Şimdi Ara

Kalan zamanda ayt matematiği yetiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar Elimde Kaf 2 3 4 var

Fonksiyonlardan başlayıp İntegrale kadar (PKOB elendi) bitirmeyi düşünüyorum. Sizce günde 7 TK konu bitiminde 5 test ile ne kadar gerçekçi bir plan olur ayt matematiği bitirmek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• temelin varsa 0 değilsen konu olarak bitirirsin ama çok soru çözmek için ve tam oturması için biraz hızlı olursan iyi olur
  • Her tk eşit uzunlukta değil o yüzden saatlik bir çalışma yapman daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonaLdChampzZ

Her tk eşit uzunlukta değil o yüzden saatlik bir çalışma yapman daha iyi olur.

Hocam saatlik hesap yaparsam bir gün 4 tk bir gün 8 tk bir gün 5 tk gibi düzensiz bir şey oluşmaz mı ? TK sayısı ile çalışmak daha doğru olmaz mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-88BB6CDAE

temelin varsa 0 değilsen konu olarak bitirirsin ama çok soru çözmek için ve tam oturması için biraz hızlı olursan iyi olur

sence ne yapabilirim hızlı gitmek için hocam ?

• Ben eşitsizlikleri 3 saatte felan bitirmistim 8 tk Trigonometri tk 14 sadece 2 saat civarında sürüyor. O yüzden dedim
    Düzenli çalışırsan çok rahat yetişir bu arada
  • Yetişir her türlü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir konuyu bitirip diğerine geçtikten sonra o konuyu çalışırken her gün zaman ayırıp bitirdiğin konudan soru çözebilirsin. tabii nasıl çalışacağını bilmiyorum senin de mantıklı bir sistemin olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-88BB6CDAE

bir konuyu bitirip diğerine geçtikten sonra o konuyu çalışırken her gün zaman ayırıp bitirdiğin konudan soru çözebilirsin. tabii nasıl çalışacağını bilmiyorum senin de mantıklı bir sistemin olabilir

tam da o dediğin gibi bir şey düşünüyordum hocam eyvallah

• 134 gün var sınava biz hadi 130 gün diyelim bence her türlü yetişir. Polinomlar, ikinci dereceden denklemer, eşitsizlikler zaten zor konular değil hemen öğrenilir. Parabol, Trigonometri, Limit, Türev ve İntegral gibi konularda bence 100 günde sıkı çalışmayla bitebilir. Her gün 3 - 4 saatini matematiğe ayırırsan olur bence. Kalan 30 günde de tamamen denemeye ayırabilirsin.

• Kalan zamanlar sizindir. Geceler bizim olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonodias

Kalan zamanlar sizindir. Geceler bizim olsun.

o ne demek hocam  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.