|
KCEX 185$ Vadeli (7400TL) Hoşgeldin Bonusu Fırsatı! Merhaba arkadaşlar, KCEX’in yeni etkinliği başladı! Bu kampanyada 185 USDT hoşgeldin bonusu kazanma şansı var. Bol referans akışım var, güven sorunu yaşamazsınız. Telegram kanalıma katılabilirsiniz. Borsanın Özellikleri: Düzenli etkinlikleri mevcut. Spot işlemlerde işlem ücreti tamamen ücretsiz. Ayrıca borsadan çekim yaparken tüm ağlarda ücretsizdir. Türkçe ve müşteri hizmetleri anında cevap veriyor. Bedava Görevler:
Yatırımli Görevler:
100 TL hediye için:
Yapan herkes hem otomatikman üstteki (Bedava ve Yatırım) görevlerinden toplam 40 dolar alırken bende 100 TL hediye gönderiyorum. DM yolu ile bildirmeniz yeterli 🙏 ![]() Adım Adım Anlatım:
▶️ Refli Link: BURADA ![]() ▶️ Refsiz Link: BURADA ▶️ Üyelik Sonrası Ekstra Bonus Aktif Etme Linki: BURADA ''Etkinliğe Katıl'' Tıklayarak Ek bonus alıyorsunuz. ![]() ▶️ Etkinlik Hakkında Kapsamlı Makale: BURADA ▶️ Ödüller için Geçerli Kcex Referans Kodu: KCEXPRO ▶️ Daha Fazla Güncel Etkinlik-Bonus Takip: BURADA KCEX Avantajları:
KCEX Bonus Kuralları ve Önemli Notlar:
Kanıtlar:
![]() ![]()
![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeaDZooM -- 24 Temmuz 2025; 20:27:47 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt