Kaldıramadım bi yardım edin. SS li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba bilgisayara haberim olmadan sanırım program kurarken oldu lanet olası ask toolbat geldi şimdi kalkmıyor resimdeki hatayı veriyor nasıl kaldırıcam. ?

Intel® Core™ i5-9400F 2,90 GHz Maks Turbo 4,10 GHz -- MSI Nvidia GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4 GB -- MSI H310-A PRO -- KINGSTON 2x8 GB DDR4 CL16 Bellek -- WD BLUE 1 TB 7200 RPM HDD -- CRUCIAL 480 GB SSD -- FRISBY FC-8930G
  • iobit uninstaller ile deneyin olmazsa yine aynı programda forced uninstall seçeneğiyle deneyin
  • Arkadaşların önerisi işe yaramazsa, ask toolbar'ı yeniden indirip kurun, ardından kaldırmayı deneyin.

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Arkadaşların önerisi işe yaramazsa, ask toolbar'ı yeniden indirip kurun, ardından kaldırmayı deneyin.

arkadaşım şu programı tavsiye ederim
    http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html

hem pc deki kaldırmak istediğin programların en ufak verisine kadar kaldırır ve pc' yi temizler onarın sistem bilgilerini verir aklına gelebilecek çoğu şeyi yapar ve alta çalışır hiç haberin bile olmaz pc belli aralıklarla temizler hemde program kaldırmalarında da baya yardımcı olabilir.

• Yardımcı programlar ile kaldırmayı deneyin arkadaşlar doğru soylemısler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenli modda silmeyi deneyin, program açıksa görev yöneticisinden kapatın ve silin, eğer olmuyorsa programın dosyalarını ve regedit kayıtlarını silin. (bunu yaparken dikkat et, sadece programla ilgili olanları sil.) Veya uninstaller programlarıyla silebilirsin, tavsiyem Revo Uninstaller.
    BEYLER Bİ YARDIM EDİN ACİL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Söylemeden geçemeyeceğim. Başlık sakat

Şaka şaka. kırmızımercimek arkadaşımızın dediği gibi Ask Toolbar'ı kurun ve sonra kaldırmayı deneyin.

Origin: 1Nevrast
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.