< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Temmuz 2025; 10:31:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kaldiraca bulaşmayin
-
-
-
Ne güzel btc 4800 dolarken yaaklayip yatirim yapmişiz ne işim var kumarla şimdi 5200 nasil 45 bin dolar oldu diyenler vardir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Temmuz 2025; 18:32:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçmiş olsun. spot en sağlamı. kaldıraç ise açgözlülerin bi anda zengin olacağım diye oynadığı kumar. 3X 50 dolar oynayanlara lafım yok ama 1000 dolar 100X manyaklık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aç gözlülük yaptim birden para kazaninca bundanda kazanilir yenilmeizim dedimno gün ilk defa saglam darbe yiyince felegim şaşti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
_____________________________ -
https://forum.donanimhaber.com/kcex-185-bonus-veriyor-cekim-garantili--161758042
bu linkte bonus kazanma konusu var istersen buradan vadeli bonusu al onunla oyna kardeşim belki yatırımsız geri kurtarılırsın.
bence sen marjini ve X çok giriyorsun. bi anda zengin olamazsın brom küçük x ile takıl ince ince biriktirmeye bak. ytd
5binden 45bin iyiymiş. Allah sabır versin brom
Son 70 dolar daha kaybettim 3 gündür piysaya bakmıyorum artık bıraktım gibi birşey
_____________________________ -
Hocam RR sistemini kullanman şart. Stop olman şart. TP şart. Bir sistemin stratejin olması lazım yoksa bu iş mümkün değil.
Ben long short 1x açıyorum sadece. Zamanında ben de uğraştım ettim olmuyor. Yapana helal olsun :)
RR sistemi kullanırsan zaten kaldıracın önemi artık kalmıyor ister 1x ister 100x aç önemsiz.
Yüksek getiri yüksek risk demektir.
2 3x daha tehlikeli bile olabilir. Çünkü nasıl olsa patlatamazlar diye stop bile koymuyorlar. Ama adamlar onları da patlattı.
Şunu izlemeni öneririm.
Merter ZORLUyoutubeBu videoda, kripto para piyasasının en tehlikeli ve en çok yanlış anlaşılan aracı olan "kaldıraç" konusunu masaya yatırıyoruz. "100x, 1000x açarak zengin olma" hayallerinin neden bir kumar olduğunu ve profesyonel yatırımcıların kaldıracı gerçekte ne için kullandığını tüm detaylarıyla açıklıyoruz. Amacımız, kaldıracı bir felaket aracından, doğru risk yönetimiyle bir pozisyon boyutlandırma aracına nasıl dönüştürebileceğinizi göstermek. Bu videoda, "Kasa / Stop Yüzdesi" formülünü kullanarak, stop mesafenize göre hangi durumda ne kadar kaldıraç kullanmanız gerektiğini matematiksel olarak hesaplıyoruz. Kaldıracın bir kumar değil, doğru kullanıldığında sermayenizi verimli yönetmenizi sağlayan bir araç olduğunu anlamak için bu rehberi mutlaka izleyin. Bu videoda bulabilecekleriniz: Kaldıraçlı işlemler neden genellikle kumara dönüşüyor? Profesyonel Risk Yönetiminin temel formülü: Pozisyon Büyüklüğü Hesaplama. Hangi durumlarda kaldıraca ihtiyaç DUYULMAZ? (Canlı Örnek 1) Hangi durumlarda kaldıraca ihtiyaç DUYULUR? (Canlı Örnek 2) Stop mesafenize göre doğru kaldıraç oranı nasıl hesaplanır? "100x işlem açmak" ile "Doğru pozisyon için 100x kaldıraç kullanmak" arasındaki devasa fark. Bu video, kaldıraçlı işlemlere bakış açınızı tamamen değiştirecek ve sizi bilinçsiz bir kumarbaz olmaktan kurtarıp, bilinçli bir yatırımcı yapacak. 00:00 Giriş: Kaldıracın Doğru Kullanımı Neden Önemli? 00:54 Risk Yönetiminin Temeli: Pozisyon Büyüklüğü Formülü 01:14 Örnek 1: Kaldıraç GEREKMEYEN Durum (Geniş Stop) 02:18 İşlem Hesabı: Pozisyon Büyüklüğü Nasıl Hesaplanır? 03:26 Örnek 2: Kaldıraç GEREKEN Durum (Dar Stop) 04:03 Doğru Kaldıraç Oranı Nasıl Hesaplanır? (Matematiksel Açıklama) 06:28 Kaldıraç ve Kumar Arasındaki Gerçek Fark Nedir? 08:19 Özet: Profesyonel Kaldıraç Kullanımının Püf Noktaları 09:20 Kapanış ve Bir Sonraki Video Konusu Hakkındahttps://www.youtube.com/watch?v=1cfOwkgvELo_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt