Şimdi Ara

Kalan maçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sevgili osman kalan maçlar değilde sen hiç tr kupası gördunmu soruna cvp versem ayıp olmaz değilmi.gördüm ben :)))) hatta mersin dimanyurdunu yenıp almıstık ve ozaman bende mersinde yaşıyodum ozamanalr.

fikstüre gelince neyin ne olacagı belli olmaz su maçı kazanırız diyemıyorum.ben.
  • FENERBAHÇE
    Beşiktaş (D)*1
    Trabzonspor*1
    Galatasaray (D)*0
    Ankaragücü*3

BEŞİKTAŞ
    Fenerbahçe*1
    Bursaspor (D)*1
    Ankaraspor*3
    Kayserispor (D)*1

GALATASARAY
    Antalyaspor*3
    Sivasspor (D)*1
    Fenerbahçe*3
    Bursaspor (D)*3

fenerbahçe:65
    beşiktaş:64
    galatasaray:64
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

FENERBAHÇE
    Beşiktaş (D)*1
    Trabzonspor*1
    Galatasaray (D)*0
    Ankaragücü*3

BEŞİKTAŞ
    Fenerbahçe*1
    Bursaspor (D)*1
    Ankaraspor*3
    Kayserispor (D)*1

GALATASARAY
    Antalyaspor*3
    Sivasspor (D)*1
    Fenerbahçe*3
    Bursaspor (D)*3

fenerbahçe:65
    beşiktaş:64
    galatasaray:64

yapma yauw
  • Buradan bakınca tarafsız bir gözle söyleyebilirim ki BJK yüzde 90 şampiyon. fenerbahçenin resmen kendi elleriyle verdikleri şampiyonluğu tekrar FB ye verirlerse tuhaf olur.
  • Fenerbahçenin zorlandığı takımlar hep geriye yaslanan takımlar oldu.Açık oynayan takımları bir şekilde yendi yada berabere kaldı.Trabzon'a son 3 yıldır falan yenildiğimizi hatırlamıyorum yine galibiyet bekliyorum o maçtan.Ankaragücü de bence o maça kadar kesinleştirir konumunu.
    Beşiktaş maçında Fenerbahçe mutlak kontrollü ama galibiyet için oynamalı.Beraberlik için çıkarsa işi artık zor derim.Denizli maçından 3 puan alınsa o maça beraberlik için çıkılabilirdi.Galatasaray maç daha zor olacak düşüncesindeyim.Bizim takımın en büyük sorunu konsantrasyon meselesi.Dün de gördük ki birden oyundan düşüyorlar.Fakat derbilerde konsantrasyonlarını kendi kendilerine yüksek tutacaklardır.Bence Beşiktaş'ın kalan maçları en az bizimki kadar zor oyun şekillerine bakınca.Galatasaray 2-3 puan daha önde olsa şansı çok yüksekti ama artık sanmıyorum şampiyon olabileceklerini ama 2.lik ihtimalleri bence fazla.

Keşke adam gibi futbol oynasalardı bu takımlarda sahadaki futboldan da heyecan duyabilseydik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.