WEEX, yeni kullanıcılar için harika bir kampanya sunuyor: 60 USDT başlangıç bonusu ve vadeli işlemlerde 30.000 USDT’ye varan ödüller! Kayıt olup basit görevleri tamamlayarak bonus alabilir, kârınızı çekebilirsiniz. Ben bu tür kampanyalardan kâr çekmiştim, siz de “Ödüller” sekmesinden talep etmeyi unutmayın!
WEEX’in Avantajları:
- Vadeli işlemlerde sıfır komisyon.
- Hızlı ve güvenilir platform.
- Bonuslarla işlem yap, kârını hemen çek!
Bonuslar Nasıl Kazanılır?
Görevler ve Ödüller:
- Kayıt Ol ve KYC Yap: 10 USDT
- 200 USDT Yatır (3 Gün Tut): 50 USDT
Ekstra Fırsat: Vadeli işlemlerde 1 milyon USDT hacme ulaşın, anında 500 USDT bonus kazanın. Hacminizi artırarak toplam 30.000 USDT’ye varan ödülleri toplayın!
Kayıt Linkleri:
- Referanslı Link: https://www.weex.com/newbieActivities?id=520&type=BEGINNER_TASK&vipCode=dcuf
- Referanssız Link: LİNK
Not: Bonuslar vadeli işlemlerde kullanılabilir, kârlar çekilebilir. Detaylı kurallar için Etkinlik Merkezi’ni kontrol edin.
WEEX Bonus Kuralları ve Önemli Notlar:
- Bonuslar nakit olarak çekilemez, platformu test etmek içindir.
- Elde edilen kârlar çekilebilir, vadeli kazançlarınızı alabilirsiniz.
- Futures’tan Spot’a aktarım bonusları siler, dikkat edin!
- Arbitraj ve çoklu hesap kullanımı yasaktır.
- Aynı IP veya cihazdan birden fazla hesap açılamaz.
- Bonuslarla açılan pozisyonları kapatmak bonusları silmez.
- Amaç: Bonuslar platformu denemeniz için, kârlar ise sizin cebinize!

KCEX ile 165 USDT Vadeli Bonus ve Daha Fazlası!
KCEX, yeni kullanıcılar için harika bir kampanya sunuyor: 165 USDT’ye varan vadeli işlem bonusu! Üstelik para yatırmadan bile 100 USDT bonus alabilir, yaptığınız kârı kolayca çekebilirsiniz. Ben daha önce 225 USDT çekmiştim, bonusları “Ödüller” sekmesinden talep etmeyi unutmayın!
KCEX’in Avantajları:
- Her ağda günlük 100 ücretsiz token çekme hakkı.
- Spot ve vadeli işlemlerde sıfır komisyon!
- Vadeli bonuslarla işlem yap, kârını hemen çek!
Bonuslar Nasıl Kazanılır?
Görevler ve Ödüller:
- Kayıt Ol: 30 USDT
- Hesap Kurulumunu Tamamla: 20 USDT
- İleri Düzey Öğrenme: 10 USDT
- 100 USDT Yatır: 10 USDT
- Spot İşlem (200 USDT Hacim): 5 USDT
- Vadeli İşlem (2.000 USDT Hacim): 10 USDT
- Vadeli KA/ZD Deneyimi: 5 USDT
- X Hesabını Bağla ve Paylaş: 50 USDT (PNL paylaşırsan +25 USDT ekstra!)
Ekstra Fırsat: Az bir vadeli işlem hacmiyle şanslı çekilişe katılın, iPhone 16 Pro Max veya USDT ödülleri kazanma şansı yakalayın!
Kayıt Linkleri:
- Referanslı Link: GİRİŞ
- Referanssız Link: https://t.co/GWsJPhuwAY
Not: Bonuslar vadeli işlemlerde kullanılabilir, kârlar çekilebilir. Detaylı kurallar için Etkinlik Merkezi’ni kontrol edin.
Bu fırsatı kaçırmayın, KCEX ile hem bonus kazanın hem de kârınızı çekin! Deneyimlerinizi aşağıda paylaşmayı unutmayın!

KCEX Bonus Kuralları ve Önemli Notlar:
- Bonuslar nakit olarak çekilemez, sadece platformu test etmek için kullanılır.
- Elde edilen kârlar çekilebilir, vadeli işlemlerden kazandıklarınızı rahatça alabilirsiniz.
- Futures’tan Spot’a aktarım yaparsanız bonuslar silinir, dikkatli olun!
- Arbitraj ve çoklu hesap kullanımı yasaktır.
- Aynı IP’den veya mobil veriyle birden fazla hesaba giriş yapılamaz.
- Aynı cihazda birden fazla hesap açılamaz, tek hesapla ilerleyin.
- Bonuslarla açılan pozisyonları kapatmak bonusları silmez, gönül rahatlığıyla işlem yapabilirsiniz.
- Amaç: Bonuslar, platformu denemeniz için verilir; kârlar ise sizin cebinize gider!
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta aracımdan çat çat sesi geldiği için sanayi götürdüm. Usta inceleme sonrası 5 6 yerden yağ kaçağı olduğunu ve bu görselleri attı. Aracın Rektifiye yada yeni Motor takılması gerektiğini söyledi. Araç Citroen c3 2004 hdi dizel / 200bin KM'de. Yeni Motor için işçilik olmadan 32,000 TL, Rektifiye ise 50,200 TL olacağını söyledi. Yeni motor üstünde turbosu, triger kayışı falan full kutu ve garantiliymiş. Rektifiye ise sadece motor olacağı için turboda da sorun cıkarsa belki 60,000 üzeri masrafı olabileceğini söyledi.
Ne yapmam gerektiği ile ilgili bilgi verir misiniz ? yeni motor daha cazip geliyor.. Şase no değişecek sanırım bu zor mu ? ama resimdeki görseller sadece onarılamıyor mu ? Hangi yolu tercih etmeliyim ? Örneğin internetten kendim baktığımda 20,000 TL ye de motor var bu neden 32 sizce ? garanti neye göre garanti olabiliyor ? Satarken sorun çıkar mı vs.. ? Şimdi sanayideki adamın söylemlerine %100 güvenemiyorum sizin bilgileriniz ile en azından gittiğimde hareket etmem gereken yolu seçeceğim.. Sanırım yeni motor aldığımda eski motorumu da alıyorlar.
Bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Öncelikle merhaba. Aracımla yolculuk yaparken biranda motor yerinden sallanmaya başladı. Direksiyondan hissedildi.
en yakın müsait yerde durup sarsıntının sebebini anlamaya çalıştım .
birkaç araştırma sonrası motor kulağı kırıldığını düşündüm ( sanayi ile iletişim kurduktan sonra)
ardından en başta yapmam gereken yağ kontrolünü yaptım ve tahmin ettiğiniz gibi çubukta yağ gözükmedi.
bende gidip yağ aldım ekledim sonrada motoru çalıştırdım.
motor sarsıntısı kesildi. Araç normal çalışmaya başladı ama rölantide çalışırken duman atmaya başladı. ( sanırım motor sarsıntısı olmaya başladığında duman vardı.)
çekişte düşüş oldu ( yokuşta ) herzaman çıktığım yokuşu zor çıktım
o haliyle yağı yedirmek için bilinçsizce ve korkuyla 10 km yol yaptım.
şuan duman biraz daha azaldı. ( kurum olabilir mi bilmiyorum internetten öyle öğrendim. )
sonuç : marş bastığımda garip ses geliyor ama motor normal çalışıyor. Çekim sanki düzeliyor bilmiyorum.
fikriniz nedir dostlar anı Yaşar gibi anlatmaya çalıştım.
bilinçsizce yaptığım ufak hata yüzünden çok stresliyim. Sizce ne yapmam gerekiyor. Yağ mı eklemeliyim. İnanın hiç bir bilgim ve desteğim yok
Anakart üzerindeki donanımın tamir ücreti normal mi?
Öncelikle merhaba
laptop ekranımdaki flex kabloyu ana karta takarken anakarta zarar vermemin üzerine tamirciye gönderdim.
Hatta bunun konusunu daha önce açmıştım BKZ: LİNK
Resimdeki parçanın yandığını ve değişmesi gerektiğini fiyatında 1500 tl olduğunu söyledi.
Bilen bir bilir kişi varsa yardımcı olabilir mi?
LAPTOP : MSI GP62 Leopard PRO

Laptop flex takarken çıt sesi ve ince koku ( sanırım yandı)
Laptop flex takarken çıt sesi ( sanırım yandı)
karteri hafif yamulttum.
virtualization ve vt-d sorunu.
|
|
Meslek: Kripto Animatör
Kripto para ilgilenen, araştırmalar yapan, güncel bilgiler paylaşan biri olarak donanımhaber.com sitesinde 2009 yılından beri faaliyet göstermekteyim. |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 19.526 (Bu ay: 1.589)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware